כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon7.gif  טיול למערב ארה"ב 30/04/2008 12:58 לתגובה הבאה
  Yomtovyan לא מחובר Yomtovyan  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
אנו מתכננים טיול של שלושה שבועות במערב ארה"ב. אנו שני מבוגרים וילד בן 1.5. את הטיול אנו מתכוונים להתחיל בצפון (סיאטל או ונקובר) ולסיים באזור סן-דיגו. התנועה ממקום למקום מתוכננת באמצעות רכב שכור.
מכיוון שזהו לנו הטיול הראשון מבקשים עזרה בתכנון הטיול, תוך דגש על אטרקציות בבחינת "חייב לראות" ואתרי טיולים בטבע.
תודה מראש,
יניב

[עודכן ב:30 אפריל 2008 13:01:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול למערב ארה"ב תגובה ל - 1 30/04/2008 13:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני מחובר מוני  משתמש פעיל 6355 הודעות עד כה
לפני שמתחילים עם אטרקציות ושאר אפשרויות מסלול,חשוב שתדעו שהשכרה בוואנקובר והחזרה בדרום מערב ארה"ב כרוכה בקנס גבוה אם בכלל,לכן תתקבעו מראש על נחיתה והתחלה בסיאטל,וכמה במקרה הזה תהיה תוספת דמי החזרה.

אין בעיה שתשלבו גם ביקור בצד הקנדי קרי וואנקובר ואפילו ויקטוריה לפני שמתחילים בדרך דרומה דרך וואשינגטון סטייט אורגון צפון קליפורניה וקליפורניה הסטנדרטית עד סן דייגו.

חשוב גם לדעת לאלה שיבקשו להמליץ לכם על מסלול והיעדים שבדרך, לשמוע מכם מהו התאריך המיועד להתחלה?
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול למערב ארה"ב תגובה ל - 2 30/04/2008 17:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2262 הודעות עד כה
יניב שלום,

מלבד מה שכתב מוני שכדאי לדעת על איזו עונה מדובר, אני מציע לכם לשקול שוב את נקודת ההתחלה והסיום. בעיני 3 שבועות בין סיאטל לסן-דייגו תכפה עליכם ויתורים כואבים מאד. לדוגמא, הרי תרצו להיות ביוסמיטי ובס"פ ולנסוע לל"א על כביש 1 ולהיות בל"א ובסן-דייגו. רק למקומות אלה יידרשו לכם סד"ג של 12 יום. אני ממש לא רואה איך אפשר להכניס את כל הדברים היפים שיש בוושינגטון, אורגון וצפון קליפורניה ל-9 ימים וזה עוד לפני שדיברנו על לעלות לכיוון ונקובר כפי שמוני הציע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הכוונה לוונקובר שבקנדה או שבגבול אורגון-וושינגטון? תגובה ל - 1 30/04/2008 18:20 לתגובה קודמת
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 998 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

דוד פרנקל. ///"לטייל בקרוואן" - הבלוג שלי (סיפורי מסע, מידע, טיפים, המלצות ודעות בקשר לטיולים בכלל וטיולים בקרוואן - בפרט): http://blog.tapuz.co.il/caravan
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:באזור סולט לייק סיטי
להודעה הבאה:סנט הלן

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף