כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חיסונים למדגסקר 24/04/2008 09:55 לתגובה הבאה
  hava18 לא מחובר hava18  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
יש סתירות. בפרסום של משרד הבריאות מופיעה רשימה גדולה לחיסונים, ואילו בכתבות שונות על המקום ההמלצה מצטמצמת למספר קטן של חיסונים. מה נכון לעשות?
האם תקופה זו נוחה לטיול בצד המזרחי של האי?
תוד אבישי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon2.gif  כדאי לפנות לפורום בריאות השכן תגובה ל - 1 25/04/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1246 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חיסונים למדגסקר תגובה ל - 1 25/04/2008 20:55 לתגובה קודמת
  eliaviel לא מחובר eliaviel  משתמש פעיל 816 הודעות עד כה
אני נוסע אוטוטו...למדגסקר ועברתי את כול סידרת החיסונים. למען האמת,יש חיסונים שלקחתי עוד בטרם נסיעתי למזרח לפני למעלה משנה, כך שהפעם אני צריך לקחת פחות חיסונים.אבל יש לי הערה אחת חשובה לציין.
אחת המחלות,למרבית המזל, שקרויה קדחת צהובה (yellow fever) לא קיימת במדגסקר, ולכן אם מגיעים למדגסקר ישירות ולא דרך אפריקה שכידוע נגועה בקדחת צהובה אז אין דרישה פורמלית לחיסון. אבל משיחה שהיתה לי עם עובדת בקונסוליית הכבוד של מדגסקר בתל-אביב ,רצוי לקחת את החיסון הנ"ל גם אם מגיעים ישירות מפריס או מאירופה. לפי טענתה, המטוס יכול לעשות עצירות בניים באפריקה(לשם תדלוק) ואז אפשר להקלע לבעיות אם אין את החיסון לקדחת הצהובה. לכן מאוד מומלץ לקחת את החיסון גם אם במרפאת למטייל נאמר שלא צריך לקחת. אין שום מניעה לקחת את החיסון לפני הנסיעה אם ברצונך לקבל אותו. כך אני עשיתי על פי המלצת הקונסוליה.
לגבי יתר החיסונים, תצטרך לשאול במרפאת למטייל. יש להם מידע ממוחשב לגבי כול מדינה ומדינה בעולם. ברור שכדאי לקחת חיסונים נגד כלבת (3 זריקות)צהבת ועוד אבל אין לי שום ידע בנושא.
לגבי טיול בצד המזרחי של האי, על פי מה שקראתי במדריכים שיש לי, זהו איזור גשום יחסית במהלך כול השנה. אין לי כרגע את המדריך לפניי אבל אוכל לחזור אליך אם החודשים המומלצים ביותר לאזור זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חזרתי מכרתים. היה נהדר!
להודעה הבאה:ויזה לזמביה?!

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר