כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב 29/04/2008 23:17 לתגובה הבאה
  ורדית ושי לא מחובר ורדית ושי  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
אנחנו מתכננים להגיע לארה"ב באוגוסט לתקופה של 21-30 יום. נשמח לקבל עזרה בבנית מסלול באיזור המזרח רבתי. נשמח לשלב גם את קנדה.

כל עזרה \ עיצה תתקבל בכיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 1 30/04/2008 09:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6294 הודעות עד כה
שלום לורדית ושי

קודם כל תצטרכו להחליט בסוף 21 או 30 יום?
לכל הדיעות יש הבדל משמעותי.
אם אתם רוצים גם קנדה,ואיך לא ניו יורק, ואשינגטון, ניאגרה,וקצת ניו אינגלנד,יהיה צורך לשאול אותכם ישירות אם גם אורלנדו בתוכנית?

אחרי שתצביעו על אילו יעדים שנראים לכם, תצטרכו להתחיל לפרוט לימים את ההקצבה הסופית לימים ביעדים העקריים שבהם בין היתר ניו יורק,וואשינגטון,ואם חשבתם על אורלנדו-כמה גם?

כשאת אומרת קנדה למה את מכוונת?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 2 30/04/2008 13:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
albus dambeldor albus dambeldor לא מחובר albus dambeldor  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
היי מוני

גם אני אשמח לקבל עזרה באותו נושא

אנו נהיה באורלנדו בין ה- 3 ל-10 ליולי
ואח"כ נחיתה בניו יורק שם יש לנו היכן להתאחסן
לרשותנו יעמדו עוד 11 ימים כדי להמשיך צפונה

חשבתי על אגמי האצבעות , מפלי הניאגרה ,טורונטו , וושינגטון , ארץ האמיש - ניו יורק
כמה זמן לדעתך צריך לקחת סיבוב כזה בהתחשב שנרצה להיות בניו יורק
4-5 ימים , המלצתך תתקבל בברכה , כמו גם טיפים

אנו בסה"כ 5 נפשות , זוג שני ילדים בגילאי 7,12 ותינוק בין 8 חודשים
האם כדאי להשכיר רכב ??
האם צריך להזמין מלונות מראש וכמה זמן מראש ??

אודה לך אם תצרף תוואי מסלול מומלץ

בברכה

אבי שטיל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 3 30/04/2008 17:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לאחר שתחליט סופית מהו התאריך המדויק שבו אתם מוכנים ליציאה מניו יורק, ומהו התאריך שבו אתם חייבים לחזור לניו יורק,אפשר יהיה לתת לך איזו שהיא הערכה אם כמות היעדים שרשמת היא הגיונית לסיבוב.

אם לא עם רכב שכור ,איך חשבתם לבצע את המסלול,ודרך אגב אני חושב ששברתם שיא של שיתוף תינוק שהוא בן 8 חודשים ,לפחות למשך הזמן שאני גולש בפורום הזה.

עוד משהו אבי כשיהיו תאריכים מצדך ,אפשר מצידי להציע לכם מסלול,רק
אני לא יכול להבטיח שהוא יכול להיות ישים כאשר מתלוה אליכם עול ימים כי אין לי שום נסיון בנושא שיתוף מסוג כזה.

לגבי הזמנת מקומות לינה,בהרכב שלכם, ובתקופה, לדעתי חובה להזמין מראש!
בברכה חוזרת
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 2 30/04/2008 20:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ורדית ושי לא מחובר ורדית ושי  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
היי מוני

הכוונה לשהות בארה"ב כ 25 יום. לא ברור אם אורלנדו תהיה חלק מהטיול. אנחנו עדיין לא יודעים איך זה ישפיע על העלויות.

בלי שום קשר אנחנו צריכים שלד למזרח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 3 01/05/2008 01:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
albus dambeldor albus dambeldor לא מחובר albus dambeldor  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
היי מוני

אנו אמורים להגיע ב- 10 לניו יורק , סביר להניח שנרצה לצאת ב-11 ליולי ולשוב ב-16 -17 לניו יורק

מלבד שכירת רכב יש אופציה לקחת את התור של חברת למטייל למפלי הניאגרה שמעתי שהוא דיי טוב .
לבושתי זאת תהיה הפעם הראשונה שלי ושל משפחתי בארה"ב , הבנתי מקריאה של טיפים בפורום ובכלל שיש אפשרות ללינה במוטלים.
ולכן נראה לי סביר לנוע לכיוון מפלי הניאגרה חנייה בדרך כולל לינה
(אגמי האצבעות) יום שני-שלישי לטיול ( מפלי הניאגרה אלף האיים וכול,)
מה דעתך , תיקח בבקשה מסגרת של 5 ימים לסיבוב וחזרה לניו יורק
משהו כמו 11 - 16 ליולי

בברכה

אבי שטיל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 5 01/05/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה שאורלנדו עדיין בסימן שאלה,זה טוב מאוד וויתור עליה יאפשר לכם לעשות בהנחה שתסתפקו ב -4 ימים מלאים בניו יורק, בובה של מסלול ,
בשארית הימים כ-20.
מאחר ורשמתם שילוב של קנדה,לא הייתי יורד בפעם הזאת לוואשינגטון והייתי מרכיב שלד שיעבור ביעדים הבאים:-

ניו יורק>>עמק הנהר הדסון>>מערת הנטיפים How>>אגמי האצבעות>>ניאגרה
צד קנדי>>טורונטו( קנדה)>>>1000 האיים(קנדה)>>>צפון האדירונדאק(צפון מדינת ניו יורק)>>צפון וורמונט>>מרכז וורמונט>>מרכז ניו המפשייר>>הרים לבנים ניו המפשייר>>פארק אכדיה מדינת מיין>>יריזה לאורך חוף מיין>>בוסטון>>ניופורט רוד איילנד>>קו החוף ועמק הנהר
קונטיקט>>>מערב קונטיקט>>>ניו יורק.

לא נכנסתי לחלוקה בפועל של הרשימה הזאת,שחייבת קודם כל לימודה על ידכם,והערותיכם.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עזרה בתכנון טיול במזרח ארה"ב תגובה ל - 6 01/05/2008 13:21 לתגובה קודמת
חמישה ימים וחמישה לילות,לא חושב שמאפשר גם 1000 האיים.

יום 1 יציאה מניו יורק דרך הפוקונו מאונטיין והגעה מאוחרת לאיזור
אגמי האצבעות.

יום 2 בילוי באיזור אגמי האצבעות.

יום 3 יציאה אל עבר הניאגרה בילוי באטרקציות בצד הקנדי.

יום 4 השלמות בסביבה היותר רחוקה מהמפלים כמו בניאגרה און דה לייק
ואחה"צ הגעה לקורנינג.

יום 5 נסיעה לכיוון עמק ההדסון עם ה-17 ובילוי בפארק Bear Mountain ולאורך האגמים שבפארק הרימן על כביש 7 האגמים.

יום 6 כניסה למנהטן בזמן הרצוי לכם.

אגב במאורגן אולי יהיה קצת מגביל עם הפעוט?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הצעת מסלול טיול במזרח קנדה
להודעה הבאה:מסלול טיול קצת דחוף!!!

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות