כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות 22/04/2008 18:39 לתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
קראתי מה שנאמר כאן אין ספור פעמים על כך שמאז עידן ג'וליאני יותר בטוח בניו יורק בלילה מאשר בחיפה ביום... סתם. בכל זאת שאלה: אנחנו מגיעים וחוזרים לניו יורק (מבוססון) ברכבת. יש אפשרות לקחת בחזרה רכבת בשעה 3:15 am. א. האם זו שעה שניתן באופן בטיחותי להגיע ל- Penn סטיישן ללא חשש ומורא? ב. כיצד אתם מציעים לנו לבלות את הזמן עד מועד הרכבת? אנחנו מבוגרים בלבד. תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 1 22/04/2008 21:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
אין לי נסיון עם נסיעות ברכבות בשעות האלה, אבל ממי שעשה כאלה, הרגשת הבטחון מאוד טובה.
אין שום בעיה.

אבל שאלה.
למה לא ברכב שכור?
במחיר של כרטיס רכבת אחד שוכרים רכב ליומיים. על אחת כמה וכמה אם מדובר על יותר מנוסע אחד.
הרבה יותר נוח, ויוצאים לדרך ברגע שמתאפשר, ולא צריך לשבור את הראש מה לעשות עד הנסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 2 22/04/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שאלה 1: כמה יכול לעלות רכב ליומיים? 2: אינני זקוקה לרכב בניו יורק סיטי. 3. לא בטוחה שרוצה לנהוג בלילה לבוסטון אחרי שחרשתי את ניו יורק כל היום ברגל (וגם בשלושה ימים לפני...).
נראה לי נחמד ונוח לשתות את המיץ מניו יורק עד הרגע האחרון ולעלות על רכבת כמו גדולים. האמת, חשבתי שתהיה רכבת בחצות. אבל אין. רק זאת של 3 בלילה (מגיעה בשמונה לבוסטון. דוקא נוח).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 3 22/04/2008 23:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי מחובר שושי  משתמש פעיל 3088 הודעות עד כה
בלי קשר לניו יורק,במקומות אחרים על טיסה מאוחרת,מאוד קשה,גם אם זה רק מבוגרים כך להיות כל היום וחלק מהלילה ברחובות,תמיד אנו משלמים יום נוסף כדי לשמור על החדר,אבל עם המחירים של המלנונות בעיר הזאת,זה בילתי אפשרי
תחשבו פעמים,כשיושבים בבית הנוח ועושים תוכנית,אולי הכל נראה אפשרי,אבל כך עד לפנות בוקר ברחוב,נראה קשה במיוחד

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 4 22/04/2008 23:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1056 הודעות עד כה
הי ל י ב י, שושי ודודו גם,

מסכימה לחלוטין עם שושי, גם אני הייתי מעניקה לכל העניין הרהור נוסף...
כבודו של ג'וליאני במקומו מונח, ואפילו אם אין שאלה של בטיחות, השעות נראות לי קצת לא אנושיות.
ל י ב י, אמנם ניו-יורק מדהימה ואת רוצה למצות בה כל רגע, אך אנא עשי חושבים מחדש אם באמת שווה להתרוצץ בלילה ברחובות.

מאחלת לך הנאה והצלחה במה שתחליטי.

בכל מקרה, לא הייתי מסתובבת בשעות האלה עם השמלה האדומה שלך (זו שלבשת בבניין המשולש) :-)
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 5 22/04/2008 23:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממש לא התכוונתי "להתרוצץ ברחובות". אבל כן חשבתי שאפשר לבלות את הערב במועדון ג'אז או כל מקום אחר עם מוסיקה טובה, לקחת סאבווי ולרדת בדלת של penn סטיישן לרכבת של 3am.
בכל מקרה אפשר בהחלט לעזוב ברכבות של 7pm אם הרכבת לילה לא נשמע טוב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 6 22/04/2008 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1701 הודעות עד כה
את רוצה להיות ערה עד הרכבת של 3 בבוקר, ולהגיע ב 8 בבוקר...
ושינה ? את על דורסל ?? Smile
ואיפה המזוודות ?

מה שהרווחת בניו יורק, תפסידי בעייפות גדולה בבוסטון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 6 22/04/2008 23:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ל י ב י היקרה,

לא התכוונתי לרפות את ידך. אם את מרגישה שהתכנית טובה לכם, אל תניחי לפחדנית וחסרת חוליות כמוני להפריע...
אבל בכל זאת, אולי תקחו מונית מהמועדון? ס-ת-ם, אל תתייחסי אלי :-)

בילוי נעים,
סוזי.

[עודכן ב:22 אפריל 2008 23:39:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 6 22/04/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כשאמרתי "רחוב"הכוונה היתה,בלי להתקלח ,להחליף בגדים,שרותים פרטיים שלך
אם יש אפשרות בשעה 7 בערב,זה נראה הרבה יותר טוב
אנו טסים הרבה למזרח הרחוק,הטיסות חזרה ,תמיד מאוחר בלילה,שם ב30 או 40 דולר שומרים חדר,קשה מאוד יום כזה ארוך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 9 22/04/2008 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמהות ודודות יקרות, בסדר, הפנמתי.
ניקח מונית לרכבת ונחזור לבוסטון ברכבת של 7. מקלחת ולמיטה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 10 22/04/2008 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וגם לצחצח שיניים Smile
מה לעשות,לא יכולות להפסיק לגדל את הילדים,גם אם הם מספיק בוגרים לטוס לבד לארצות רחוקות
תבלו,תהנו,וכמו שסוזי אמרה,תעשו מה בראש שלכם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לילות בניו יורק, בילוי ובטיחות תגובה ל - 10 22/04/2008 23:58 לתגובה קודמת
הי ל י ב י,

השרשור שלך מרגיש כמו ה-Messenger. נחמד, לא?

אני מניחה שאתם רוכשים כרטיסים מראש לרכבת הרצויה, אחרת הייתי מציעה להשאיר את ההחלטה לזמן אמת.
אם תרגישו שאינכם יכולים להיפרד מניו-יורק, ומועדון הג'אז יקרוץ לכם מעבר לפינה, המשיכו בבילוי הערב וסעו ברכבת הלילה ( אבל לא לקהיר :-) ).
אם תרגישו עייפים, קחו את הרכבת המוקדמת ואל נא תרגישו שהחמצתם משהו...

אבל כנראה שכל דבריי חסרי טעם כי הכרטיסים יהיו בידכם...

ל י ב י, כל הכבוד על התעוזה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול רוקיס קנדיים
להודעה הבאה:בקשת עזרה לתכנון מסלול

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף