כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה בקשר לטיול קרוואן בארה"ב 29/04/2008 15:50 לתגובה הבאה
  m shalev לא מחובר m shalev  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
האם ניתן כמו באירופה. לעצור בחניונים בדרך שלא קשורים לקמפינגים.
למלא מים ולרוקן ,בחניונים אלו אם קיימים.
באירופה זה ניתן גם באזורי מנוחה על הכבישים וגם בתחנות הדלק.
תודה מראש
מיכאל שליו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תלוי איפה תגובה ל - 1 29/04/2008 22:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 737 הודעות עד כה
בעיקרון, שרותים כאלו ניתן למצוא בעיקר בכבישים עליהם נוסעות המשאיות: כביש 10 בדרום וכביש 90 בצפון.
בנוסף, בתחנות דלק של רשת Flying J ובמקומות נוספים – ניתן למלא מים ולרוקן ביוב (בחלקן יש אפילו מקלחות ומכבסות בתשלום). בהרבה קמפים אפשר למלא מים ולרוקן ביוב בתשלום סמלי (3-4$) בלי לישון בקמפ.
אושרה

יש דברים שאני יכולה ללמד ויש דברים שלומדים מספרים. אבל יש דברים שחייבים לראות ולהרגיש... בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תלוי איפה תגובה ל - 2 29/04/2008 22:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  m shalev לא מחובר m shalev  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
טוב לדעת ותודה לקמחים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וכדאי תמיד לשאול... תגובה ל - 3 30/04/2008 11:13 לתגובה קודמת
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 998 הודעות עד כה
בנוסף למה שנאמר כאן ע"י אושרה, מצאנו לא מעט תחנות דלק אחרות שאינן שייכות לרשת זו דווקא המחזיקות בשטחן dump station לשימוש המטיילים העוברים במקום וללא תשלום (דוגמאות שאני מעלה מזכרוני: בקאנאב שביוטה, ב"מונו לייק" הקרוב לדרך טיוגה לכיוון יוסמיטי...). לפעמים, כשאתם נמצאים באזור מתוייר במיוחד, הרשויות המקומיות מחזיקות ומפעילות תחנה כזו - שוב ללא תשלום (למשל בכניסה לג'אספר שברוקי'ס הקנדיים...).

כך שאם אתם זקוקים לשירות כזה, כדאי תמיד לשאול בתחנת הדלק הסמוכה. בחלק מן המקרים, אפילו אם אין להם בתחנת הדלק שלהם, יוכלו העובדים במקום להפנות אותכם למקום קרוב אחר שיש בו dump station.

דוד

דוד פרנקל. ///"לטייל בקרוואן" - הבלוג שלי (סיפורי מסע, מידע, טיפים, המלצות ודעות בקשר לטיולים בכלל וטיולים בקרוואן - בפרט): http://blog.tapuz.co.il/caravan
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תודה רבה רבה לכם ריקי הרשו סוזי ועודד!!!!!
להודעה הבאה:מתלבט

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף