|
| 2. ויזות במדינות אפריקה הדרומית תגובה ל - 1 |
30/04/2008 16:40   |
|
בוקר טוב,
אלו הפרטים שאני מכיר מניסיוני, מקווה שזה יעזור:
זמביה - כולם נדרשים לויזה, אותה ניתן להוציא במעברי הגבול. הויזה עולה משהו כמו 30 דולר, אותם אפשר לחסוך אם מזמינים מקום לינה מראש ודואגים שמקום הלינה ייצור קשר עם מעבר הגבול, כך שתופיעי ברשימת "המוזמנים".
נמיביה - לנמיביה נדרשת ויזה, אותה יש להוציא מראש באחת מנציגויות נמיביה בעולם. אפשר להוציא את הויזה בארץ דרך קונסולית הכבוד של המדינה בארץ. אני את שלי הוצאתי במשרד התיירות של נמיביה בקייפטאון, דרום אפריקה, אבל אפשר להוציא אותה גם בנציגות בפרטוריה ואני מניח שגם בלוסקה.
בוצואנה - הויזה לישראלים בוטלה לחלוטין, צריך פשוט לבוא 
דרום אפריקה - לדרום אפריקה לא נדרשת ויזה - בכניסה תקבלו אישור שהיה ל-90 יום. כניסה ויציאה לא מחדשות את האישור אם זכרוני אינו מטעה אותי. קל לקבל הארכה לתקופת השהיה דרך משרד הפנים הדרום אפריקאי באחת הערים הגדולות (פרטוריה, קייפטאון, דרבן וכו')
בזימבבוה לא הייתי, אבל ביררתי את הפרטים בשגרירות שלהם בדרום אפריקה - אפשר לקבל ויזה במעבר הגבול, אלא אם מתכננים מספר כניסות ויציאות. במקרה כזה, כדאי להוציא מראש ויזה רב-פעמית באחת הנציגויות.
לגבי מדגסקר פשוט אין לי מושג.
בהצלחה ותהני
זמבבואי מדגסקר
"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
|
|
|
|
|
|