|
|
|
| 4. טיסהל NY דרך איבריה תגובה ל - 3 |
03/05/2008 21:43   |
| |
irits2503 |
189 הודעות עד כה |
|
|
הי סוזי
תודה !
בטח שעזרת תמיד מחזק לשמע חוות דעת חיובית.
שבוע טוב לך ולכולם,
עירית.
|
|
|
|
|
| 6. טיסהל NY דרך איבריה תגובה ל - 5 |
04/05/2008 07:37   |
| |
irits2503 |
189 הודעות עד כה |
|
|
תודה סוזי.
הטיסה שלי רק לקראת סוף יולי וכבר עכשיו אני כ"כ מתרגשת ומתכננת וחיה את הטיול תוך כדי התכנונים ...
תמיד הייתי מאוהדי האתר, כמו כל מי שאוהב לטייל (ולדמיין כשאי אפשר לטייל ...) ולשמתחתי הפורום הזה ממש פורח ומלא באנשים שבאמת יש להם מה לתת. פשוט כיף 
עירית.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16. הסתכלי גם על הצד החיובי... תגובה ל - 14 |
08/05/2008 11:12   |
| |
irits2503 |
189 הודעות עד כה |
|
|
שלום חברים,
קרה דבר מוזר מאוד ... כתבתי תגובה להודעתכם ולפתע ראיתי שבמקום ההודעה שבזה הרכגע ניחתי מופיעה שאלתה של נוגה תחת השם שלי ... ?
מוזר ומעניין.
אז הנה בכל זאת תקציר של מה שאני כתבתי :
ראשית, תודה לכולכם על העצות ואני אכן איעזר בהן. אין ספק סוזי, שתמיד צריך לשמור על אופטימיות ולהסתכל על חצי הכוס המלאה 
לשם ההבהרה, החשש שלי לא נבע רק מנושא המזוודות או האיחורים, אלא בעיקר לאחר ששמעתי סיפור מדודתי שחזרה רק לפני יומיים מטיול בספרד. הטיסה היתה של איבריה אך משום מה הם לא הופיעו ברשימת הנוסעים, למרות שהיה להם ok לטיסה ו e-tickets. בסופו של דבר מאחר והטיסה היתה מלאה הם נאלצו לקנות כרטיס בחברה אחרת ... המסר שלה היה חד משמעי: לא לטוס באיבריה ... זה הרבה יותר מרתיע מסתם איבוד מזוודה ולכן עלה הרעיון להחליף חברת תעופה.
אגב, אני עדיין מתכוונת לבדוק את הנושא ביום א' ואם נוכל להימנע מדמי הביטול, לשקול החלפת חברת תעופה. שוב, אשמח להמלצות על חברות תעופה טובות ואמינות (קיבלתי פה המלצה אחת על החברה הצ'כית).
יחד עם זאת, בסופו של דבר, אני מניחה שהכול עניין של מזל ומקווה שמזלנו יהיה טוב 
שיהיה לכולנו חג שמח ושקט,
עירית.
|
|
|
|
|
|
| 19. לשושי תגובה ל - 17 |
08/05/2008 11:21   |
| |
irits2503 |
189 הודעות עד כה |
|
|
שושי, תודה.
אני מניחה שהבעיות העיקריות הן בטיסות עם קונקשנים ולא בטיסות ישירות. אני טסה לניו יורק דרך מדריד (אגב, אני יוצאת מנקודת הנחה שאין צורך לאסוף את המזוודות במדריד אלא שהן נשלחות ישירות לניו יורק, האם מנסיונכם זה אכן כך ?).
כמו שכתבתי מקודם, בסופו של דבר זה כנראה עניין של מזל ואני מקווה שהוא יעמוד לצידי.
שוב תודה וחג שמח 
עירית.
|
|
|
|
|
| 21. לשושי תגובה ל - 19 |
08/05/2008 14:10   |
| |
שושי |
3088 הודעות עד כה |
|
|
גם מה שאני אמרתי,לא ישירה,אין בכלל טיסה ישירה לארגנטינה,זה עם קונקשון במדריד
לא,את לא צריכה לאסוף מזוודות,הם עוברים ישר
או שכן או שלא
|
|
|
|
| 22. טיסהל NY דרך איבריה תגובה ל - 1 |
08/05/2008 14:12   |
| |
agatha1 |
1203 הודעות עד כה |
|
|
תראי, לא טסתי עם איבריה. אבל הסיכוי לתקלות רבות יותר הן כאמור בטיסות עם קונקשינים כאשר המזודות לא עוברות איתך.
איבריה, בריטיש הן חברות עם תקלות רבות. לא יודעת מה לאמר לך. בהחלט צריך מזל. אבל יש גם סטטיסטיקות. מה עוד, שאין סיבה לטוס דוקא עם חברה ספציפית, אלא אם נותנים לך תנאים טובים במיוחד, מסיבות שונות, ואז מפתחים נאמנות מה שלא יהיה.
חברות טובות נחשבות הן אייר פראנס, גם לא הכי מדויקים אבל הם בסדר.
ן-KLM - עם נורתווסט. בעצם היום, אלו הן שתי חברות שהתאחדו.
וגם אמריקן אירליינס.
לגבי הכנת ציוד רזרבי בטרולי, טוב לעשות זאת גם בטיסה ישירה. תמיד יכולה לקרות תקלה.
מגורים ליד שדה תעופה, לא נראה לי. לדעתי,אין שום סיבה לעשות זאת ולשנות תכניות. חברת התעופה, היא כבר תגיע אליך איפה שלא תהיי.
מקווה שהתכניות תצאנה לפועל כפי שתכננת.
"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
|
|
|
|
|
|
| 25. טרולי שמעלים על המטוס תגובה ל - 24 |
09/05/2008 18:12   |
| |
סוזי |
1056 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27. טרולי שמעלים על המטוס תגובה ל - 24 |
09/05/2008 22:14  |
| |
agatha1 |
1203 הודעות עד כה |
|
|
בהחלט - בטיסות טרנסאטלנטיות - את יכולה לעלות עם תיק יד או תיק גב + טרולי.
בכל חנות מזודות, יראו לך טרולי לעליה למטוס, אם יש לך ספק.
ובאנגלית , אם את קונה בחו"ל -זה מה שנקרא: Carry On.
ובאותו נושא, משהו נחמד לנוסע שרוצה להימנע ממשקל יתר של מזודות כמובן...
[עודכן ב:09 מאי 2008 22:19:]
"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
|
|
|
|