כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קרוז לבהאמאס/קאריבים 23/04/2008 14:43 לתגובה הבאה
  tomay10 לא מחובר tomay10  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
מתכוון לצאת באוקטובר עם המשפחה לקרוז לבהאמאס/קאריבים. מתלבט בין רויאל קריביאן לבין קרנבל. יש המלצות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 1 28/04/2008 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
rozmar rozmar לא מחובר rozmar  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
לפני שנה הייתי בקרוז מעולה של פרינסס קרוזס לקריביים: יצאתי מפורט לודרדייל עברתי דרך אי פרטי של פרינסס בבהאמאס, לאוצ'ו ריוס ג'מייקה, שם היתה לי חוויה מקסימה של מפגש עם דולפינים, אח"כ איי קיימן לצלילה עם cat fish ואח"כ קוזומל במקסיקו. היה כ"כ נחמד, הספינה ליגה עולמית, האוכל מעולה, וגם כשלא ירדנו לחוף (7 ימים הקרוז) היה פשוט מעולה- הופעות, קזינו (דווקא לא מי יודע מה..), אנשים נחמדים. בקיצור, לדעתי כדאי לבדוק גם את החברה הזו באתר האינטרנט שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 2 29/04/2008 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  revitalll לא מחובר revitalll  משתמש פעיל 1061 הודעות עד כה
גם אנו עובדים עכשיו על תכנון קרוז (עם הילדות) ומתלבטים בין המסלולים השונים. האם כל האיים בהם ביקרתם מומלצים? אילו מקומות היו יפים במיוחד? האם יש צורך לקחת את הסיורים המודרכים של האוניה או שאין בעיה להסתדר לבד?
גם אנו מאוד מעוניינים בחוויה כזו של מפגש עם דולפינים, והתרשמתי מהשיטוט באתרים שדווקא בקוזומל יש מקום מאוד נחמד כזה, שבו אפילו ניתן לחבק דולפין, לקבל ממנו נשיקה, שיר וכו'. האם זה כך גם באוצ'ו ריוס?
כל סיוע יתקבל בהמון תודות,
רויטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 3 29/04/2008 18:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה: לגבי הטיולים המודרכים- אנחנו היינו עצלנים והעדפנו לסגור על הספינה, אבל היו הרבה אנשים שפשוט ירדו מהספינה ולקחו טיול מהדוכנים שליד הנמל (הבנתי שזה פשוט, אני לא התנסיתי בזה). בכל מקרה, המפגש עם הדולפינים בקוזומל היה סגור כבר בהתחלה, כך שלא יכולנו להרשם- הוא בין הטיולים הכי פופולאריים (כי אפשר כמעט "לרכב" על הדולפינים, והם גוררים אותך) ואנשים סוגרים את הטיולים הכי טובים עוד לפני שהם מגיעים לספינה- כדאי לקחת את זה בחשבון. המפגש עם הדולפינה באוצ'ו ריוס היה קסום מבחינתי, מאד מאורגן, מאד בטוח לתחושתי (יש לקחת בח-ן בכל מקרה שמדובר בחיית בר שיכולה להיות לא צפויה).
לגבי האיים- יש לקחת בח-ן שהחוויה המרכזית היא הספינה עצמה- החוויה באי היא בפועל מאד מצומצמת- מגיעים לאי ב- 8-9 בבוקר, ועפים משם ב- 16-17 אחה"צ. זה ממש "לטעום" את המקום. כשהייתי באלסקה, לדוגמא, עשיתי טיול ברכב, ופגשתי אנשים שירדו מספינה לעשות חצי יום טרק באי ג'ונו- החוויה שלהם היתה שונה לגמרי משלי! אני חוויתי את אלסקה לעומק, עם הדובים שחוצים את הכביש באמצע שום מקום, עם הפחד מנסיעה לבד במשך שעות- הם עשו את זה בסגנון יוליוס קיסר- veni, vidi vici- וצריך לזכור את זה. ההבדל הוא ממש מהותי.
בכל מקרה, האי בבהאמאס של פרינסס הוא חארטה כל השאר היה ממש נחמד. לדעתי חלק מהכייף הוא להסתובב כמה שיותר, ולהתנסות בכמה שיותר טיולים כי זה מאד עוזר בחוויה. הבעיה היחידה- זה יקר.
הדבר האחרון החשוב מאד לזכור הוא שיש אנשים שחווים את השיט כמאד נינוח, ויש אנשים כמוני שהתרוצצו ממקום למקום ולא נחו לשניה, וטעמו מכל מה שהיה לספינה להציע (הופעות, חדר כושר שטחנתי אותו עד דק, האוכל וכו'). ניתן להנות משתי החוויות באותה רמה.
בכל מקרה תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 4 30/04/2008 21:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המון תודות על ההסבר המפורט. מאוד מעניין אותי איך היה לכם ב-Dolphin Cove באוצ'ו ריוס, כי באתר TripAdvisor דיווחי המבקרים מאוד מבלבלים: חציים מתלהבים, וחציים ממש התאכזבו מאוד (בדר"כ אין קיטוב כזה בתגובות), מה המקום מציע בנוסף לדולפינים שכלול במחיר הכניסה? איזה סוג של תוכנית עם דולפינים אתם לקחתם שם? האם במקרה זכורים לך מחירים והאם הכניסה כלולה או בנוסף? (באתר שלהם אין שום התייחסות למחירים וממה שנכתב ב-TripAdvisor הבנתי שמאוד יקר שם)?
ושאלה אחרונה (סליחה על "ההפגזה בשאלות, זה ממש יכול לעזור לנו בתכנון): האם ביקרתם באוצ'ו ריוס גם ב- Dunn’s River Falls? אם כן, האם לדעתך הטיפוס במפלים שם אפשרי גם לילדות בגיל 4 ו-9?
המון המון תודות על המידע המועיל,
רויטל

[עודכן ב:30 אפריל 2008 21:24:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 5 16/05/2008 22:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב, אני מקווה שהתשובות עדיין רלוונטיות, כי קניתי מחשב חדש ולא היה לי מחשב לכמה שבועות...
עלות חווית הדולפינים היתה למירב זכרוני משהו כמו 150$ אמריקאי. קיטוב בתחושות יכול לנבוע מציפיות גבוהות, או מכך שלדולפין לא ממש "בא" עליך, וזה יכול להיות מאד מעליב (כאילו, מה זה אומר עליך שהדולפין לא רוצה להתקרב אליך?... היה אצלנו מישהו כזה בקבוצה והוא נראה ממש פגוע, למרות שהמדריך הכריח את הדופלינה לגשת אליו שוב)
בכל מקרה, אני אישית מאד נהניתי, ואני בהחלט חובבת אקו תוריזם- יצא לי לראות דובי קוטב בסבלברד בנורבגיה, והמוני פינגווינים באנטארקטיקה, ועדיין זו היתה חוויה לא פחות טובה. חד משמעית.
לגבי דאנ'ס פולס- בשום פנים ואופן לא עם ילדים. זה כייף, זה מיוחד, אני לעולם לא אעשה זאת שוב כי אנשים שוברים שם דברים- אצבעות, בעיקר. אנחנו עשינו את זה עם נעלי טיפוס והאמריקאים הריצו עלינו דאחקות מטורפות, אבל עדיין, לאצבעות שלנו שלום.
חשוב לי לציין כי אני חובבת ספורט אקסטרים (סקי, סנובורד, טיפוס קרחונים וכו'), ועדיין לדעתי מדובר בחוויה מסוכנת למדיי- בעיקר כי אנשים לא מצפים לכך שטיפוס "פשוט" כל כך יהיה מסוכן- האבנים גדולות, מאד מאד חלקות, אנשים נופלים שם ואני ממליצה רק לאנשים מבוגרים שמבינים את הסיכון. אגב, ההבנה את הסיכון היא בעיקר בדיעבד..
תבלו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 6 16/05/2008 23:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה! התשובה בהחלט עדיין רלוונטית ואפילו גורמת לי לשקול מחדש את השייט שכבר כמעט החלטתי לקחת, הכולל את קוזומל, קיימן ואוצ'ו ריוס, ששם הטיפוס במפלים ב- Dunn’s River Falls נראה לי אטרקטיבי מאוד, ובתמונות של המקום ראיתי גם ילדים קטנים מטפסים יד ביד עם ההורים והבנתי גם שאם במהלך הטיפוס חשים קושי, קיימות תחנות יציאה בדרך. התיאור שלך די הפחיד אותי, ואולי אבדוק אלטרנטיבות אחרות כי חשוב לי שהפעילויות יהיו מיוחדות ויתאימו גם לילדים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 4 17/05/2008 13:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ordon לא מחובר ordon  משתמש פעיל 222 הודעות עד כה
מה עלות שבוע כזה?
האם יש כאן "דקה 90"?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 8 17/05/2008 13:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פער המחירים בין שייט לשייט, בין חברות שונות, סוכנויות שונות ותאריכים שונים עבור אותו שייט הוא אדיר!אני יושבת כבר קרוב לחודש ללמוד את הנושא, המסלולים השונים, האוניות השונות והשוואות מחירים...לפי מה שהבנתי, אמנם יש הורדות מחירים של הדקה ה-90, אך המחיר הטוב ביותר ניתן לקבל בהזמנה של זמן רב ככל האפשר מראש (אפילו כשנה מראש!) ואז גם יותר סיכוי שחדרים שמתאימים לצרכיכם ולרמת המחיר שאתם מעוניינים בה יהיו פנויים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קרוז לבהאמאס/קאריבים תגובה ל - 9 23/05/2008 22:40 לתגובה קודמת
אגב, הערה חשובה לגבי פרינסס קרוזס: ישבתי ותכננתי מסלול מול האינטרנט, הורדתי והוספתי יעדים וכו' לפי מה שנראה אטרקטיבי, וכשבאתי לסגור מול האינטרנט, מתברר שלא ניתן לאנשים מחוץ לארה"ב- הבנתי מהסוכנת שלי שאכן זה נכון (לפחות היה נכון לפני שנה וחצי) - וקרוז כזה הצלחתי לסגור רק דרכה בהפרש מחירים של כ- 100$.
צרפתי את התמונה עם הדולפינה מהטיול- אגב, הם עושים שם ערימות של כסף מהתיירים המאושרים- הוצאנו 300 $ (מעבר לעלות המפגש עם הדולפינה, כמובן) על 6 צילומים וסרטון וידאו. והקטע הוא ששילמנו את הכסף בשמחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:יעד לטיול בסוף שנה
להודעה הבאה:זקוק למידע על צלילות בקיי קאולקר בבליז