| 1. הצעה למסלול טיול סתווי במזרח ארה"ב |
21/04/2008 15:16  |
| |
anatsokalski |
5 הודעות עד כה |
|
|
|
מבקשת הצעה למסלול טיול סתווי (אוקטובר)2 מבוגרים + שלישיית הנוער
(18, 15, 10), בתוכנית 3 שבועות נטו, מתוכם חובה 2-3 ימים ניו יורק ו 5-6 ימים אורלנדו כנראה בהתחלה ובסוף אבל עדיין לא סגור.
בין 10 ל 11 יום יוקדשו לביקור במדינות ניו אינגלנד, בוסטון, אדירונדאק, נופים, רפטינג, טיפוס, מסלול טבע כייפי ולא לחוץ, מסלול מעגלי שיוצא מניו יורק וחוזר אליה. ראיתי שכמעט כל המסלולים כוללים את מפלי הניאגרה, אנחנו נשאיר את החוויה לפעם הבאה.
תודה מראש
|
|
|
|
| 2. הצעה למסלול טיול סתווי במזרח ארה"ב תגובה ל - 1 |
21/04/2008 18:00   |
| |
מוני |
6332 הודעות עד כה |
|
|
שלום
ממש לא תמיד חובה לשלב מפלים!,ושוה להשאיר אותם לצירוף אחר של טיול במזרח קנדה שתחילתו בטורונטו.
פשוט רוב הגולשים דורשים לשלב את המפלים,ואני שייך לאלה שבאוקטובר ולבטח בתוך השבוע וחצי הראשון לא הייתי מתאמץ להרחיק עדיהם,ובמקום זאת משוטט בנבכי השלכת של המדינות הצפוניות של ניו אינגלנד,והייתי
מכוון קודם אל האדירונדאק בצפון מדינת ניו יורק,שם בדרך כלל ואני מדגיש -בדרך כלל,הצבעים כבר כמעט בפיק ושוה לא להחמיץ את האיזור הזה בשיא תפארתו.
על מנת לנסות לכוון אותכם ל-Highlights עד כמה שניתן להשתדל עבורכם
שכן לפעמים הטבע נוטה לתעתע ומשנה לוחות זמנים,עליכם להיות יותר ספציפיים והשאלה שלי אליכם היא:-
מתי באוקטובר נוחתים בארה"ב,ואני כבר מציע לכם לצאת קודם למסלול בניו אינגלנד למען שלא תגיעו לאיזור אחרי הפיק,ולהשאיר את אורלנדו וניו יורק לחלקו האחרון של הטיול.
להזכירכם אני סך הכל מיצג כאן דיעה פרטית משלי.
מוני
 |
| פינה באדירונדאק(גודל:9.54KB) |
|
|
|
|
|
| 4. הצעה למסלול טיול סתווי במזרח ארה"ב תגובה ל - 3 |
22/04/2008 09:27  |
| |
מוני |
6332 הודעות עד כה |
|
|
ענת בוקר טוב
כמי שהחולשה שלו לשלכת ידועה,וממשיך להתעניין בה גם בשנים שאחרי הביקור שלנו,אני מעודד את הגולשים להתחיל מסלול לא יאוחר מסוף ספטמבר או לפחות בתחילת אוקטובר,ומיד למשוך קודם אל הנקודות הצפוניות במדינת ניו יורק ,וורמונט ,ובעיקר הרים לבנים בניו המפשייר.
התמונה שצירפתי לתגובה הקודמת שלי נלקחה באדירונדאק ב-4/10/05
בשנה מאוד חריגה, בה קיץ חם מהרגיל ומתמשך גרם לאיחור רב בהופעת השלכת,,ובכל זאת הנקודות הצפוניות(ואני מדגיש רק הנקודות הצפוניות) כמו בדוגמה שבתמונה נמצאו כמעט בפיק ואו בפיק,מה שאומר שבשנים רגילות בתאריכים כמו של התמונה הזאת כבר עלול להיות מאוחר.
מצד שני הנקודות הדרומיות יותר של מדינות ניו אינגלנד נצבעות בתוך השבוע השני כך שבטוח לא תשתעממו.
אם אפשר בכל זאת להשפיע, ואין באפשרותכם להקדים אז לפחות תשתדלו לנחות ב5/10 ולהביא בחשבון שאתם יוצאים מיד למסלול שלכת לפני כל כל תוכנית ביקור אחרת.
שוב אני מזכיר,אלה הן דיעות פרטיות משלי,שעלולות אומנם לא לעמוד מבחינת המציאות, אך אני מתעקש להביע אותן.
בכל מקרה ענת מאמין שאם תתחילו בסביבת ה-5/10 אתם תחוו טיול שלכת מהנה!.
מוני
 |
| עוד מהאדירונדאק(גודל:11.33KB) |
|
|
|
|