כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירת תרמיל 23/04/2008 10:25 לתגובה הבאה
  ניק לא מחובר ניק  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אהלן,
אני מתכנן טיול של כחודשיים לצפון הודו וסין. מדדתי את התיק של FERRINO מדגם APPROACH בנפח של 50+10. מערכת גב עם מעיין רשת להפרד התיק מהגב. תא לשק שתייה, 2 פתחים. לא מעט כיסים. אני לא מתכנן הרבה טראקים, אבל אני רוצה תיק נוח (זה היה די נוח) ועמיד כדי שיספיק לי גם לטיולים בארץ (שביל ישראל למשל).
לגבי הנפח אני משוכנע שזה יספיק לי כי אני לוקח תיק נוספף של 40 ליטר.
האם מישהו מכיר את התיק? בחנות המליצו לי עליו בחום.
צירפתי קישור לאתר של החברה. יש מפרט של התיק בקובץ PDF בתחתית העמוד.

http://www.ferrino.it/en/homepage/products/BACKPACKS/mountai neering_104/APPROACH_50_1747
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בבחירת תרמיל תגובה ל - 1 26/04/2008 09:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומרל תומרל לא מחובר תומרל  משתמש בינוני 119 הודעות עד כה
מדוע לקחת שני תיקים כמעט בנפח זהה?

זה לא נראה לי נוח לטייל כך.

מה התוכניות טרקים בצפון הודו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמעט כל התרמילים הגדולים תגובה ל - 1 26/04/2008 12:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
מתוכננים כמו שתיארת,עם פתח תחתוך כיסים בצד וכו'.

הרעיון של רשת להרחיק את התרמיל מהגב בתרמיל גדול הוא לא מוצלח במיוחד,שכן מדובר במשקלים יחסית גבוהים והרשת עלולה להמתך ולהתרופף מהר מאוד.

לגבי השילוב בין התרמילים,אני מסכים עם תומר, למה לקחת שני תרמילים בגודל כמעט זהה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמעט כל התרמילים הגדולים תגובה ל - 3 26/04/2008 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חשבתי עליו בתור האופציה של התרמיל הקטן יותר לטיולים הקצרים. מה אתם מציעים? ללכת על משהו יותר קומפקטי שיכול להתקפל בקלות לתוך התרמיל היותר גדול?

מבחינת הנפח 50+10 זה באמת נפח פונקציונאלי של 60?(לדעתי 60ל' אמורים להספיק לי)
מה דעתכם על התרמיל הזה?
בצפון הודו - כן, קצת טראקים - תלוי איך יהיה מז"א שם באוגוסט. הבנתי שאזור לאדאק מעולה בתקופה הזו. אוטאראנצ'אל אולי חלקים מראגאסטאן. את המעבר לסין נעשה יבשתית דרך נפאל(אוטאר פראדש).אשמח לשמוע המלצות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמעט כל התרמילים הגדולים תגובה ל - 4 26/04/2008 21:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עידן - צוות למטייל חיפה לא מחובר עידן - צוות למטייל חיפה  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
במידה ואתה רוצה תרמיל בסביבות ה-60 ליטר, עדיף לך לקחת תרמיל בנפח 60 ליטר ולא להשתמש בתוספת. 50+10 אמור לתפקד כתרמיל 50 ליטר. התוספת אמורה להיות למקרים חריגים ולא ליום יום מכיוון שהיא מגביה את מרכז הכובד של התרמיל והוא ישב פחות טוב על הגב, יתנדנד יותר וימשוך יותר אחורה.

לדעתי השילוב האידאלי לתרמילאי הוא תרמיל גדול 60 ל' ותרמיל קטן בן 25 - 30 ל'. זאת בכל אופן ההעדפה שלי לטיולים.

בנוגע למערכת גב שמבוססת על רשת אני נוטה להסכים עם ירון. זאת אחלה שיטה בשביל תרמילים קטנים, אבל תתאים לתרמילים גדולים רק במידה ואתה מתכוון להגביל את עצמך בנשיאת משקל באופן משמעותי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמעט כל התרמילים הגדולים תגובה ל - 5 01/05/2008 14:32 לתגובה קודמת
אוקי, אז לגבי הנפח אני סגור.
לגבי המשקל - יש סיכוי שהרשת הזו לא תעמוד כמו שצריך במשקלים המוגדרים לתרמיל? כלומר אתם אומרים שהיא יכולה לאבד את האפקטיביות שלה בגלל השימוש הרגיל או שרק במקרה וחורגים מהמשקלים המוגדרים? כי המשקלים די גדולים ולא נראה לי שאני אחרוג מהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שימוש בגזייה בגבהים
להודעה הבאה:חולצות מדיפות זיעה