כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה חשובה לגביי אורוגאיי 24/04/2008 18:32 לתגובה הבאה
  דורון27 לא מחובר דורון27  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
שלום
יש לי שאלה לגביי אורוגאי לגבי פונטה דל אסטה, קראתי כי המקום חלומי בחודשי האביב והקיץ האם להגיע לשם כעת כלומר בחודש אפריל זה ניחשב בעונה האם יהיה שם חם ובהמשך האם עכשיו זה ניחשב העונה התיירותית במקום?? כלומר המחירים עכשיו יהיו בשמיים ?????????נודה לתשובה מהירה שכן אנו חושבים להגיע בימים הקרובים לאיזור
תודה מראש תמר דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה חשובה לגביי אורוגאיי תגובה ל - 1 24/04/2008 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elatamuz לא מחובר elatamuz  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
אני לא מבינה מה ההתלהבות הגדולה מהמקום. בסך הכל עיירת קייט לעשירי תבל ולכן המחירים מן הסתם בהתאם. די דומה לאילת בקונספט: ים ובתי מלון. כל חוף במזרח התיכון משתווה לזה. אם הביקור באורוגוואי הוא רק לשם ולא בתוספת לביקור משפחתי (כי זו הסיבה היחידה להגיע לשם...) אפשר בהחלט לוותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה חשובה לגביי אורוגאיי תגובה ל - 2 25/04/2008 08:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סבסטיאן סבסטיאן לא מחובר סבסטיאן  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שמע למה ללכת לטורוסים כולה עמודי גרניט
כל אחד נמשך למשהו אחר ואסור להקשיב למי שאומר לך לא ללכת בטח כשהוא לא היה שם
לא הייתי בפונטה דאל אסטה כן שמעתי על המקום זה אמור ליהיות מקום נהדר שלא סופר את אילת!! זה גם יקר תחליט אתה..
דרך אגב תחפש על פונטה דאל אסטה בעוד מקומות אתרים מקומים של אורגוואי..אני ראיתי על זה תכנית בטלוויזיה וזה נראה היה מדהים!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon14.gif  שאלה חשובה לגביי אורוגאיי תגובה ל - 1 25/04/2008 10:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  macho לא מחובר macho  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
שלום,
הרשה לי להמליץ לך ובאותה הנשימה להתעלם מההערה השנייה.
היינו בפברואר השנה בפונטה דל אסטה,מקום מ ד ה י ם נקודה.
זוהי "פינת המזרח", ללא ספק פנינת החופים ומקום הבילוי המועדף על תיירים מארגנטינה וברזיל, עשירי דרום אמריקה גילו את הפוטנציאל הגלום כאן, וקנו בתים ובתי עסק. כדאי לטייל ולראות איך חיים
כאן ,כיוון שהמקום מאכלס אנשים ברמות אושר שונים, המחירים בהתאם, ארוחת צהריים תעלה פי שניים מאשר בכל מקום.
קצת על השם, PUNTA DEL ESTE, מפרידה את RIO DE LA PLATA והים האטלנטי וכיוון שלאורך קו החוף ממונטווידאו אתם נוסעים מזרחה, הרי שב PUNTA אתם מתחילים לעלות צפונה, לכן זוהי "פינת המזרח".
אף כי ירד לנו גשם באמצע פברואר,יש לקחת בחשבון שעכשיו כבר סתיו, וייתכן שיהיה גשם פה ושם.
תבלו!!
דני

שלום
יש לי שאלה לגביי אורוגאי לגבי פונטה דל אסטה, קראתי כי המקום חלומי בחודשי האביב והקיץ האם להגיע לשם כעת כלומר בחודש אפריל זה ניחשב בעונה האם יהיה שם חם ובהמשך האם עכשיו זה ניחשב העונה התיירותית במקום?? כלומר המחירים עכשיו יהיו בשמיים ?????????נודה לתשובה מהירה שכן אנו חושבים להגיע בימים הקרובים לאיזור
תודה מראש תמר דורון
PLAYA BRAVA -PUNTA
PLAYA BRAVA -PUNTA(גודל:61.59KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה חשובה לגביי אורוגאיי תגובה ל - 4 26/04/2008 19:22 לתגובה קודמת
  דורון27 לא מחובר דורון27  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
המון המון תודה עזרתם רבות Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לנגן בקוסקו
להודעה הבאה:עזרה בהערכת תקציב לטיול בברזיל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום