כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה- טיול לפני צבא 22/04/2008 16:09 לתגובה הבאה
  meital_123 לא מחובר meital_123  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום וחג שמח לכולם! Smile
אני ועוד חברה מתכננות זה זמן מה לנסוע בסביבות אוקטובר לטיול ארוך של כחודש וחצי-חודשיים בארה"ב וזאת לפני הגיוס.
שתינו ביקרנו בארה"ב בעבר. רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לחששות שעלו - האם יצוצו בעיות בכל הנוגע לכניסה לאתרים, מקומות בילוי, הלינה במלונות ובכלל בכל הנוגע לגיל שכן לרוב נוסעים אחרי השירות הצבאי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה- טיול לפני צבא תגובה ל - 1 22/04/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוד דבר קטן..
אם מישהו מכיר מסלול מתאים זה ייתקבל בברכה!
חשוב לי לציין שהעניינים די נמצאים במבוי סתום בכל הקשור לטיול בגלל שאנחנו לא מכירות את ההגבלות שאנו עלולות להיתקל בהן בטיול עצמאי בגילנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחופה- טיול לפני צבא תגובה ל - 1 22/04/2008 16:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1809 הודעות עד כה
תהיה לכן בעיה להכנס למועדונים ובכלל כל מה שקשור איכשהו לאלכוהול -מקפידים שם מאד על הגיל.

לגבי כניסה לאתרים, לא נראה לי שתהיה איזה בעיה.

שכירת רכב מתחת לגיל 21 בארה"ב היא כמעט בלתי אפשרית. לגבי מלונות - אני לא יודע אם יש גיל מינימום בזה אבל יכול להיות. באכסניות לא צריכה להיות לכן בעיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה דחופה- טיול לפני צבא תגובה ל - 3 22/04/2008 16:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התגובה המהירה! Smile
אנחנו מעודכנות בקשר להגבלות שמתחת לגיל 21 שם.
כידוע רוב בני גילנו מעדיפים לנסוע לנופשים באיה נאפה וכד' שם יש מסיבות בשפע מה שפחות מעניין אותנו כרגע ואנו מעדיפות טיול גדול בארה"ב.
מלבד עניינים בירוקרטיים, אתה לא רואה סיבה מיוחדת שבגללה היית ממליץ לוותר על הטיול ולשנות כיוון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה דחופה- טיול לפני צבא תגובה ל - 3 22/04/2008 16:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התגובה המהירה! Smile
אנחנו מעודכנות בקשר להגבלות שמתחת לגיל 21 שם.
כידוע רוב בני גילנו מעדיפים לנסוע לנופשים באיה נאפה וכד' שם יש מסיבות בשפע מה שפחות מעניין אותנו כרגע ואנו מעדיפות טיול גדול בארה"ב.
מלבד עניינים בירוקרטיים, אתה לא רואה סיבה מיוחדת שבגללה היית ממליץ לוותר על הטיול ולשנות כיוון?
שתינו בנות אחראיות מאוד אולם לא יצאנו לטיול עצמאי בחו"ל- לבד שלא במסגרת משלחת או טיול משפחתי וכד'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה דחופה- טיול לפני צבא תגובה ל - 5 22/04/2008 17:53 לתגובה קודמת
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1809 הודעות עד כה
השאלה הגדולה היא מה אתן רוצות להספיק לעשות בזמן הרב הזה. מאד קשה להסתדר בארה"ב מחוץ לערים הגדולות (ניו יורק, סאן פרנסיסקו) וגם בחלק מהערים עצמן (כמו בלוס אנג'לס) בתחבורה ציבורית ובלי רכב צמוד. חודש וחצי זה המון זמן בשביל טיול בין ערים וכאמור טיול נופים מאד קשה לעשות בלי רכב.

הייתי ממליץ לכן לחשוב על טיול מאורגן - יש כמה וכמה חברות של צעירים שעושות טיולים כאלה. הגדולה שאני יכול להמליץ עליה היא Contiki שעושה טיולים עם לינה במלונות. ציבור היעד שלהם הוא בינלאומי בין הגילאים 18 ל 35 - עם רוב לאוסטרלים. עוד חברה שאני יכול להמליץ עליה ממקור ראשון היא Trek America - חברה שעושה טיולי קמפינג.

http://contiki.com/

http://www.trekamerica.com/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שעות חושך
להודעה הבאה:קצת חדשות מעולם התעופה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף