כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו יודע על אכסניה טובה במלבורן 30/04/2008 13:40 לתגובה הבאה
  crazydiamond לא מחובר crazydiamond  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
היי.אני מגיעה למלבורן חודש הבא ועדיין לא ביררתי על אכסניה טובה במחיר סביר שאוכל להגיע אליה.אם מישהו שהה בכזאת אני אשמח לשמוע עליה.תודה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו יודע על אכסניה טובה במלבורן תגובה ל - 1 01/05/2008 09:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 521 הודעות עד כה
לאכסניה קוראים 'FLINDERS STREET STATION HOTEL'
והיא נמצאת ב "ELIZABETH STREET 35".
אני לא זוכרת כמה עולה שם חדר דורמס כי ישנתי שם בחדר זוגי.אני חושבת שזה היה בסביבות ה26 דולר ללילה אבל אני לא יודעת כמה אנשים זה בחדר. חדר זוגי בכל מקרה בלי שירותים ומקלחת עולה 70$.
יש להם גם תעריף שבועי אם נשראים שם שבוע שלם ואז זה מוזיל את זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מישהו יודע על אכסניה טובה במלבורן תגובה ל - 2 01/05/2008 14:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה.יש לך מושג אם אפשר להזמין מקום מראש ואיך מגיעים משדה התעופה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מישהו יודע על אכסניה טובה במלבורן תגובה ל - 3 01/05/2008 15:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על העזרה דיברתי איתם לפני כמה דקות ואני אלך על זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עשית החלטה טובה תגובה ל - 4 01/05/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1734 הודעות עד כה
זו באמת אכסניה טובה מאוד. כשאני הייתי שם (לפני קרוב לשנתיים וחצי...) דורם של 4 עלה 25$ (נדמה לי, אולי 20, לא זוכרת כבר) והמחיר כלל ארוחת בוקר. וזה עוד בלי לדבר על המיקום המרכזי מאוד ועל הסופר מעבר לכביש...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עשית החלטה טובה תגובה ל - 5 02/05/2008 00:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן ראיתי במיילים קודמים שאת ועוד מישהי המליצו עליה ועכשו גם רותי המליצה אז השתכנעתי לגמרי.מאד עזרתן לי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עשית החלטה טובה תגובה ל - 5 02/05/2008 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד אולי את יכולה להגיד לי מה קורה כאשר ישנים בחדר של 4 בפלינדרס כלומר השארת את המזוודה נעולה בחדר וזה בסדר? ומה לגבי הדרכון וכל השאר,לקחת איתי כשאני יוצאת לעיר או שזה בטוח להשאיר הכל בלוקרים שלהם{את הדרכון,כרטיסי טיסה וכו'}?.תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עשית החלטה טובה תגובה ל - 7 02/05/2008 10:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אומנם לא שקד וספציפית שם ישנתי בחדר זוגי אבל בגדול בחו"ל עדיף לך לא להשאיר את הדרכון,כרטיס,כסף ושאר דברי ערך בחדר.
את התיק(או מזוודה)תסגרי ותנעלי למרות שבנ"ז מהר מאוד גם את זה השארנו פתוח כי מי שרוצה לגנוב יכול גם לגנוב את כל התיק.
אבל דברים חשובים אף פעם אל תשאירי באכסניה אלא אם כן את הולכת לאיזה פעילות שיכולה להרוס לך אותם(צלילה למשל)ואז שווה לברר עד כמה אמין עניין הכספת באכסניה או הלוקרים שלהם לחילופין. אגב,אנחנו השתמשנו בלוקרים שלהם וגם בלוקרים בתחנה המרכזית בשביל התיקים והם סבבה ונוחים לשימוש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עשית החלטה טובה תגובה ל - 7 02/05/2008 12:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1734 הודעות עד כה
כן, אז ממש כמו שרעות אמרה, די מהר מוותרים על עניין הלנעול את התיק בגלל שאפשר לגנוב לך את התיק כולו ואפשר גם לחתוך אותו אם מאוד רוצים. אבל, כשכל דברי הערך שלך נמצאים איתך, לא נשאר בתיק הבה מה לגנוב. אני לא חושבת שיש מטיילים שמאוד רוצים את השמפו שלך או איזה סווטשרט שהבאת. את דברי הערך את לוקחת איתך. אני הייתי לוקחת את הכל בתיק גב רגיל, אפילו לא בחגורת בטן. העניין הוא, שאוסטרליה ונ"ז הן מאוד מערביות ולטייל שם עם ארנק בתוך תיק גב זה בטוח כמו לטייל בישראל עם ארנק בתוך התיק. משאירים את התיק הגדול בחדר ויוצאים לטייל עם תיק קטן.
אם יוצאים לאיזושהי פעילות שדורשת להפרד מהמסמכים היקרים (נגיד משהו כמו צלילה או ראפטינג) אז בד"כ החברה המארגנת נותנת לך אפשרות לאחסון חפצים יקרים אצלם. בנוסף, את יכולה להשאיר דברי בקבלה של האכסניה. כשיצאתי לטיול בפרייז'ר איילנד או בוויטסאנדייז, למשל, הרגשתי שיותר בטוח להשאיר את הדרכון וכרטיס הטיסה באכסניה, מאשר לקחת אותם איתי למקום שבו הם יכולים להרטב או לההרס או משהו כזה. את לא צריכה לחשוש מזה. לא שמעתי על אף אחד שהשאיר דברים לאחסון באכסניה ולא קיבל את הדברים שלו בחזרה. גם על גניבות לא ממש שמעתי, האמת. רוב האנשים באמת באים לטייל ולהנות והם לא עסוקים בחפצים של אנשים אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עשית החלטה טובה תגובה ל - 9 02/05/2008 12:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה מזכיר לי מקרה שהיה באיזה קראוון פארק ליד פרת' כשהייתי שם.מישהו היה גונב בגדים של אנשים אחרים מהחבלי כביסה שלהם..בעיקר ג'ינסים..אז כולם התחילו לשבת ליד הכביסה שלהם עד שהיא מתייבשת.זה היה ממש משעשע.. כשחזרנו לשם שבועיים אח"כ הגענו בדיוק בזמן לחשיפת הגנבת שלבשה סווטשרט שהיה שייך לאיזה בחורה שם והיא עלתה עליה וזה היה די משעשע...
אבל זה היה המקרה היחיד שבו שמעתי או ראיתי אנשים שגנבו להם בגדים או כל דבר אחר שאין לו ערך..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עשית החלטה טובה תגובה ל - 9 02/05/2008 13:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב לדעת שאני לא צריכה להסתובב עם החגורה כל הזמן כי אני חשבתי שכמו בכל מקום שיש בהם תיירים יש גם גנבים שרואים הזדמנות ואז צריך כל הזמן לעמוד על המשמר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. עשית החלטה טובה תגובה ל - 10 02/05/2008 13:25 לתגובה קודמת
אהבתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הצעה למסלול טיול לאוסטרליה
להודעה הבאה:עזרה דחוף למבינים

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק