כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול זוגי לתאילנד-כל מיני שאלות 21/04/2008 14:59 לתגובה הבאה
  Roni Namdar לא מחובר Roni Namdar  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
אני טס עם חברה שלי לתאילנד ב10 למאי ל3 שבועות ורציתי לשאול:
יש לנו יותר מדי כסף במזומן ואנחנו קצת חוששים..שמעתי על הקטע הזה של הטרוולרס צ'קס, אפשר לקבל קצת יותר פרטים? איפה משיגים? מה זה בדיוק..וכדומה.
לגבי חיסונים, אנחנו לא תרמילאים ולא הולכים להיות בג'ונגלים..רק באיים, קנצ'נבורי, וקצת בבנגקוק. צריך לעשות חיסונים? ואם כן כמה ומה המחירים?
שאלה אחרונה, לגבי התקשורת עם המשפחה בארץ. איך אני אמור להתקשר משם לארץ? חוץ מאינטרנט כמובן..יש אפשרות לקחת את הפלאפון שלי מבלי להתעסק עם כל המבצעים העושקים של סלקום פלאפון לחו"ל?

תודה רבה, רוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon6.gif  צ'מע תגובה ל - 1 21/04/2008 21:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14071 הודעות עד כה
Twisted Evil
שאלות כל כך נדושות
שממש לא מתחשק לענות
בצע חיפוש לפי"
טרוולר צ'קס" תמצא מלא חומר
כנ"ל לגבי "מלריה "
כנ"ל לגבי תקשורת
חפש "פלפון" או "סים כארד"
דפדף עמוד או שניים אחורה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. וזה עוד כשיש ל- avi מצב רוח טוב. תגובה ל - 2 21/04/2008 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ארז1 לא מחובר ארז1  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הם צודקים אבל בגלל ש.... תגובה ל - 1 22/04/2008 00:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קש כפית לא מחובר קש כפית  משתמש פעיל 422 הודעות עד כה
לי יש היום מצברוח בסדר אני יענה חלקית
טרוול צ'קס אתה יכול לקנות בדואר, מה זה? שטרות עם סכומים לפי בקשתך ולכל שטר יש מספר ואתה חותם על כל אחד, הביטחון הוא שאם במקרה נגנבים לך השטרות אז יש לך מספר קשר במדינה שאתה נמצא ואתה מודיע מיד על גנבה ואמורים לבטל את השטרות ולספק לך אחרים במקומם.
אם תקנה כאלה בדואר תבקש הסבר מקיף יותר, בטח תקבל חוברת או משהוא כזה.
את הטרוולים אפשר לפדות בבנק או בכל נקודת change money ויש כאלה לא מעט.
לגבי חיסונים כל מה שקשור אתה צריך לשאול בפורום בריאות שם יש רופאה או וגם בקופ"ח שאתה חבר בה תברר, יש החזרים על חיסונים מסוימים. יש גם את משרד הבריאות.

לגבי התקשורת עם המשפחה בארץ כשאני מטיילת במזרח אני פשוט מתקשרת מטלפונים מזדמנים, יש הרבה מאוד מקומות שנותנים את השירות הזה וזה זול. יש כאלה שבוחרים לטייל עם המכשיר הנייד שלהם ומבררים בחברה הסלולארית שלהם אם אפשר לרכוש במדינה אחרת כרטיס סים מתאים. תכלס אין שום בעיה להתקשר מחו"ל וזה לא יקר, אני עצמי לא מבינה בשביל מה לטייל עם מכשיר נייד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מכשיר נייד תגובה ל - 4 22/04/2008 00:36 לתגובה קודמת
  יוסי.ר לא מחובר יוסי.ר  משתמש פעיל 1471 הודעות עד כה
רצוי מאוד ואפילו חובה לקחת מכשיר נייד במיוחד שאתם זוג.
קחו את המכשירים שלכם בעלי סימכארד מהארץ. בתאילנד ייפרצו לכם אותו לסימכארד מקומי תמורת כ 60 שקל + מספר תאילנדי ככה יהיה לכם גם קשר אחד עם השניה במידה ותרצו להיפרד בקניון, שווקים וכו' .
קשר עם הבית יהיה קל יותר ואין כיף יותר גדול לאמא להיתקשר אל הילד אחת ליום ולשמוע שהכל בסדר.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סונגפן
להודעה הבאה:גווילין או יאנגשו?

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף