כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בהערכת תקציב לטיול בברזיל 22/04/2008 00:48 לתגובה הבאה
  sadicat25 לא מחובר sadicat25  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום Smile

רציתי לבקש עזרה בתכנון הטיול שלי לברזיל. זהו לא טיול תרמילאים אלא מעין טיול עבודה משולב עם לראות עולם.
אני טסה לחודש של חילופי סטודנטים בברזיל,שבו אעבוד בבית החולים ברסיפה ושם מספקים לי לינה ואוכל למשך השהות של החודש.
אבל, אני מגיעה לברזיל שבועיים לפני השליחות ונשארת שבועיים אחרי- על מנת לטייל. הכוונה היא לראות תרבות ואנשים ולא טרקים. אני מגיעה לברזיל באמצע אוגוסט ונשארת עד אמצע אוקטובר. כך שלמעשה אני צריכה לתכנן טיול בעצמי לשבועיים האחרונים של אוגוסט ולשבועיים הראשונים של אוקטובר. שאלתי היא בעיקר לגבי:
כסף- כמה כדאי -הערכה גסה (לסטודנטית ענייה שלא יכולה להרשות לעצמה להתרווח יותר מידי)
מסלול מומלץ- אני נוחתת בסאו פאולו וממריאה מסאו פאולו. חשבתי לעשות בשבועיים הראשונים את הדרך צפונה עד רסיפה באוטובוסים ואילו בסוף התוכנית לרדת דרומה באוטובוס אחד ארוך או טיסת פנים( מה מומלץ?) ולעשות את הדרום כולל קפיצה לאיגווסו, ובסוף לעלות חזרה לסאו פאולו לקראת הטיסה הביתה. אשמח להצעות/רעיונות למקומות שכדאי לראות והדרך הנוחה ביותר לעשות זאת במסגרת הזמן והתקציב.
בטיחות- הצעות ואזהרות , בייחוד לאור העובדה שאני בחורה המטיילת (בעקרון) לבד- או שאולי זה כבר לא רלוונטי לדאוג?

תודה רבה מראש לכל מי שהיה ורוצה לחלוק איתי את החוויות. אשמח לכל הצעה/הערה/הסבר. זהו הטיול הראשון שלי ולכן יש לי כה הרבה שאלות...

חג שמח
סנדרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תקציב לטיול בברזיל תגובה ל - 1 22/04/2008 09:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2644 הודעות עד כה
אם תתכנני לפי 1000$ נראה לי שיהיה בסדר, טיסה תייקר בעוד כמה מאות $.
באופן כללי מז"א ילך וישתפר בדרום למרות שגם באוגוסט הוא לא יהיה נוראי(בצפון הוא יהיה בסדר כל הזמן).
בחורה שמטיילת לבד זה לא בטוח כמעט בשום מקום בעולם. כדאי למצוא שותף או שותפים לקטעים שונים בדרך.
אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בהערכת תקציב לטיול בברזיל תגובה ל - 1 26/04/2008 19:16 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
היי,
חזרנו במרץ אחרי חודש וחצי רק בברזיל. היינו בתקופה של הקרנבל, שהייתה יקרה מאוד, אבל בתקופה שאת נוסעת זה ממש OFF SEASON כך שמבחינת מחירים מצבך טוב:
לילה בחדר בסיסי באכסנית נוער כולל ארוחת בוקר - כעשרה דולר-חמישה עשר דולר. אוכל - מאוד זול- נסי בעיקר את הקומידה פור קילו - ארוחת צהריים לא רעה תעלה בין 8-10 דולר. מדד הקולה תמיד טוב להשוואה - פחית עולה דולר.
נסיעות - יקרות מאוד, גם באוטובוס - לשם דוגמה - נסיעה מסאו פאולו לאיגואזו, 12 שעות - תעלה לך כ-50 דולר. ולכן שווה לך לשקול לעשות ווזה (מה שאנחנו לא עשינו ואנחנו מכים על חטא) - את סוגרת 3 טיסות במשהו כמו 300 דולר וזה שווה כל גרוש - קחי לך טיסה אחת מסאו פאולו לאיגואסו. עוד טיסה מאיגואסו צפונה לאריאל דה אג'ודה (באיגואסו תשאירי לך שני לילות, ותתזמני את הטיסה צפונה ליום שלאחר מכן), וטיסה אחרונה בסוף השליחות שלך ברסיפה מרסיפה אל ריו דה ג'נירו.
מבחינת לו"ז לחודש שמוקצב לך (ובהנחה שלא תיסעי צפונה מרסיפה):
1 - נחיתה בסאו פאולו וטיסה לאיגואזו.
2-3 - איגואזו - שני הצדדים, ולא הייתי מוותר גם על ביקור בסכר.
4-8 - טיסה לאריאל דה אג'ודה ושם וגם באיטאקרה הייתי מעביר 3-4 ימים.
9-13 - נסיעה לסלבדור, ואז משם נסיעה ללנסויש.
14- סלבדור ומשם נסיעה לרסיפה.
לחלופין - במקום לנסוע ללנסויש, ואם את בקטע של סטלבט - תעשי שלושה ארבעה ימים במורו סאו פאולו, ולאחרמכן תטפסי באיטיות לרסיפה.

בסוף:
6 ימים ריו.
עוד יומיים שלושה באיליה גרנדה
עוד יומיים שלושה בפאראצ'י.
ומה שנשאר בקניות בסאו פאולו.

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות ישירות למייל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה חשובה לגביי אורוגאיי
להודעה הבאה:פנטאנל והפאמפס

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר