| 1. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! |
21/04/2008 15:54  |
| |
noga_qwe |
3 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם,
ברצוני לשאול לגבי הצעות מסלול וטיפים לשבוע ימים עם רכב בצפון - מזרח ארה"ב. אני יודעת שהנושא כבר דובר רבות בפורום, ואכן ישנם טיפים מועילים שנתקלתי בהם בחיפוש, אבל עדיין - קשה למצוא בדיוק את הדברים שאתה מכוון אליהם בחיפוש בהודעות קודמות.. לכן אני ממש ממש אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.. הזמן הולך ודוחק ואני מרגישה קצת (הרבה) אבודה..
אז אלו הפרטים כרגע:
* אנחנו שני אנשים מבוגרים, מעוניינים לשכור רכב בניו יורק בתחילת - אמצע מאי, כאשר למקום ההחזרה יש שלוש אפשרויות: לחזור לניו יורק עצמה / להחזיר את הרכב בבוסטון / להחזיר את הרכב בבאפלו (זה בעדיפות אחרונה).
* נהיה שבעה ימים עם רכב, אשר עבורם נשמח לקבל המלצות. כאשר שבעה ימים אלה לא אמורים לכלול את ניו יורק או את בוסטון.
* אין לנו בעיה עם נסיעות מרובות ונרצה להספיק כמה שיותר. כמובן שלא נרצה להרוג את עצמנו, אבל הכיוון הוא אכן טיול "דחוס" וממצה.
* אין לנו כרגע העדפה האם להדרים לכיוון פנסיבלניה, מרילנד וכו' או לנסוע לכיוון ניו אינגלנד. גם שילוב הינו אפשרי, אם הזמן מאפשר. נשמח מאד לשמוע המלצות. כלומר, אין לנו מגבלה מבחינת איפה אנחנו חייבים להיות ונשמח לשמוע מה הכי מתאים מבחינת אטרקטיביות המקומות בשילוב עם מגבלות הזמן.
* אנחנו מתעניינים בשילוב של טיול עירוני עם טבע - טעימות גם מזה וגם מזה. הכיוון הוא פחות מוזיאונים ואתרים היסטוריים (אלא אם כן הם יפים או מיוחדים). אין כוונה לצאת למסלולי הליכה מאמצים או פעילויות אתגריות בגלל מגבלות רפואיות.
אלו הן בגדול הנקודות המכווינות אותנו. ממש ממש נשמח לקבל כל תגובה - מה שבעיקר חסר לנו הינו תוואי המסלול הכללי, אבל כל המלצה נקודתית וטיפ יתקבלו בברכה!!
מלבד זאת - שאלה נוספת:
אנחנו חשבנו על לשכור רכב מרווח וגדול (לא קרוואן), שבו אולי נוכל לישון בחלק מהלילות. האם זה אפשרי באיזורים האלה? האם ישנם מקומות בהם ניתן להחנות את הרכב בלילה ולישון בו? אני יודעת כי ישנם אתרי קמפינג מוסדרים בתשלום - האם הם מיועדים בעיקר לקרוואנים? האם חובה להיכנס אליהם או שיש אפשרות אחרת?
המון המון תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
נגה
|
|
|
|
| 2. עזרה בתכנון טיול בצפון - מזרח ארה"ב - בבקשה! תגובה ל - 1 |
21/04/2008 16:21   |
| |
noga_qwe |
3 הודעות עד כה |
|
|
אופס.
הכוונה ב"שני אנשים מבוגרים" היא שלא מדובר בילדים, ולא שאנחנו זוג קשישים.
זהו
|
|
|
|
|
|
|