כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול למאצ'ו פיצ'ו- לא הבנתי כלום 28/04/2008 22:49 לתגובה הבאה
  harekiki לא מחובר harekiki  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום,
אני מתכנן טיול לפרו, ובתוכה למאצ'ו פיצ'ו. עד כה הבנתי שיש שלוש דרכים מקובלות לבקר באתר- הראשונה היא פשוט ביקור באתר עצמו, השניה היא טרק האינקה טרייל והשלישית היא טרק ה- Salkantay.

מאחר ואני מעוניין לשלב את הביקור באתר עם טרק, האופציה הראשונה (רק ביקור באתר) נפסלת.
ולכן- איזה מין הטרקים עדיף?

משיטוט באינטרנט מצאתי טווח מחירים לאינקה טרייל שנע בין 500 דולר לאלף ומשהו דולר. מחיר ה- Salkantay, לעומת זאת, נע בין 450 דולר, לגם אלף ומשהו דולר (במחירים הגבוהים יותר מקבלים תנאים מדהימים, אגב- כל מיני פרואנים שמתרוצצים לך בין הרגליים ומגישים לך יין).

אלו מחירים קצת גבוהים. Razz

יש סיכוי שהם פשוט לא המחירים הנכונים? ואם כן, מה הנכונים?

ועוד שאלה- כמה זמן מראש צריך להזמין כל אחד מהטרקים? הבנתי שאת האינקה טרייל צריך להזמין שלושה (!!!) חודשים מראש? זה נכון?

תודה,

ליאור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טרקים למאצ'ו פיצ'ו תגובה ל - 1 28/04/2008 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2644 הודעות עד כה
לאינקה טרייל צריך להזמין מראש מקום כי מספר המטיילים בכל יום מוגבל.
לסלקנטי אין הגבלה עד כמה שידוע לי.
לאינקה טרייל חובה לצאת עם חברה (אלו הפרואנים שסוחבים פי 5 יותר ממך ועדיין עוקפים אותך בקלילות בעליה) ובסלקנטי לא, למרות שאפשר גם לארגן עם חברה מקוסקו (ואין צורך בכ"כ הרבה זמן מראש).
אלקנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול למאצ'ו פיצ'ו- לא הבנתי כלום תגובה ל - 1 29/04/2008 16:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noasrugo לא מחובר noasrugo  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
בתחילת נובמבר (ואולי בגלל שזה מחוץ לעונה היה קצת יותר זול) עלה טרק הסלקנטאי 150 דולר באחת הסוכנויות בקוסקו. האוהלים סיפקו לנו היו טובים ומנעו חדירת גשם זלעפות, האוכל היה טעים ומספיק. החסרון היחיד היה המדריך (דיבר שלוש מילים באנגלית וכל הזמן ביקש מאיתנו ללכת מהר יותר למרות שהיינו בקצב מאד מהיר) היינו צריכים להוסיף כסף במהלך הטרק (כניסה למעיינות חמים, ביום האחרון לא היו חמורים ולכן- כסף לאוטובוס שיעביר את הציוד הכבד לאגואס קליינטס, תוספת תשלום לרכבת חזרה לקוסקו של 6 דולר בגלל טעות של המדריך) בסופו של דבר 200-250 דולר לטרק הזה יהיו מעל ומעבר ואמורים להבטיח פינוקים.
אני יודעת שאנשים שעשו אותו בצורה עצמאית הוציאו בערך 100 דולר אפילו פחות (כולל הכניסה לאתר)
אין צורך להזמין יותר מכמה ימים מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שכחתי לציין תגובה ל - 3 29/04/2008 16:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noasrugo לא מחובר noasrugo  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
שאמריקאית שעשתה איתנו את הטרק והזמינה מראש באינטרנט שילמה עליו כפול. כמובן שלא היו לנו לב לספר לה כמה אנחנו שילמנו.
אל תזמין מראש באינטרנט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שכחתי לציין תגובה ל - 4 29/04/2008 16:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  benjaminpreminger לא מחובר benjaminpreminger  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
רגע, מה שאתה רושם כולל את העלייה למאצ'ו פיצ'ו (האתר עצמו)?

אם כן, כמה זמן בדיוק היה לכם שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עוד דרך למאצ'ו פיצ'ו... תגובה ל - 4 02/05/2008 13:35 לתגובה קודמת
"אשת הפאיטיטי"...  משתמש לא מוכר
אני עשיתי את ה"אינקה ג'ונגל".. טרק של 4 ימים שביום האחרון מבקרים במאצ'ו פיצ'ו
היום הראשון הוא 4 שעות באופניים (ירידות בעיקר) היום השני הוא בערך 8 שעות הליכה ובסופו מעיינות חמים, היום השלישי -הגעה לעיירה אגוואס קליינטס (ברגל, ברכב)

כמו שנועה וסרוגו מההודעה הקודמת אמרו, גם לנו היו בעיות בעיקר עם המדריך. חוץ מזה, היה סבבה.
הטרק עלה בערך 120$ כולל כמעט הכל

בהצלחה

"אשת הפאיטיטי"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה עם מסלול לדרום אמריקה
להודעה הבאה:אם מישהו עכשיו בבוליביה או מישהו מהארץ יודע על

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף