כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אלסקה + חוף מערבי 21/04/2008 20:14 לתגובה הבאה
israe israe לא מחובר israe  משתמש פעיל 244 הודעות עד כה
שלום רב.....

אנחנו זוג בשנות ה- 40 מעוניינים לצאת לטיול בן כ- 3 שבועות באלסקה + קנדה (ונקובר + סיאטל) + חוף מערבי (סן פרנסיסקו + לוס אנג'לס + לאס וגאס) ולסיים כ- 4 ימים בניו-יורק.....

איננו יודעים כיצד להתחיל באיסוף החומר
אנו מעוניינים לדעת פרטים על אלסקה:
1. כמה זמן מומלץ להיות באזור כדי למצות אותו (נהיה שם בתקופת שמש חצות סוף יוני)
2. כיצד ניתן לטוס לשם בטיסות זולות
3. כיצד ניתן להמשיך משם לדרום... קנדה וחוף מערבי של ארה"ב.

בתודה מראש
איתן + לילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אלסקה + חוף מערבי תגובה ל - 1 21/04/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3876 הודעות עד כה
לא חושב שניתן ב 3 שבועות לעשות את כל מה שאתם מתכננים.

ב 3 שבועות אפשר לתכנן טיול יפה במערב + ניו יורק ולא יותר מזה.
באזור קנדה וסיאטל עדיין לא טיילתי, אבל לפי מידע שאני רואה בפורום, דרושים לפחות שבועיים לטיול כזה.

גם באלסקה טרם טיילתי.
מציע שתערכו חיפוש בפורום על כל אחד מהיעדים שהזכרתם, תקראו את המידע שתקבלו ותעשו היערכות מחודשת עם החלטות על מה אתם מוותרים.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתם מחפשים את הבלתי אפשרי תגובה ל - 1 21/04/2008 23:43 לתגובה קודמת
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1402 הודעות עד כה
צר לי שאני משביתת שמחות, אבל מה שאתם מחפשים בעצם לא יכול להתקיים בצורה סבירה.
כמו שכתב לך דודו לפני, המסלול הקלאסי של החוף המערבי+ניו יורק לבדו ממלא כשלושה שבועות.
איזור ונקובר - גם כאן, אם רוצים להרגיש שממצים את האיזור היטב, צריך להקדיש לו כשבוע (לא כולל סיאטל).
אלסקה, אם באמת רוצים למצות אותה, דורשת חודש לפחות!!! (אסור לשכוח, שבכל זאת אנחנו מדברים על המדינה הגדולה ביותר בארה"ב, ויש המוווווווון מה לראות בה. אנחנו נוסעים בקיץ הקרוב לשבועיים וחצי באלסקה, וגם ככה נאלצנו לעשות הרבה קיצוצים כואבים בבשר החי).
אה, ואגב: טיסות זולות לאלסקה הן מושג שלא קיים, לצערי הרב. כל, אבל ממש כל מה שקשור באלסקה, מתבטא בסכומים מכובדים. הסיבה לכך היא שעונת התיירות שם קצרה מאד, ומן הרווחים של העונה הקצרה הזו צריכים התיירנים לחיות לאורך כל השנה. כך שכל פעילות שם יכולה בקלות להגיע לעלויות של מאות דולרים לאדם. ואגב, טיפ קטן: ייתכן, שאת סוף יוני באלסקה כבר די פספסתם. זה כבר שיא עונת התיירות, וזה אומר שצריך להזמין שם הכל הרבה מאד זמן מראש, אלא אם מוכנים לפשרות גדולות מאד מבחינת רמת המלונות, או שלחילופין יוצאים לקרוז מאורגן, ולא לטיול עצמאי. אם באמת מדברים רק על קרוז, רב ההפלגות מסתכמות באמת בפרק זמן של שבוע, אבל אז מתמקדים רק באיזור הדרום-מזרחי של אלסקה (מה שקרוי INSIDE PASSAGE), או לכל היותר גם בשתי עיירות חוף דרומיות. אם רוצים לראות גם את הנופים הפראיים של מרכז המדינה, צריך להוסיף זמן לטיול יבשתי.

לאור כל הנ"ל, נדמה לי שכדאי לכם לשקול מחדש ולצמצם את עצמכם למסלול קצר יותר וממצה יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מערב פרוע - ב WYOMING או אידהו?
להודעה הבאה:קליפורניה ביולי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף