כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. 21/04/2008 21:42 לתגובה הבאה
  ניק לא מחובר ניק  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
שלום פורום נכבד,
אני מתכנן לטוס לטיול במזרח שיחל באוגוסט בהודו.
אחרי עיון רב וקריאה לגבי מזג האוויר ששורר שם בתקופה הזו מצטיירת לי תמונה די ברורה לגבי היעדים הטובים ביותר בהודו באוגוסט - ג'אמו קאשמיר, הימאצ'אל פראדש, אוטאראצ'אל(?).
ככל הנראה אני אתחיל את הטיול בבומבי (טיסת אלעל) - כמה "נורא" מזג האוויר באותה תקופה של השנה במאהאראשטרה? האם זה בעיקר עומס חום או השילוב עם גשמים בלתי פוסקים?
אשמח אם תוכלו להוסיף את דעתכם לגבי עוד אזורים דרומיים כמו גוג'אראט,רג'אסטאן - ואזורים נוספים בצפון שאמורים להיות טובים לטיול.
תודה!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. תגובה ל - 1 22/04/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bianad לא מחובר bianad  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אשמח אם תוכלו להגיב, להוסיף יעדים נוחים לטיול החל מחודש אוגוסט - כך גם לעזור לגולשים נוספים שיתכן ומתקשים למצוא תשובה ברורה ומרוכזת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. תגובה ל - 2 22/04/2008 12:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yallaayala לא מחובר yallaayala  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
הודו באוגוסט בעיקר רטובה אפשר לטייל בכל מקום ואפילו כבר לא כל כך חם ואיום אבל רטוב וגם זה תלוי איפה כי המדבר של רג'אסטאןיהיה יבש יחסית גם בעונה הזאת ואוגוסט זה שניה לפני ספטמבר שהוא החודש הכי יפה בכל הודו ובעיקר בדרום ובמרכז.
תרגיש חופשי לנסוע לאן שאתה באמת רוצה אחרי הכל אתה ישראלי והחום הזה זה משהו זר לך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. תגובה ל - 3 24/04/2008 01:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן זה ללא ספק נחמד להכיר את החום...השאלה באמת כמה זה יהיה בלתי סביל. אני בטוח שיהיה מעולה כך או כך. תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. תגובה ל - 1 24/04/2008 05:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 780 הודעות עד כה
אוגוסט הוא חם וגשום בכל הודו (חוץ מלאדאק, ספיטי וקינור)

ככל שמדרימים עומס החום עולה, מומביי באוגוסט חמה יותר מת"א, לחות של 100% ותוסיף לזה גשם כל יום (אבל לא כל היום) שמציף את הרחובות.

הצפון גשום, במקומות הגבוהים לא כל כך חם.
אגב, לפי המקובל בהודו ראגאסטאן שייכת לצפון

הייתי פעמיים בהודו בקייץ ונהנתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הודו - אוגוסט - לכל אלו שהתאמצו. תגובה ל - 5 24/04/2008 13:20 לתגובה קודמת
המשפט המסכם הוא הכי חשוב Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לתאילנד- נושא כספי
להודעה הבאה:if some one is in south india? i need some help

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין