כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? 01/05/2008 03:06 לתגובה הבאה
  avner roi לא מחובר avner roi  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
מתכננים טיול של 5 שבועות לארגנטינה וקצת ניו יורק על הדרך... Smile
שבוע בניו יורק, ולאחר מכן חודש בארגנטינה, ואז חזרה לארץ (דרך ניו יורק).
הטיול מתוכנן לחגים השנה (אוקטובר 2008), נטוס כנראה בקונטיננטל.

כאשר ביררנו מחירים אצל סוכני נסיעות, נאמרו לנו הדברים הבאים :

1. החל מתאריך 01.05.08 המחירים עולים ולכן כדאי להזדרז ולהזמין,
אכן קראתי כתבות על התייקרות מחירים כללית, האם אכן אמור להשפיע עלינו כבר מהיום,
או שזה סתם לחץ של סוכני הנסיעות ?

2. כמו כן נתבקשתי לכרטס (כלומר לשלם על הכרטיסים) תוך מספר ימים.
האם זה מקובל לכרטס 5 חודשים לפני הטיסה ?
מבריר קצר שערכתי עם חברים, הם תמיד כירטסו חודש/חודשיים לפני, אבל לא חמישה...
היתכן שעלי לכרטס כבר עכשיו ? (דרישה זו הגיעה ממספר חברות/סוכנים שונים, לא מאחד)

3. בד"כ אני מרחיב מעט (בתשלום צנוע) את ביטוח החינם דרך כרטיס האשראי,
בעיקר כדי להעלות את תקרת הוצאות האשפוז ליום.
האם הטיול המתואר דורש ביטוח רחב יותר ?
(מטיילים בניו יורק ובארגנטינה - מצפון לדרום, 5 שבועות, לא טראקים ולא ספורט אתגרי)

4. כרטיס טיסה עולה בין 1,400$ - 1,600$, חשבתי לרכוש פוליסת ביטוח למקרה של ביטול הכרטיס,
האם כדאי ?
האם יש למישהו פרטים לגבי מתי עלי לרכוש (יחד עם רכישת הכרטיס, דרך אותו סוכן נסיעות?) ?
מה בערך העלויות ?
האם הפוליסה הסטנדרטית תגן עלי מפני כל סיבת ביטול (אפילו אם סתם התחרטתי) ?

תודה וסוף שבוע מהנה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 1 01/05/2008 08:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3082 הודעות עד כה
אל על לא דורשת כרטוס ברגע של הזמנה ואפשר לעשות זאת די לפני הנסיע,רוב חברות אחרות כן,וכדאי מאוד,אני קניתי ושילמנתי כרטיסים 9 חודשים מראש,וחסכתי בכך הרבה מאוד כסף,כיום כרטיס כמו שלי עולה כפול,רק אם שילמת יש לך מקום שמור ומחיר קבוע של אותו רגע
ביטול או שינוי תארריך עולה ביו 100 ל150 $,אתה צריך לשאול,כך שזה לא סיפור כל כך נורא
אם יש לך כרטיס מושלם של קופת חולים ,הרחבת הביטוח עולה כ150 ש"ח,על סכום כזה ,תעשה ותטייל בשקט

בקופת חולים אפשר להרחיב רק 21 יום לפני הטיול,כמובן אתה יכול גם דרך הכרטיס אשראי,לא הרבה יותר יקר,זאת תוספת כך כך קטנה בהוצאת הטיול,על תחשוב ביכלל
ברר שוב ברגע שאתה מכרטס עלות ביטול,ותברר דרך הביטוח אותו דבר
הכי יקר ישירות לסוכן,כי אתה מתחיל ביטוח מאפס,דרך הכרטיס,כבר יש חינם הבסיסי,ודרך הקופה יש הנחה על כרטיס חבר משופר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 2 01/05/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3082 הודעות עד כה
עוד משהו,מקווה שעשית חשבון,כמה יקר אתה משלם על הקפיצה הזאת לניו יורק,אחי כרטס לפני שבוע,ישירות לארגנטינה,בחברת פלונה שילם 1000$,שלא לדבר על זה שאם אין לך ויזה לארה"ב,גם היא יקרה יותר השנה
טוב בכל זאת "חיים פעם אחד"
אני ארגנטינאית ולבטח לא מכירה חצי מהמקומות היפיפים שאתה הולך לבקר בהם
כולי קנאה Crying or Very Sad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 1 01/05/2008 08:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  may east מחובר may east  משתמש פעיל 1694 הודעות עד כה
אל על העלתה הלילה את המחירים בצורה די דרמטית ! יש סוגי כרטיסים שהתוספת היא יותר ממה שהם פירסמו (6.5%) . אולי זה היה 6.5% בממוצע. כי יש כרטיסים גם שעלו ב 200$ .

למרות מה ששושי כותבת, שלא צריך לכרטס מוקדם,
אלעל עברה למערכת הזמנות חדשה, וחוקי הכרטוס כבר לא בדיוק כמו פעם !
מצד אחד הם מחייבים כרטוס יותר מוקדם לכרטיסים הזולים, ומצד שני יש להם ברדק עם ה deadline של כרטיסים שונים (יש לי כמה הזמנות שאני מושך ומושך ובכלל אין לי דדליין לכרטוס).
לקראת ההעלאת המחירים, הם הכניסו הודעות להרבה הזמנות שהכרטוס הוא עד 30 לאפריל.

לדעתי מחיר של 1400-1600 לארגנטינה וארה"ב ? תתפוס מהר, כי נראה לי זאלו מחירים "של פעם". מחיר מוזל לניו יורק בסוף ספטמבר עומד כבר על 1650$ לאדם

ביטוח "ביטול" אינו מבטח אותך באם "בא לך" לבטל הכרטיס. יש תנאים מאוד מחמירים ! צריך להיות חולה, ולהביא אישורים שהיית מרותק למיטה X ימים לפני הטיסה וכו'.

אתה צריך לבדוק טוב מה הקנס על שינויים או על ביטולים. לכל סוג כרטיס יש את התנאים שלו.. החל מ "לא מחזירים שקל" ועד כרטיסים שאפשר לבטל ולקבל כל הכסף חזרה (הכרטיסים הכי יקרים)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 4 01/05/2008 08:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avner roi לא מחובר avner roi  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אנחנו כנראה נטוס בקונטיננטל,
האם העלאת המחירים המדוברת היא רק באל על, ולכן לא רלוונטית אלינו ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 5 01/05/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2031 הודעות עד כה
כל חברה מעלה מחירים באופן עצמאי. העלאת מחירים של קונטיננטל תתפוס הרבה פחות כותרות בעיתוני ישראל מכזאת של אל על. בכל מקרה, לאל על יש בעיה גדולה שאין לקונטיננטל והיא שער הדולר מכיוון שרוב ההוצאות של אל על הם בשקלים בעוד שההכנסות בדולרים. אם בשנה שעברה כרטיס ב 1000 דולר היה מכניס לאל על 4300 ש"ח, היום הוא מכניס 3400 ש"ח (כמובן במונחי דולר יציג) וההוצאות מצד שני בשקלים לא קטנו אלא רק גדלות (מחירי דלק וכו'). זאת הסיבה שאל על מעלה מחירים בקצב מוגבר מהחברות הזרות.

אני מחזק את דברי may east - כרטיס עד 1600 דולר כולל ארגנטינה - רוץ ושלם לפני שייגמר. בקונטיננטל חשוב מאד מתי מכרטסים כי הם לא שומרים את המחיר לפני כרטוס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מצ"ב כתבה מ-ynet - חברות תעופה.. תגובה ל - 1 01/05/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה
אולי זה קצת יעשה לך סדר בנושא..באל-על יש כרגע כפי שנאמר לך, תקופת מעבר . אל תסגרו שם כלום.

לגבי ביטוח ביטול: לא הייתי ממהרת לעשות ביטוח ביטול - אם יש לכם קנס סביר של 100 דולר דמי ביטול לכרטיס. השאלה היא מי זה אנחנו?
זוג או משפחה של 5 נפשות - אז דמי הביטול כבר משמעותיים.
לשניים - שווה לדעתי לשלם קנס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ? תגובה ל - 1 02/05/2008 00:16 לתגובה קודמת
  yaffabe לא מחובר yaffabe  משתמש פעיל 502 הודעות עד כה
לגבי הביטוח
אם אתם רוכשים עכשיו את ביטוח הנסיעות, לתקופת הנסיעה , כלול בתוכו ביטוח ביטול הנסיעה,ללא תוספת מחיר,בדקו מול סוכן הנסיעות שלכם. קופת החולים לא תעשה לכם ביטוח כל כך הרבה זמן מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:משקל ומספר מזוודות שמותר לקחת מהארץ לארהב עם נחיתת
להודעה הבאה:אוטובס סובב מנהטן

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף