כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חידוש ויזה בתאילנד... 23/04/2008 15:13 לתגובה הבאה
  orrg7 לא מחובר orrg7  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
אני מעוניין לצאת יום אחד מתאילנד כדי לחדש את הויזה, מישהו יכול להמליץ לאן ואיך לצאת מצ'אנג מאי או מפאי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 1 23/04/2008 15:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi מחובר avi  משתמש פעיל 14194 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 2 23/04/2008 16:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איך מגיעים לשם??
מונית? סוכנות נסיעות?
כמה זמן צריך לשהות מחוץ לתאילנד כדי לחדש את הויזה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 3 23/04/2008 16:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שמעתי גם ששי איזה טיול מאורגן של יום אחד מצ'אנג מאי לתוך בורמה...
מישהו מכיר משהו על זה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 4 23/04/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1184 הודעות עד כה
עזוב טיולים מאורגנים. קח אוטובוס למה סאי,
חצה את הגבול לצד הלאוטי וחזור תוך דקה.
דקה זה לא יהיה כי התור ארוך אבל הנוהל בשבילך
ייקח דקה.
רק תדאג להיות עם כמה תמונות פספורט עליך כי קשה
לדעת מי יבקש וכמה וכמובן כסף כי בדרך כלל מתנים
מעבר גבול בתשלום. באטים ודולרים הם הכספים היותר שימושיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 5 23/04/2008 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  asafamg לא מחובר asafamg  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
האוטובוס למה סאי הוא מצ'אנג מאי?
כמה שעות נסיעה זה מצ'אנג מאי למה סאי?
ידוע מחיר הנסיעה למה סאי וכל העלות של לצאת ולהכנס או בכללי של אותו יום לחדש את הויזה דרך מה סאי?
הבנתי שיש טיול למשלוש הגבולות של יום אחד מצ'אנג מאי נכנסים לבורמה,וככה גם מחדשים את הדרכון,זה טיול שעולה 800 באט

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 6 23/04/2008 19:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין כזה דבר.
הנסיעה היא בערך 4 שעות ובאוטובוס ממוזג תעלה בערך
400 באט. הויזות יעלו עוד 2000 באט. לא זוכר את המחירים
המדוייקים, אולי מרטין יעלה כאן עוד מעט, הוא יותר מעודכן.
בכל מקרה לא רצוי לשגות באשליות, 800 באט זה ממש לא.

דרך אגב, גיליתי היום שהעלו את תשלום האגרה בכבישים
המהירים ב20-30%, סמם מידע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 7 23/04/2008 19:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה מה שמרטין אמר לחבר שלי לגבי הנסיעה מצ'אנג מאי לטיול במשולש הגבולות וכניסה לבורמה ליום אחד ב-800 באט.....

טוב אז בכל מקרה כנראה שיותר משתלם לעשות את הטיול למשולש הגבולות ככה גם יוצא שנהנים מהנוף ורואים עוד מקום-בורמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 8 24/04/2008 05:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כנראה הטעות שלי. אתה מדבר על חידוש ויזה לכניסה חד פעמית נוספת שאכן לא עולה כסף. העלות היא לנסיעה בלבד וזה סביב הסכום שמרטין אמר בהנחה שלא תישארו לישון במה סאי אלא רק תחצו את הגבול ותחזרו באותו יום. צריך לקחת בחשבון שמדובר במרחק 4 שעות נסיעה מצ'אנג מאי כך שכולל מעבר הגבול לשני הכיוונים מדובר ב 9-10 שעות.
לראות ממש את בורמה בזמן הזה לא תספיקו, מכסימום את הכפר הדלוח שנמצא בצד הבורמזי. אם כבר שווה להסתובב בשוק שבו, הוא די נחמד ולא לקנות סיגריות, הן מזויפות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. למה סאי גבול בורמה -יום טיול מציאנג מאי תגובה ל - 9 24/04/2008 06:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חח לצפות לראות את בורמה לא ציפינו בלכ זאת זה יום אחד....המטרה שלנו לחדש את הויזה לכניסה חד פעמית נוספת לתאילנד כי נהיה בה יותר מ 30 יום,רצו פה בסוכות נסיעות 260 שקל על הויזה שזה 75$,אמרתי חבל על הכסף,ככה גם יוצא לנו לראות עוד מקום מרוויחים עוד יום טיול בצפון ועושים גיחונת לארץ חדשה

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לידיעתך - עצמאית בשגרירות תאילנד בת"א עולה 120 ש"ח תגובה ל - 10 24/04/2008 07:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3847 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לידיעתך - עצמאית בשגרירות תאילנד בת"א עולה 120 ש"ח תגובה ל - 11 24/04/2008 10:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דורון צודק. הדרך החכמה היא להוציא ויזה בשגרירות מראש.
אם אח"כ רוצים לראות עוד מדינות עושים את זה כשבא ולא
כתוצאה מאילוץ.
ואני אומר את זה בתור מי שחייב לצאת כל שלושה חודשים
מתאילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. icon6.gif  שים לב אסף תגובה ל - 12 24/04/2008 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
האם אתה מודע למגבלות החדשות של הוצאת ויזה לתאילנד
עלולים לדרוש ממך אישור יציאה מתאילנד בתוך 30 יום
אם זו הארכה שלישית בתוך 90 אתה עלול להיות בבעיה
אם אתה עם ויזה לוחדשיים שהוצאה בשגרירות תאילנדית כל שהיא
אינך צריך לצאת מתאילנד אתה יכול להאריך את הויזה בכל משרד של משטרת ההגירה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. לידיעתך - עצמאית בשגרירות תאילנד בת"א עולה 120 ש"ח תגובה ל - 12 24/04/2008 10:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז מה אתה אומר לסוע יום ראשון לת"א לעשות את הויזה?

מה רע בטיול יומי למשולש הגבולות ועל הדרך מחדשים את הויזה לתאילנד?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. icon6.gif  לידיעתך - עצמאית בשגרירות תאילנד בת"א עולה 120 ש"ח תגובה ל - 14 24/04/2008 19:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil
אם אין לך הוכחת יציאה = כרטיס טיסה מתאילנד בתוך 30 יום מהיום שבו אתה מתכנן להאריך את הויזה
שים לב לכל מילה שכתבתי וקרא בעיון
רוץ מהר לשגרירות תאילנד בארץ
אתה מקבל ויזה ל60 יום
את הויזה הזו אתה יכול להאריך בכל משרד של משטרת ההגירה התאילנדית בעוד 30 יום תמורת 1900 באהט
אם אין לך הוכחת יציאה זו האפשרות הטובה ביותר אחרת אתה עלול להסתבך

http://www.thaivisa.com/272.0.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לידיעתך - עצמאית בשגרירות תאילנד בת"א עולה 120 ש"ח תגובה ל - 15 24/04/2008 21:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני טס ביום ראשון הבא 4.5.....זה קצת מאוחר מידי להוציא ויזה לא?

אין שום אפשרות אחרת?

אם אני אומר להם שאני עובר ללאוס במעבר יבשתי?או משהו כזה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 16 24/04/2008 21:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבי לוי אבי לוי לא מחובר אבי לוי  משתמש פעיל 886 הודעות עד כה
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
2627360 (Large).jpg 6715277 (Large).jpg
2627360 (Large).jpg(גודל:24.60KB)6715277 (Large).jpg(גודל:16.62KB)

הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. אני אגיד לך למה... תגובה ל - 17 24/04/2008 21:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שמעתי ממישהו שהוציא שרק אחרי 4 ימי עבודה הוא קיבל את הויזה
אני יודע שהם בחג עכשיו סוף שבוע והם יפתחו רק בשני או שלישי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 17 24/04/2008 21:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממה שקראתי וחבר שהיה שם בשגרירות אמר שזה לוקח 4 ימי עבודה?

השגרירות פתוחה ימי שישי(מחר)?

אתה בטוח שזה 24 שעות כי אם כן אז אנחנו ניסע לת"א במיוחד(אנחנו מהצפון)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 19 24/04/2008 22:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תשמע, הדבר הכי קל זה לעשות שטויות ולהסתבך. תתקשר לשגרירות,
תברר את ימי ושעות הפעילות וסגור עניין.
אם אתה ממש מחפש בעיות, דלג על זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 19 24/04/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טעות שלי,נכנסתי לשגרירות שלהם ואתה צודק 24 שעות וזה מוכן

אתה יודע אם פתוח מחר?

רשום שכן אבל היה להם איזה חג השבוע והיה סגור יומיים,ואנחנו רוצים לנסוע מחר להוציא את זה כבר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. אני אגיד לך למה... תגובה ל - 18 25/04/2008 01:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין שום חג כרגע למיטב ידיעתי. היה חג מ 12-14 לחודש כולל. אבל זה נכון, הם מוצאים כל מיני חגים שאף אחד לא שמע עליהם כדי לסגור את השגרירויות, הדרך נמכונה להתמודד עם זה היא פשוט לא לחכות לרגע האחרון אלא להוציא ויזה כמה ימים קודם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 21 25/04/2008 01:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עד כמה שאני יודע בשבת וראשון סגור, שאר השבוע פתוח.
צריך להגיע ב 9 בבוקר, למלא טפסים, לשלם 120 ש"ח, להביא 2-3 תמונות פספורט, לא זוכר בדיוק, ולמחרת אחה"צ מקבלים את הויזה לחודשיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. ויזה לוקח 24 שעות להוציא .למה לסבך את המוח יותר מד תגובה ל - 23 25/04/2008 02:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב תודה רבה מחר בבוקר נסע לת"א בתקווה שיהיה פתוח ונעשה את הויזה ונטוס בראש שקט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. icon10.gif  ccshlomo שאלה לי אלייך??? ולכל אחד שיודע תגובה ל - 11 25/04/2008 14:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nany33  משתמש לא מוכר
לגבי חידוש ויזה כל 3 חודשים.

אני ובן זוגי רוצים להגיע לתאילנד. בן זוגי רוצה לעבוד שם אצל מישהו.

כיצד מחדשים כל שלושה חודשים ויזה? מה הפרוצדורה? האם חייב לשהות במדינה אחרת תקופה מסויימת?

אודה על עזרתך ועזרת כל מי שמבין בנושא הויזות!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. אני אגיד לך למה... תגובה ל - 22 25/04/2008 15:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמו שאמרת כנראה הם מצאו עוד חג שלא קיים
הגענו לשגרירות והיה סגור

יש אפשרות הזמין מלון בלאוס ולהראות להם את ההזמנה בשדה תעופה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. ccshlomo שאלה לי אלייך??? ולכל אחד שיודע תגובה ל - 25 25/04/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ויזת עבודה זה נושא שאני לא ממש מתמצא בו, היא יכולה בנסיבות מסוימות להיות בתוקף של שנה, אולי מישהו שיש לו כזו יעלה ויסביר איך מוציאים כזו.
ויזה ל 3 חודשים לוקח יומיים להוציא. יוצאים למדינה אחרת, נניח לאוס, ממלאים טפסים ומשאירים את הדרכון בשגרירות, למחרת אחה"צ מקבלים ויזה לחודשיים.
בתום החודשיים ניתן להאריך את הויזה בחודש נוסף במשטרת ההגירה בעיר הגדולה הקרובה. הארכה עולה 1800 באט, ויזה ראשונה סכום דומה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. ccshlomo שאלה לי אלייך??? ולכל אחד שיודע תגובה ל - 27 25/04/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nany33  משתמש לא מוכר
תודה לך, אני מבינה לגבי השהות של 3 חודשים, אך רציתי לדעת מה קורה לאחר 3 חודשים אם רוצים להשאר יותר והכוונה לא לפי ויזת עבודה אלא רגילה. עבורי למשל אני לא עובדת שם ואנחנו חברים לא נשואים או משהו
האם יש לי אפשרות להאריך לחצי שנה או איך זה הולך בדיוק?

תודה על כל אינפורמציה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. ccshlomo שאלה לי אלייך??? ולכל אחד שיודע תגובה ל - 28 26/04/2008 02:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה הולך בדיוק כמו שכתבתי למעלה. יציאה מתאילנד, חידוש ויזה לחודשיים, הוספת עוד חודש וחוזר חלילה.
אפשר לעשות את זה לנצח אבל כל שלושה חודשים צריך לצאת מתאילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. תיקון קטן חידוש ויזה לחודש הנוסף זה 1900 באט . תגובה ל - 29 26/04/2008 03:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ועוד משהו מעל גיל 50 ניתן להפקיד 400000 באט בחשבון בנק בתאילנד ובתנאי שהכסף עבר לחשבון בתאילנד מחוץ לתאילנד ואז לקבל ויזה לשנה הויזה תחודש לעוד שנה בתנאי שישנו בחשבון את הסכום הנ"ל ואם הסכום ירד למשל 390000לא יאריכו שוב, וגם את חותמת שלמגרישן התאילנדי יש אפשרות לבדוק את החשבון שלך מתיי שהם רוצים.[אם במיקרה יש לך דרכון זר אז יכול להיות תנאים שונים ].

P4020020 (Medium).JPG
P4020020 (Medium).JPG(גודל:13.03KB)

הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. =תשובות לשאלות= תגובה ל - 1 26/04/2008 07:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  פרגיון לא מחובר פרגיון  משתמש פעיל 187 הודעות עד כה
לאחר הדיון הארוך שהיה פה.

בקשר לשאלה הראשונה,על חידוש ויזה בתאילנד-צפון תאילנד-מסאי(בורמה)

אפשרות ראשונה:

1.נסיעה לתחנה האוטובוס המרכזית ב'צאנג מאי-וקניית כרטיס ליום שלמחרת (או כל יום אחר,אוטובוס יוצא כל יום)בסכום של בערך 600-700 בהט,ומדובר על אוטובוס VIP,(מושבים מתקפלים עד הסוף,טלוויזיה,וכו',
נסיעה למסאי,משם מונית של 5 דקות למעבר הגבול-כניסה להחתמת הדרכון,המתנה של 15-20 דקות,וקבלת הדרכון עם הויזה ל30 יום!

2.אפשרות שנייה היא לשלב טיול כזה עם טיול,בד''כ ואן עם מדריך ונהג,בד''כ רואים כמה מקומות,שבטי ההרים,משולש הזהב ועוד,ובסוף מחתימים ויזה וחוזרים לצ'אנג מאי.

בקשר להיא ששאלה על עבודה,אם חבר שלך או בעלך נתפס עובד ללא אישור עבודה,הפעם הבאה שהוא יראה את תאילנד תהיה רק בתמונות.
הוצאת אישור עבודה זה סרט שלם שמצריך עכשיו כתיבה של 12 שעות והתערבות מומחים.

סוכן נסיעות בצ'יאנג מאי, מדריכים,טיולים,מלונות galfox29@GMAIL.COM
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. תוספת קטנה לגבי ויזות לשהייה ארוכה בתאילנד תגובה ל - 31 26/04/2008 12:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מרטין מבנגקוק לא מחובר מרטין מבנגקוק  משתמש פעיל 5137 הודעות עד כה
nany33 שלום,

היות ואתם עדיין נמצאים בישראל, ניתן להוציא מראש בשגרירות תאילנד בישראל 3 ויזות לתאילנד (מה שקרוי 'ויזה ל-3 כניסות').

בכניסה הראשונה בתאילנד משתמשים בויזה הראשונה ומקבלים שהייה של חודשיים ואח"כ מאריכים את הויזה בחודש נוסף בהגירה תמורה 1,900 באט.

לאחר סיום חודש ההארכה יש צורך לצאת מתאילנד (נסיעת יום לגבול הקרוב מאיפה שתהיו בתאילנד) להיכנס אליה שוב וולהשתמש בויזה השנייה ואז שוב מקבלים שהייה של חודשיים ואח"כ מאריכים את הויזה בחודש נוסף בהגירה תמורה 1,900 באט.

לאחר סיום חודש ההארכה יש צורך לצאת מתאילנד (נסיעת יום לגבול הקרוב מאיפה שתהיו בתאילנד) להיכנס אליה שוב ולהשתמש בויזה השלישית ואז שוב מקבלים שהייה של חודשיים ואח"כ מאריכים את הויזה בחודש נוסף בהגירה תמורה 1,900 באט.

סה"כ: 9 חודשים בתאילנד.

מומלץ בחום להוציא את שלושת הויזות מראש (עלות כל ויזה 120 ש"ח, לכן 3 ויזות יעלו 360 ש"ח) וזה יחסוך לכם כסף, זמן ויגן עליכם משינוי לא צפוי בחוקי ההגירה של תאילנד.

ויזת עבודה היא סיפור פשוט, אבל ארוך להסבר. בת זוג של עובד זר חוקי מקבלת ויזת שהייה לאותו זמן בלי בעיות.

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

martin4travel@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. icon6.gif  למרטין שאלה תגובה ל - 32 26/04/2008 12:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Twisted Evil .
לא שאני מתכונן לעשות את זה אבל סתם להרחבת הידע
אפשר להוציא מראש שלוש ויזות לחודשיים בשגרירות
או שכל יציאה ללאוס(כדוגמא )ויזה חדשה לחודשיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. למרטין שאלה תגובה ל - 33 26/04/2008 12:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
avi שלום,

זה בדיוק מה שתיארתי קודם: הוצאה מראש של 3 ויזות לחודשיים בשגרירות תאילנד בישראל, עשכל ויזה כזאת ניתן להאריך בחודש = סה"כ 9 חודשים.

בשגרירות תאילנד בלאוס מוציאים ויזה לחודשיים (שאותה ניתן להאריך בחודש) אבל אי אפשר לדעת מתי התאילנדים שינו את דעתם ויפזיקו לתת ויזות למי שכבר שוהה בתאילנד תקופה ארוכה.

יום יפה מתאילנד,

martin4travel@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. למרטין שאלה.ומה עם החוק החדש שאחריי שהייה תגובה ל - 34 26/04/2008 13:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
של 3 חודשיים רצופים חייבים לצאת ל3 חודשיים ריענון .זה לא מיוסם כרגע.
Hua Hin  (Large).jpg
Hua Hin (Large).jpg(גודל:7.90KB)

הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. החוק ועוד איך מיושם... תגובה ל - 35 26/04/2008 13:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבי לוי שלום,

חוק ההגירה אינו אומר שלושה חודשים שהייה ואח"כ שלושה חודשי צינון, אלא שמותר לשהות 90 יום מצטברים בתוך 180 יום תוך שימוש בויזה חינם ל-30 יום שניתנת בשדה התעופה או במעבר גבול.

לכן בדוגמא שלך, מי ששהה 90 יום רצופים בתאילנד, תוך שימוש בויזה של ה-30 יום חינם שניתנת במעבר גבול או שדה תעופה (נכנס ויצא מתאילנד שלוש פעמים בתום כל 30 יום ונכנס מייד חזרה לתאילנד) אינו יכול לקבל ויזה נוספת חינם ל-30 יום אלא צריך לעשות ויזה לתאילנד בשגרירות תאילנד מחוץ למדינה.

החוק של ה-90 יום מצטברים ב-180 יום אינו נוגע למי שהוציא ויזה לתאילנד מראש (הויזה לחודשיים שניתנת להארכה בחודש נוסף) בשגרירות תאילנד במדינה מחוץ לתאילנד (כמו ישראל או לאוס למשל).

מסתבר שבין השאר, מטרת החוק (נכון לעכשיו) היא לגרום לשוהים לתקופה ארוכה להוציא ויזה לתאילנד בתשלום (שמכניסה כסף לקופת הממלכה) מאשר שהם יצאו וייכנסו לתאילנד פעם בחודש עם הויזה חינם ל-30 יום כפי שהם היו עושים בעבר.

יום יפה מתאילנד,

martin4travel@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. תודה מרטין-עוד משהו למדנו תגובה ל - 36 26/04/2008 16:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

בנגקוק בנגקוק
בנגקוק(גודל:12.50KB)בנגקוק(גודל:17.54KB)

הנשמה בארץ הגוף בתאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. בבקשה :) תגובה ל - 37 26/04/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן

martin4travel@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. =תשובות לשאלות= תגובה ל - 31 26/04/2008 17:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבנתי שלא נונתים להיכנס תאלינד מי שהכרטיס טיסה שלו חזרהל ארץ מעל 30 יום,ושלנו זה 37 יום,אלא אם כן אתהמ ראה להם כרטיס טיסה ליציאה מהמדינה ושתאילנד זה רק מעבר ביניים
רציתי לדעת אם אני מזמין מלון בלאוס ומראה להם את זה בהוכחה שאני יוצא מהמדינהו זה רק מעבר,זה תקף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. תוספת קטנה לגבי ויזות לשהייה ארוכה בתאילנד תגובה ל - 32 26/04/2008 18:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nany33  משתמש לא מוכר
מרטין אתה ענק, שוב תודה רבה על ההסבר המפורט ועל הסבלנות האדירה שלך.
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:גיל -צוות למטייל ברשת!
להודעה הבאה:China - Nanning