|
|
| 3. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 1 |
29/04/2008 13:53   |
| |
הרשו |
185 הודעות עד כה |
|
|
|
ברשותך אוסיף מעט על מה שריקי כתבה:
בעניין הרכב - יש הבדלים גדולים מאוד בין סוכנויות ההשכרה השונות, במיוחד כשנקודת האיסוף וההחזרה של הרכב אינן באותה נקודה, וע"כ אין ברירה, עלייך לבצע סקר שוק.
בחפשך, שימי לב לנוחות מקום האיסוף וההחזרה, שעות איסוף והחזרה, ביטוחים ותנאים נלוים כלולים (גיל נהג, נהג נוסף, קבלת טנק מלא ןהחזרת ריק, ביטול השתתפות עצמית, גובה הכיסוי, עלות GPS וכו').
הכדאיות של חברות בAAA צריכה להישקל על ידך ע"פ צרכייך, אם תשתמשי בהנחות המוקנות מהחברות ואם החברות מותנה מבחינתך בעלות (לבעלי כרטיס אשראי מסוג מסויים חינם בשנה ראשונה) האם היא תכוסה. אם עשית, כדאי אכן, מנסיוני האישי, לעשות סקר שוק ולהגיע לממסי עם ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלת (בכתב כמובן), הם עומדים בהתחייבותם למחיר הנמוך ביותר.
בעניין ביטוח הבריאות - שימי לב כי יש ביטוח נסיעות גם דרך חלק מכרטיסי האשראי.
אם ישנה בעיית בריאות, את בעצם הולכת אם מי שמוכן לבטח: הביטוחים הפרטיים לא יבטחו אותך בד"כ או שהסייגים שיכניסו יהיו כאלו שיהפכו ללא כדאי, במצב כזה ביטוח דרך קופ"ח היא אלטרנטיבה טובה, אך גם בתנאי שלא היה שינוי ב6 חודשים האחרונים, (אפילו לא שינוי במינון של תרופות!) אחרת גם הם יסייגו או לא יבטחו כלל.
במידה ואין, המצב פשוט יותר ובדיקת הכדאיות תלויה בכיסוי לעומת עלות.
אם אתם מתכוונים לעסוק בספורט אתגרי (סקי, רפטינג וכו') שיקלו הוספת הסעיף הרלוונטי בביטוח.
מקוה שעזרתי
|
|
|
|
| 4. שכירת רכב תגובה ל - 1 |
29/04/2008 15:00   |
| |
סוזי |
808 הודעות עד כה |
|
|
|
הי ימית,
אנחנו שכרנו רכב בשבוע שעבר ליולי-אוגוסט, לאחר סקר שוק שערכתי (בדקתי ב: אלמו, ממסי, Sixt, AVIS ,Budget, הרץ ואופרן).
קיבלתי את המחיר הזול והמשתלם ביותר באלמו.
יש להם היום חבילת זהב הכוללת ביטוחים, עד 4 נהגים וטנק דלק.
אם תחפצי, הטלפון שלהם: 09-8645111.
טיול נעים,
סוזי.
|
|
|
|
| 5. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 1 |
30/04/2008 00:24   |
|
בדרך כלל בארה"ב אלאמו הכי זולים אבל לא בהכרח ולא בכל מצב.
אין לשאלה שלך תשובה אחידה פרט פשוט לעבור בחברות ההשכרה ולשאול ספציפית על מקום החזרה זה או אחר וכן קנס החזרה במקום אחר למשל שזה מדיניות שונה מחברה לחברה וממקום למקום. מחירים גם משתנים בזמן אז
בקיצור חובה פשוט לעשות סקר שוק. בכל מקרה כדאי להזמין מהארץ.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 7. שלום לכולם אני ממש זקוקה לעצתכם!!! תגובה ל - 6 |
30/04/2008 23:13  |
|
הביטוח חינם של חברות האשראי הוא עד 59 יום אבל הוא אכן מוגבל ןלכן אני נוהג להרחיב. האם לדעתך גם ההרחבה פחות טובה ממה שנונות קופות החולים? אני מעריך שלא אבל לא עשיתי השוואה מעמיקה.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|