כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon2.gif  שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק 02/05/2008 07:44 לתגובה הבאה
  reliyco לא מחובר reliyco  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
היי
אשמח אם תוכלו לעזור לי
אני מטיילת לבד בימים אלה בארהב במסגרת טיול של כמה חודשים. כעת אני בניו יורק ומתכננת טיסה לסאן דייגו ואחכ למעלה לסאן פרנסיסקו לוס אנג'לס עד סיאטל וחזרה למטה קולורדו, טקסס אוסטין והלאה. רציתי לשאול כיצד והאם בכלל ניתן להסתדר בקניונים לבד מבחינת לינה וטיול? האם ניתן לשכור אוהלים באופן עצמאי בשטח עצמו ללילה לבד או שזה לא הכי סימפטי לבחורה לבד? יש לכם המלצות בעניין? כמה עולה כזה דבר והיכן ניתן להשיג על כך מידע מראש?
כמו כן מבחינת תחבורה, האם ניתן להגיע לחלק מהפארקים ללארכב פרטי אפילו אם זה כרוך ביותר מאמץ?
תודה על העזרה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק תגובה ל - 1 02/05/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1893 הודעות עד כה
טיול כמו שאת מתכננת - אני לא רואה אפשרות לעשות ללא רכב. למרבית הפארקים הלאומיים במערב אין בכלל תחבורה ציבורית שמגיעה לשם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon5.gif  שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק תגובה ל - 1 02/05/2008 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז אם נלך על שכירת רכב מהו טווח המחירים? ג'יםיאס מציל אני זה MUST.
אפשר לישון בתוך הרכב בחניונים מוסדרים? ונסיעב ברכס לסד היא לא נוראית?

מבחינת מעברים בין חלק מאזורי הטיול יש רכבות אמטרק ואוטובוסים שנוסעים בלי סוף...רק לגבי הפארקיפם אולי כדאי לשכור רכב?
תודה על התשובה המהירה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק תגובה ל - 3 02/05/2008 19:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1893 הודעות עד כה
לא יודע למה את קוראת נוראי? בשביל לטייל בטבע בארה"ב עם רכב צריך קצת נסיון בנהיגה. אם את מהססת מלהתעסק עם נהיגה ובעיקר אם את לבד, את יכולה לשקול לבסס את הטיול על טיול עירוני ואת החלק של הטבע לעשות בעזרת טיולים מאורגנים מקומיים. אין לי נסיון אישי בזה אבל אני בטוח שיש הרבה חברות שמפעילות כאלה בכל מיני מקומות בארה"ב.

חוץ מזה את יכולה לחפש שותף\ה ואז לטייל בזוג זה הרבה יותר קל.

לישון בתוך הרכב אני לא בטוח שזה רעיון טוב. אבל חניונים לקאמפינג עם אוהלים יש בכל מקום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon4.gif  שאלה לנוסעת עצמאית שכבר בניו יורק תגובה ל - 3 03/05/2008 05:14 לתגובה קודמת
טוב תודה....אני לא מוותרת על הקניונים והכל.
בכל מקרה, מה זה הקטע הזה של חברת אמריקה איירליין שלא מאפשרת לבעלי ויזה ישראלית לבצע רכישות באינטרנט ישירות? שמעת על זה? אם רוצים ישירות מהדוכן זה כמובן עולה יותר והם לא מוכנים באינטרנט לקבל חשבון שמקורו בישראל.... מישהו מכיר חברות שזה לא משנה להן והן אמינות? מעבר לג'טבלו וכו'.
תודההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסות פנים בארה"ב עם airtran ו-jetblue
להודעה הבאה:הצעה למסלול כיפי בצפון מזרח ארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף