כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! 21/04/2008 15:54 לתגובה הבאה
  noga_qwe לא מחובר noga_qwe  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לכולם,

ברצוני לשאול לגבי הצעות מסלול וטיפים לשבוע ימים עם רכב בצפון - מזרח ארה"ב. אני יודעת שהנושא כבר דובר רבות בפורום, ואכן ישנם טיפים מועילים שנתקלתי בהם בחיפוש, אבל עדיין - קשה למצוא בדיוק את הדברים שאתה מכוון אליהם בחיפוש בהודעות קודמות.. לכן אני ממש ממש אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.. הזמן הולך ודוחק ואני מרגישה קצת (הרבה) אבודה..

אז אלו הפרטים כרגע:
* אנחנו שני אנשים מבוגרים, מעוניינים לשכור רכב בניו יורק בתחילת - אמצע מאי, כאשר למקום ההחזרה יש שלוש אפשרויות: לחזור לניו יורק עצמה / להחזיר את הרכב בבוסטון / להחזיר את הרכב בבאפלו (זה בעדיפות אחרונה).
* נהיה שבעה ימים עם רכב, אשר עבורם נשמח לקבל המלצות. כאשר שבעה ימים אלה לא אמורים לכלול את ניו יורק או את בוסטון.
* אין לנו בעיה עם נסיעות מרובות ונרצה להספיק כמה שיותר. כמובן שלא נרצה להרוג את עצמנו, אבל הכיוון הוא אכן טיול "דחוס" וממצה.
* אין לנו כרגע העדפה האם להדרים לכיוון פנסיבלניה, מרילנד וכו' או לנסוע לכיוון ניו אינגלנד. גם שילוב הינו אפשרי, אם הזמן מאפשר. נשמח מאד לשמוע המלצות. כלומר, אין לנו מגבלה מבחינת איפה אנחנו חייבים להיות ונשמח לשמוע מה הכי מתאים מבחינת אטרקטיביות המקומות בשילוב עם מגבלות הזמן.
* אנחנו מתעניינים בשילוב של טיול עירוני עם טבע - טעימות גם מזה וגם מזה. הכיוון הוא פחות מוזיאונים ואתרים היסטוריים (אלא אם כן הם יפים או מיוחדים). אין כוונה לצאת למסלולי הליכה מאמצים או פעילויות אתגריות בגלל מגבלות רפואיות.

אלו הן בגדול הנקודות המכווינות אותנו. ממש ממש נשמח לקבל כל תגובה - מה שבעיקר חסר לנו הינו תוואי המסלול הכללי, אבל כל המלצה נקודתית וטיפ יתקבלו בברכה!!

מלבד זאת - שאלה נוספת:
אנחנו חשבנו על לשכור רכב מרווח וגדול (לא קרוואן), שבו אולי נוכל לישון בחלק מהלילות. האם זה אפשרי באיזורים האלה? האם ישנם מקומות בהם ניתן להחנות את הרכב בלילה ולישון בו? אני יודעת כי ישנם אתרי קמפינג מוסדרים בתשלום - האם הם מיועדים בעיקר לקרוואנים? האם חובה להיכנס אליהם או שיש אפשרות אחרת?

המון המון תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! תגובה ל - 1 21/04/2008 16:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופס.
הכוונה ב"שני אנשים מבוגרים" היא שלא מדובר בילדים, ולא שאנחנו זוג קשישים.
זהו Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! תגובה ל - 2 21/04/2008 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6334 הודעות עד כה
נוגה שלום
באמצע מאי הייתי ממליץ לעבור באתרי טבע שהזרימות בהן בשיא תפארתם.

אם הבנתי נכון ובאפלו אופציה אחרונה מן הסתם ברור לי שאתם מבקשים לשלב מפלי הניאגרה.לכן הכיוון לדעתי הוא הגעה לאגמי האצבעות
והניאגרה,אין לי בעיה עם זה שתרדו קודם לאיימישים רק זה יוריד ממצבת ימי ניו אינגלנד שגם ככה לא תהיה משופעת.

אפשר להציע גם להתחיל בבפאלו לטוס טיסת המשך לשם בטיסה פנימית ממש לא יקרה, לשכור רכב וללעשות קוי שיסתיים בבוסטון (ואני מדבר מנסיון אישי).

אולי אם גם יש בתוכנית,ימים מוקצבים לעיר הגדולה-הייתי ממש בתחילה מחסל את הימים המתוכננים בה(בניו יורק) ואז חוזר בסיומו של מסלול שהחל בבאפלו וינסה לעבור גם בקטעים מרכזיים לא רבים בניו אינגלנד,ואחרי בוסטון ממשיך מגיע עם הרכב לשדה התעופה בניו יורק וממריא בחזרה לארץ,נוח למדי ובלי קנס,לעומת 50-100 דולר אם יוחזר בבוסטון.

לגבי הלינה ברכב לא חושב שזה מקובל ללון ברכב ,אלא אם כן אתם מצוידים באוהל,אבל מאחר ואין לי נסיון בקמפס חכו לתגובות של מביני ענין,רק יכול לומר שנדמה לי שהמחירים במאי במוטלים שפויים יותר מאשר חודשים מתקדמים יותר לכן אולי שווה שתלכו עליהם.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! תגובה ל - 3 21/04/2008 22:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראשית כל - תודה רבה לך מוני על התגובה!

הנטייה כרגע היא להתמקד רק באיזור ניו אינגלנד, מאחר שהאיימשים לא כ"כ מושכים אותנו.. (אלא אם כן ישנם עוד דברים מעניינים באיזור דרומית לניו יורק?)

כתבת שאתה ממליץ על אתרי טבע וקטעים מרכזיים בניו אינגלנד - האם תוכל בבקשה לפרט? או כמובן להפנות אותנו למקום אחר, אם כבר ישנו פירוט במקום אחר באתר או באתרים אחרים..

שאלה נוספת - האם יש צורך להזמין מקומות מראש במוטלים?

שוב המון תודה!
נגה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! תגובה ל - 4 21/04/2008 22:46 לתגובה קודמת
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1989 הודעות עד כה
בעיקרון רצוי להזמין מקום במלון מספר ימים מראש בסופי שבוע ובחגים אמריקאנים, כאשר מדובר במקום שיש לו ביקוש תירותי (לא במוטל על אם הדרך בשום מקום).
בטיול האחרון לקחתי איתי מחשב ניד. היום כל מוטל כמעט מציע חיבור WiFi בחינם לאורחים ואז ניתן לנצל יכולת זו להזמנת המלון הבא. אם אין לכם מחשב ניד, ניתן לפחות לעשות הזמנה דמה במחשב אורחי המלון שיש בחלק מהמלונות, ואז לבצע את ההזמנה בפועל בטלפון (בהנחה שאתם לא רוצים להשאיר את פרטי כרטיס האשראי שלכם במחשב ציבורי).
ללינות לאורך כבישים ראשיים עדיף לנסות ולנצל קופוני הנחה שמצויים בחוברות קופונים אותן ניתן להשיג במקומות כמו:
state welcome centers וכן בתחנות דלק לאורך הכבישים הראשיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למוני - HELP הרוקיס הקנדיים במאי
להודעה הבאה:השכרת רכב בחו"ל

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף