כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב 24/04/2008 20:03 לתגובה הבאה
  בר שי לא מחובר בר שי  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום רב לכולם,

אנחנו זוג עם תינוק, ומתכננים לנסוע לחוף המערבי של ארה"ב בחודש ספטמבר למשך 3.5 שבועות. רצינו לארגן טיול בצורה מפורטת כבר בארץ, ותהינו האם קיימים מדריכי טיולים המכירים היטב את האזור ויכולים (באופן פרטי ובתשלום) לשבת עימנו לתכנון הטיול? האם משהו מכיר אחד/ת כזה/ו?
בכל אופן קיבלנו טיפים רבים וחשובים בפורום, תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מדריך לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 1 24/04/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
קח בחשבון שהרוב המכריע של המדריכים פועלים מתוך מניעים כאלה ואחרים, ומתוך אינטרסים שונים, כשטובת המטייל נמצאת אי שם לקראת סוף רשימת העדיפויות.
רוב המדריכים והיועצים אינם מכירים אישית את המקומות אליהם הם שולחים וממליצים למטיילים ולא יודעים בדיוק על מה הם מדברים.

לכן מציע לך לא להשתמש בשירותיו של אף מדריך כזה, אלא להיעזר בחברי הפורום הזה, שישמחו מאוד לתת לך מידע מכל סוג שהוא מתוך נסיונם, ללא תמורה , ומתוך רצון טוב.

אם אתה רוצה משהו "מסודר" - קנה איזה ספר לצפון אמריקה, אבל בשום פנים אל תתפתה לשלם כסף תמורת ייעוץ.

בנוסף לכל האמור, חלק חוויתי ומהנה לא פחות מהטיול עצמו - הוא השלב הזה של תכנון הטיול איסוף החומר והמידע והרכבת הפאזל הזה שנקרא טיול.
בשביל זה - האמן לי, לא צריך אף אחד. כל אחד מסוגל לעשות זאת בכוחות עצמו.

[עודכן ב:24 אפריל 2008 20:19:]

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מדריך לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 2 25/04/2008 15:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 812 הודעות עד כה
מסכימה עם דודו. נורא כיף לתכנן לבד את הטיול. אתה "מרגיש כבר שם" חודשים רבים לפני הטיול.... ואכן, יש פה בפורום אנשים נפלאים שישמחו להמליץ לכם על הכל - איזה מסלול, היכן ללון, מה לעשות וכו'.
יחד עם זה, אם אתם חוששים ורוצים "ללכת על בטוח" או שאין לכם זמן להתעמק באתר - ובפורום, אתם יכולים לפנות לסיגלית - מנהלת הפורום. היא יכולה לתת לכם מסלול מסודר הכולל את כל הפרטים הרלוונטיים לטיול עצמאי. כך תוכלו "ללכת עם ולהרגיש בלי" (או להפך...). היא לא סוכנת נסיעות וכן היתה בכל האתרים שממליצה....
הכתובת היא: http://www.bartravel.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 1 15/05/2008 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mismeital לא מחובר mismeital  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שי שלום,
יש חברות נסיעות בארה"ב שעושות טיולים בעברית, חשוב!!!
הייתי בודקת את האפשרות הזו ואני ממליצה בחום
תנסו את מוטי טורס, המטייל הם טובים
בהצלחה!!!
מיטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon14.gif  מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 4 13/08/2008 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmoor לא מחובר idanmoor  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם

יש עוד חברת טיולים בשם "מירי טורס" בחוף המערבי.
שם האתר לפרטים
www,miritours.com
אני נסעתי איתה ומאד מאד נהנהתי המדריכה מקסימה והטיולים טובים וממצים
עידן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 1 13/08/2008 11:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shirleyh לא מחובר shirleyh  משתמש פעיל 586 הודעות עד כה
דווקא בגלל שאתם מטיילים עם תינוק לא הייתי מציעה לקחת שום סוג של טיול מאורגן, אלא "לעשות שיעורי בית" ולארגן הכל לבד.
סיגלית, מנהלת הפורום נותנת ייעוץ, ויש לה ידע רחב ביותר, כך שאם אתם מחפשים מישהו שיבנה איתכם את המסלול הייתי פונה אליה.
אתם יכולים לשאוב כמובן המון המון אינפורמציה גם מחיפוש בפורום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 1 13/08/2008 13:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1991 הודעות עד כה
אם יש לכם חברות בממס"י, אחד השירותים שהם מספקים (פעם אחת בשנה לכל חבר) הוא תכנון טיול. אני לא יכול לערוב למומחיות האדם שעוזר לך שם, אבל מנסיוני נראה לי שהוא הכיר את האיזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מדריל לארגון טיול במערב ארה"ב תגובה ל - 7 13/08/2008 17:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 812 הודעות עד כה
שמתם לב לתאריך השרשור? סתם מישהו רצה לפרסם חברת נסיעות מסוימת ולכן הקפיץ את ההודעה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כמה אתה מקבל על הפרסומת?? תגובה ל - 5 13/08/2008 22:51 לתגובה קודמת
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטות לגבי קייפ קוד באוקטובר
להודעה הבאה:מקומות לינה בקנדה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף