|
| 2. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 1 |
26/04/2008 20:37   |
|
|
דרורית, אני מציע לטובתך שפשוט תרשמי את המסלול שחשבתם לעשות, יום אחר יום. כך ניתן יהיה להבין בדיוק איפה ההתלבטות. לדוגמא את שואלת האם לנסוע לגרנד קניון או להעביר את הימים האלה להארכת הביקור ביוסמיטי\סקויה - אבל לא ברור כמה ימים חשבתם להקדיש לפארקים האלה מלכתחילה.
בגרנד קניון טרם הייתי, אבל הנסיעה לשם מוגאס זה מעל 5 שעות וזה נראה לי קצת קריעה במסגרת של יומיים, במיוחד כשמדובר בשתי משפחות ובמיוחד שאנו מדברים על אוקטובר, עם מסגרת של 11 שעות אור. אופיצה יותר קרובה יהיה לעשות סיבוב של 2.5-3 ימים לציון וברייס - ושוב, צריך לראות מה מסגרת הזמן המדויקת שלכם.
|
|
|
|
|
| 4. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 3 |
27/04/2008 20:00   |
|
טוב, אני לא בטוח שאני הסמכות לענות לכם - גם כי בטיול עם ילדים אין לי נסיון (ולא רק בטיול ) וגם כי בחלק מהמסלול עוד לא הייתי. כמה הערות בכל זאת:
1. לא הבנתי איך אפשר לשים את וגאס בסוף. אם הטיסה חזרה היא מל"א אז אין ברירה אלא להיות שוב בל"א גם בסוף.
2. קחו בחשבון שהנסיעה מוגאס לסקויה זה עסק של 7 שעות בערך. בהרכב שלכם מן הסתם תדרשנה עצירות לאוכל, התרעננות, פיפי וכו' זה יכול לקחת יום שלם. כך שקודם כל יהיה לכם רק יום אחד בסקויה ושנית השאלה אם יום כזה של רק נהיגה מתאים לכם.
3. כפי שכתבתי, אופציה יותר קרובה מהגרנד קניון, תהיה לעשות סיבוב שכולל את ציון וברייס. גם כאן מדובר על 9-10 שעות נהיגה ואני ממליץ 2.5-3 ימים לסיבוב זה. כך או כך, לסיבוב כזה וגאס תהיה נקודת המוצא המתבקשת ואני לא רואה דרך שלא לפצל את הלינה שם.
4. המדבר של יוטה ואריזונה מאד יפה, ומקצת שיטוט בפורום תראי שרבות המשפחות שמציינות את חלק זה כפסגת הטיול שלהם. להציע למישהו על מה לוותר זה מאד קשה. אין ספק שלהוריד את הגיחה מזרחה לגרנד קניון יחסוך לכם הרבה שעות נסיעה ויאפשר לכם לרווח את שאר התכנית.
|
|
|
|
| 5. עזרה בתיכנון מסלול קליפורניה ספט- אוקט תגובה ל - 3 |
28/04/2008 00:48   |
|
|
אני הייתי בוגאס 3 ימים ולא שבעתי אבל אם כבר אתם מבלים שם יומיים אז מבין האלטרנטיבות הייתי בוחר את האופציה של הגרנד לעומת הוספת היצי ללאס וגאס. אבל האופציה שאורי מציע והיא לנסוע לציון ולברייס שזה גם יותר קרוב וגם יותר מרשים היא בחירה עוד יותר טובה.
|
|
|
|
|