כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בחירת אוהל 20/04/2008 20:44 לתגובה הבאה
  b1805640 לא מחובר b1805640  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות אוהל הן לצורך שימוש בטיולים בארץ והן לצורך שימוש בדרא"מ.

למעשה ביצעתי די הרבה השוואות ובדיקות בין דגמי אוהלים וכעת אני מתלבט בין שני דגמים:
1. micra - salewa
2. duckbill - pureland

מבחינת הנתונים הם דיי דומים למעט נתוני העמידות למים (למיקרה יש יתרון משמעותי). מבחינת המחירים המיקרה עולה כפול.
בכל מקרה, הנתונים החשובים לי ביותר הם משקל, יציבות, עמידות ונפח (שבו יש לדקביל יתרון משמעותי).

אני ממש לא יודע עד כמה העמידות למים חשובה לדרא"מ (לארץ היא מן הסתם לא ממש חשובה)... למעשה זהו היתרון המשמעותי היחיד, שאני לפחות, הצלכתי למצוא במיקרה.

אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות... וכמובן שאשמח לשמוע על דגמים אחרים שנראים לכם עדיפים...

באמת תודה!
ברק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בחירת אוהל תגובה ל - 1 26/04/2008 12:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
עמידות למים חשובה בהנחה שתישן בחוץ בתנאי גשם, העמידות חשובה גם בכיסוי הגשם, וגם בחלק התחתון, שמתחתיו יזרמו מי הגשם.

בקיצור,אם זה אוהל שמיועד למקומות גשומים, העמידות היא קריטית.

על פיורלנד מעולם לא שמעתי, את סלווה אני מכיר כבר הרבה שנים, ויש לי לא מעט חברים שמטורפים על המיקרה.

שווה לבדוק גם את עניין האחריות,שסלווה נותנים לכל החיים, וגם את העמידות,שהיא בד"כ ביחס הפוך לקלות האוהל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בחירת אוהל תגובה ל - 2 26/04/2008 14:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  b1805640 לא מחובר b1805640  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
האמת, שלגבי האחריות שתי החברות נותנות אחריות לשנה (האחריות של סילווה באוהלים היא לא כמו בתיקים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תשמע תגובה ל - 3 26/04/2008 23:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
אני מוכר אותם כבר כמה שנים (אני עושה חלטרות בניהול חנות) ועד כה,מכרתי אותם כאוהלים עם אחריות לכל החיים.

אני בטוח בזה ב99 אחוזים, את האחוז הנוסף אוודא מחר, מול הנציג הרשמי בארץ, ואדווח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בחירת אוהל תגובה ל - 3 27/04/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומרל תומרל לא מחובר תומרל  משתמש בינוני 119 הודעות עד כה
PURELAND - זה מותג סיני. יש להם אפילו אתר אינטרנט (אומנם רובו בסינית) בכל מקרה זה מותג סיני בינוני. (למשל מותג סיני טוב(אבל לא ברמה המערבית עדין) זה onePOLAR (עושים תיקים בלבד).

בכל מקרה המותג הזה מאוד חזק במונגוליה ולכן יצא לי לראות כמה וכמה דגמים שלהם בידי המונגולים. מדובר על אוהלים ברבה טכנולוגית של שנות ה 80-90 . הם לקחו עיצובים ישנים של אוהלים טובים ועשו אותם בעצמם רק פחות טוב.
בקיצור, יכול להיות שהאוהל הזה יעשה את העבודה מצויין, רק מה החנות שמוכרת לך אוהל כזה עושה עליך קופה כי מדובר במותג בינוני מינוס שהם משווקים במחירים גבוהים כי בארץ אוהלים יקרים נורא. לדעתי קנה אוהל של חברה רצינית קצת יותר, כזו שיש לה תקן. (הערכה שלי בלבד ודעתי האישית)

בעניין הMICRA אני לא אוהב אותו כל כך הוא לא עומד מעצמו והוא קטן לשני אנשים צפוף נורא. אני אישית מעדיף אוהל עם יותר מקום כי לא תמיד זה שישן איתי באוהל בה לי לעשות איתו כפיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בחירת אוהל תגובה ל - 5 27/04/2008 10:18 לתגובה קודמת
  LaDanielT לא מחובר LaDanielT  משתמש פעיל 177 הודעות עד כה
הי,

ניסית את ה-TADPOLE של THE NORTH FACE?
קנינו אותו ב"למטייל" והוא משרת אותנו כבר כמה שנים טובות.
מאוד מרוצה.

דניאל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סחיבת ספרים בטיול
להודעה הבאה:שמירה על נעלי הליכה