כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  שאלות דחופות לגבי ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!! 30/04/2008 01:54 לתגובה הבאה
  דורון27 לא מחובר דורון27  משתמש מתחיל 29 הודעות עד כה
שלום
רציתי לדעת אם תוכלi לייעץ לי לגבי ברזיל
האם תחילת מאי זה עונה טובה מבחינת חמים ונעים להיכנס לחופים והכוונה לדרום ברזיל בלבד! באיזור פלוריאנפוליס -איליה גרנדה ואיי הדבש וכמובן בקופוקבנה בריו

בנוספ שאלה לגבי הפנאטל בברזיל (הגונגל)
האם מפוראטו יאגוואסו -המעבר גבול אוכל להגיע לשם?
מה הדרך הכי מהירה ??
ומאיזה עיירה כדאי לקחת טיול הבנתי שיש מס עיירות שמוציאות סיורים בברזיל לפנאטל??
ווכמה יעלה לי ?? הסיור?
אשמח לתשובות מהירות המון תודות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות דחופות לגבי ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה ל - 1 30/04/2008 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
כקורא מפות מיומ, ה- GPS משפר מאוד את הנוחות בטיול ומאפשר להינות מהנוף "עד הסוף". חשוב מאוד להתאמן עליו קודם בארץ.לגבי הטיול - אחרי ידיעת עיר נחיתה/המראה אנסה לעזור.אריה

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מעניין איך זה קרה..... גיל?? תגובה ל - 2 30/04/2008 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
כנראה שהתגובה שלי נמחקה (אני מודה זה לא קרה כבר כמה זמן),
ובמקום הופיע ההודעה של אריה, שבכלל כנראה ענה על שאלה אחרת לגמרי.

זה בהחלט... מוזר.

ולתשובה, בקצרה.
במאי המים עשוים להיות קרירים, ואם אתה לא חובב ים, לא בטוח שתהנה מהם.
להגיע מאיגואסו לאיזור הפנטאנל, להערכתי תצטרך שני קווי אוטובוס, כנראה דרך ברזיליה, אולי אפשר דרך מקום יותר קרוב.
המגיעים מכייון ברזיל, יוצאים לרוב מהעיירה קאמפו גראנדה.
זה צריך להיות סביב ה100 דולר ל3 לילות.

סימן קריאה אחד זה כבר יותר מדי, לא ספרתי, אבל ההרבה ששמת ממש לא מוסיפים.

צר לי על התגובה המתומצתת, הקודמת נמחקה.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלות דחופות לגבי ברזיל!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה ל - 1 12/05/2008 22:33 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
לגבי הפנטנאל -
ניתן להגיע מאיגואסו - לוקחים אוטובוס של 12 שעות לקאמפו גרנדה, בתחנת האוטובוס בקמאפו גרנדה קופצים עליך כל החברה של הסוכנויות תיירות שמוציאות טיולים לפנטנאל - (כל הסוכניות נמצאות במרחק הליכה מתחנת האוטובוס) - אם אתה לחוץ לצאת, תוכל עוד באותו יום לצאת לפנטנאל - נסיעה של 6 שעות מקמפו גנרדה פנימה.
עלות - 150 דולר לבן אדם לחבילה של 4 ימים 3 לילות שכוללת הכל. ניתן לנסות להוריד קצת במחיר - עושים הנחה לישראלים. בתוך המחיר תשתדל שתהיה לפחות נסיעה אחת אל או מהפנטנאל (נסיעה לכל כיוון עולה 50 ריאל שזה 25 דולר, וזה לא מעט). כל הסוכניות יציעו לך בתוך המחיר לילה וארוחת בוקר על חשבונן בקמפו גרנג'י - ככה שאתה יכול לקחת את הזמן כשאתה מגיע לשם. העיר השנייה שיוצאים ממנה לפנטנאל היא קורומבה בצפון הפנטנל, אבל אם אתה לא מגיע מכיוון בולוביה, אין מה לעבור שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אינקה טרק למשפחה
להודעה הבאה:עזרה בטיול לברזיל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה