כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? 02/05/2008 20:50 לתגובה הבאה
אורלי אורלי לא מחובר אורלי  משתמש פעיל 328 הודעות עד כה
שלום לפורום !
אחרי טיול נפלא בשנה הקודמת (למערב ארה"ב) שתוכנן רבות בעזרת הפורום והוכתר כהצלחה ענקית! אנו יוצאים לטיול מספר 2 והפעם למזרח ארה"ב. ולכן שוב אני פונה לעצת הפורום, אשמח להערותיכם/רעיונותיכם/הארותיכם.
המסלול לרגע זה:
19-21 ספט' : ניו יורק (3 ימים)- מלון ניו יורקר
22 ספט' : יום קבלת הקראוון, התארגנות ולינה בניוברג - 58 מייל
23 ספט' : נסיעה לאולבני, סיור ב"ברווז" והתקדמות לאגם ג'ורג' ללינה- 150 מייל.
24 ספט' : סיור בוקר באגם ונסיעה נופית לאיתקה, לינה בקמפ במפלי טאוגנוק - 220 מייל.
25 ספט' : איתקה, קורנל ווטקינס גלן - 20 מייל
26 ספט' : נסיעה לניאגרה פולס (אפשרות לעצור בקורנינג) - 160 מייל.
27 ספט' : ניאגרה פולס
28 ספט' : יום נסיעה מאומץ מהניאגרה להרשי - 330 מייל.
29 ספט' : הרשי
30 ספט' : ארץ האיימיש - לנקסטר, בירד אין הנד - 40 מייל
1-2 אוק' : וושינגטון
3 אוק' : פארק שננדואה נסיעה על הסקייליין דרייב , מערות לוריי - 125 מייל
4-5 אוק' : נסיעה על הבלו רידג' פארקווי / כביש מהיר (לחילופין) בסיום היום השני לינה בגטלינבורג - סה"כ נסיעה ביומיים- 410 מייל.
6-7 אוק' : פארק הרי הסמוקי
8 אוק' : נסיעה מהסמוקי לצ'רלסטון, סיור חצי יום בצ'רלסטון ולינה שם -350 מייל.
9 אוק' : נסיעה לסנט אוגוסטין, סיור בעיר ולינה שם - 280 מייל.
10-11 אוק' : נסיעה להומוססה ושהות שם - 120 מייל.
12-13 אוק' : נסיעה לסניבל ושהות שם - 200 מייל.
14-15 אוק' : נסיעה לאברגליידס ושהות שם - 240 מייל.
16 אוק' : נסיעה לפורט לודרדייל, סיור בעיר והתארגנות להחזרת הקראוון-100 מייל.
17 אוק' : החזרת קראוון , קבלת רכב, נסיעה לאורלנדו - 230 מייל.
18-24 אוק' : אורלנדו - וילה
25 אוק' : חזרה הביתה home sweet home...

שאלות ספציפיות :
1) התרשמות מהמסלול המוצע
2) האם כדאי לצאת לכיוון אגם ג'ורג' כאשר מדובר רק על לינת לילה באזור וחצי יום באזור ואח"כ נסיעה לכיוון אית'קה (הכוונה בכדאיות - הן מבחינת המרחק והן מבחינת העונה - סוף ספטמבר , האם הכל באמת סגור שם כבר בתקופה זו?)
3) מאד רוצים להיות גם בצ'טנוגה לאחר הסמוקי, המשמעות היא לוותר על צ'רלסטון וסוואנה, כדאי ? ואם כן, איך כדאי לנסוע לפלורידה ?
בתודה מראש
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 1 03/05/2008 09:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 467 הודעות עד כה
היי, אורלי!

ברוך שובך לפורום, התגעגענו!

יופי של מסלול! כידוע לך אני לא יכולה להמליץ לך ממקור ראשון, אבל בכ"ז, כמה הערות...

ימים 28-29 לספט': הייתי מציעה לכם ללון בדרך (בין הניאגרה להרשי).
אנחנו בחרנו במקום שנקרה Convigton, בפנסילבניה על כביש 15. יש באיזור פארק מדינה, שכתובים עליו דברים טובים (אם תרצי שארחיב...). אנחנו נחליט בזמן אמת אם "להשקיע" בו,בכל אופו נישן באיזור. באזור יש לא מעט קמפים. העצירה איפשהו בדרך, לא תשבש לכם את התוכניות ליום שאחרי, כי במיילא אין צורך להקדיש להרשי הממוסחרת יום שלם. מבטיחה לספר לך איך התנהלנו בין המפלים להרשי/איימיש.

ה- 3 לאוק': גם לנו יש נסיעה כזו (בכיוון ההפוך). מתחילים את היום בכניסה הדרומית לסקיי-ליין, נסיעה על הכביש עד לקצה השני (כולל מערות לוריי), ובסופו של יום הגעה לקמפ בוושינגטון. להגיד לך את האמת, אני לא שלמה עם היום הזה - נראה לי לחוץ!

ימים 8-9-10 לאוק': נראים לחוצים ביותר! אנחנו מתוכננים לעשות את הדרך הזו ב- 4-5 ימים. התוואי שלנו (בכיוון ההפוך):
יום 1. נסיעה מסנט פטרסבורג להומוססה (142 ק"מ), שחייה עם מנטי, נסיעה ללינה בסילבר ספרינגס (95 ק"מ).
יום 2. ביקור בסילבר ספרינגס, נסיעה ללינה בסנט אוגוסטין (130 ק"מ).
יום 3. ביקור בסנט אוגוסטין, נסיעה ללינה בטיבי איילנד (315 ק"מ).
יום 4. חוף הים בטיבי איילנד, ביקור בסוואנה, נסיעה ללינה בג'יימס איילנד (ליד צ'רלסטון) (200 ק"מ).
יום 5. ביקור בצ'רלסטון ובאחוזת "מידלטאון פלייס" ותחילת נסיעה צפונה (220 ק"מ).

זהו.
שמחה אם עזרתי, מצטערת אם בלבלתי.
בכל אופן אני שמחה שהחזרת אותי (ולו לרגע) למסלול ולמפות...

עוד 30 יום,
ערבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 1 03/05/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
הי אורלי
אני יכול להביע דיעה רק בחלק הראשון של המסע הקרוב שלכם.
כעיקרון מאחר ומדובר בנסיעה וטיול במדינת ניו יורק,אין במיוחד מה
להעיר אלא להשתתף בהתלבטויות שהעלית את אורלי.

לגבי לייק ג'ורג' אני רק יכול לדווח שב-3/10/05 נראה היה שהעונה
כבר תמה אבל אני מאמין שבתוך ספטמבר עדיין תפגשו פעילות.
למעשה לגבי סגירה של פעילויות אני חושב שיש להם תאריך יעד והוא
לאחר הקולומבוס דיי.
אז ככה אפשר מצד אחד שתגיעו לפי התוכנית ללייק ג'ורג',אבל אני לא
הייתי מושך אל האגם הזה אלא לאחר סיום הביקור באולבני,הייתי דואג להשאיר זמן על מנת להיכנס ולטעום מהאדירונדאק במסלול הבא :-
מאולבני חוברים לכביש מס 5 בכיוון הישוב אמסטרדם(Ansterdam ),משם
מתחיל לעלות צפונה על כביש מס 30 הנופי שיגעון ומאחר ומכאן אין לי
יכולת לקבוע עד היכן תוכלו להגיע עוד ביום הזה ,תוכלו לחנות ליללה
באחד הקמפים לאורך ישובים הסמוכים לכביש הזה.
בכל מקרה מומלץ שכולל למחרת תעלו עד ל-Blue mountain Lake ומשם תפנו מערבה על ה-28 והלאה דרך הישוב Rome להגעה מאוחרת לאצבעות
ואגב אורלי למה לא לקמפ של איתקה?
אני מסתמך בהצעה שלי על כך שאת כותבת שמלייק ג'ורג' חשבת לנסוע בדרך נופית ,אז אם נופית אין מתחרים לאדירונדאק.
כמובן שההצעה הזאת שלי לא מביאה בחשבון את לייק ג'ורג' שלא רק לדעתנו,לא מצדיק סטיה מיוחדת,אלא אם כן הוא ממש בתוואי .
לגבי הנסיעה הארוכה שהועדתם מהניאגרה להרשי,אני הייתי ממליץ לכם לקדם את עצמכם לקראת הערב השני במפלים לכיוון הקמפ שליד קורנינג
כך אחרי הבילוי באיתקה ווטקינס גלן תיסעו ישר למפלים ללא קורנינג
אליה תגיעו לאחר המפלים,והדרך להרשי תתקצר לכם משמעותית.

אגב על פי הדיווח של הקמחים לא כל כך נוח נושא החניות של הקרוואנים בניאגרה מה שגם יכול לתת לכם חומר למחשבה להסתפק בלילה אחד ליד המפלים.
אורלי זאת הבעת דיעה סך הכל.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 3 03/05/2008 10:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני !
תודה רבה על רעיונותיך
1) לגבי הניאגרה, אנחנו מתכננים בערב הראשון ("שבמקרה" נופל על יום שישי שבהם יש זיקוקים גם בעונה זו) להיפרד מהקראוון שלנו ללילה ולעלות ללינה בסוויטה ממול המפלים. את הלילה השני תכננו לעשות בקראוון בקמפ כלשהו ובהחלט נראית לי המחשבה של "להתקדם לכיוון קורנינג" לחנייה , כרעיון מצויין.
2) כמובן שמיד חישבתי את המסלול עם מעבר דרך האדידרונק וכמובן שמיד ראיתי את ההגיון והיופי שבהצעתך. המסלול משתנה בהתאם.
שאלות:
3) האם נראה לך שבתאריכים אלו ובמסלול זה נצליח לטעום מתקופת השלכת הסתווית המפורסמת?
4) קראתי על פארק הרימן ודרך שבעת האגמים, האם לדעתך מוצדק/כדאי לשנות מסלול לשם ביקור שם , ואם כן - איך ?
הרבה תודה מראש
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 2 03/05/2008 11:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ערבה !
אז זהו, שמעולם לא עזבתי... גם אם אני שקטה, אני נמצאת המון בפורום וקוראת ולומדת המון !
לגבי הצעותיך:
1) מצאתי את convington והיא תהווה כנראה מקום עצירה שלנו בדרך לקורנינג ומשם להרשי.
2) הקדשנו יום להרשי מכיוון שרצינו לא למהר מדי אבל במחשבה שניה, כנראה שאם אנחנו יוצאים מהניאגרה לכיוון קונבינגטון/קורנינג ללינה, נכניס את הביקור בהרשי בסיום הנסיעה ועם היום שנרוויח נצליח לרווח את המשך הנסיעה שהוא לחוץ הרבה יותר.
3) עדיין לא סגורים (למרות שכבר דנתי על כך עם משתתפים מהפורום) לגבי הדרך הנכונה להגיע מהסמוקי להומוססה-פלורידה.
סמוקי - הומוססה : 556 מייל.
סמוקי - צ'ארלסטון - הומוססה : 690 מייל
סמוקי - צ'רלסטון - סנט אוגוסטין - הומוססה : 710 מייל.
הבעיה היא שאנחנו מתלהבים מצ'טנוגה והמשמעות היא לוותר על צ'רלסטון ועל סנט אוגוסטין (או לקפוץ לבקר בה בתקופה שנשהה באורלנדו) והדרך היא: סמוקי - צ'טנוגה - הומוססה : 666 מייל.
ברגע שנחליט סופית על המסלול נשנה את חלוקת הימים.
4) לגבי היום בשננדואה, לי הוא נראה ממש לא לחוץ, במיוחד שאם נגיע לצ'טנוגה אז כנראה שנוותר על מערת לוריי ואז היום הוא רגוע.
אשמח לעוד רעיונות
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 4 03/05/2008 18:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 720 הודעות עד כה
היי אורלי,
עכשיו ראיתי את השירשור שפתחת
ממבט ראשון נראה שיש ימים באיזי מידי כמו הקדשת יום שלם להרשי שם מספיקה שעה אלא אם אתם מתכננים לבלות בפארק הצמוד.יחד עם זאת אני בעד פאוזות שקטות לעיתים למנוחה אך לקחתם על עצמכם ימים רצופים של נהיגה מאומצת.בדיוק בשל סיבה זאת אנחנו ויתרנו על צ'ארלסטון ובסנט אוגוסטין רק ביקרנו ולא ממש טיילנו וזאת כדי לקצר מעט את המסלול.על צ'אטאנוגה אני ממש ממליץ לא רק שהאטרקציות כייפיות,אלא שזה יום שבו הכל קרוב ואין נסיעות שזה חשוב וחיוני ואף שינינו את התכנון המקורי ונשארנו לישון בצ'אטאנוגה ולא המשכנו עוד באותו יום לגטלינבורג.כשתטיילו בעיר הסלע שם,בין הסלעים העצומים,על הגשר התלוי ועל המרפסת באויר מעל המפל וכל זה לצלילי מוסיקה מרגיעה,אנא חשבי על המלצתי...
8 באוקטובר,לדעתי ממש לא מעשי,מגטלינבורג לצ'ארלסטון זה 422 מייל ואין מצב שעושים את זה ביום אחד ובטח לא לסייר לאחר בעיר עצמה(מינימום 7 שעות וחצי הגה נטו)אחד הכייפים הגדולים בטיול וגם צורך,זה העצירות במהלך נסיעה ארוכה במקומות כייפים.לטעמי,שוב,לוותר על צ'ארלסטון ולרווח.
זהו בינתיים,אין ספק שזה טיול ענקי,דרושה חשיבה לדעתי(הכנה)לריווח והורדת לחץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 6 03/05/2008 19:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי
תודה על התייחסותך.
אני בהחלט מקבלת את דעתך
האם מסלול (בקוים כלליים) מסוג זה נראה לך נכון יותר :
8[COLOR=blue] אוק' : נסיעה מגטלינבורג לצ'טנוגה ולינה שם - 150 מייל.
9 אוק' : צ'טנוגה חצי יום והתחלת נסיעה לכיוון הומוססה לינה בדרך בסביבות ashborn או לבני לפי הזמן - בערך 250 מייל.
10 אוק' : המשך נסיעה להומוססה ושהות שם - 250 מייל.
11 אוק' הומוססה
.
.
.[/
COLOR]
אשמח אם תוכל לתאר לי את המסלול שאתם עשיתם וחלוקת זמנים והתרשמות שלכם יתרונות/חסרונות.
בתודה מראש
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 7 03/05/2008 19:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי
תודה על התייחסותך.
אני בהחלט מקבלת את דעתך
האם מסלול (בקוים כלליים) מסוג זה נראה לך נכון יותר :
8 אוק' : נסיעה מגטלינבורג לצ'טנוגה ולינה שם - 150 מייל.
9 אוק' : צ'טנוגה חצי יום והתחלת נסיעה לכיוון הומוססה לינה בדרך בסביבות ashborn או לבני לפי הזמן - בערך 250 מייל.
10 אוק' : המשך נסיעה להומוססה ושהות שם - 250 מייל.
11 אוק' הומוססה
.
.
אשמח אם תוכל לתאר לי את המסלול שאתם עשיתם וחלוקת זמנים והתרשמות שלכם יתרונות/חסרונות.
בתודה מראש
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - הצעות לשיפור? תגובה ל - 8 03/05/2008 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי אורלי,
החלוקה נראית יותר סבירה.
אנחנו עשינו יום נסיעה ארוך ממיאמי לסנט אוגוסטין ללינה
מס.אוגוסטין להילטון הד,דרום קרוליינה-3 לילות
מהילטון הד לאטלנטה,ג'ורג'יה-2 לילות
אטלנטה לצ'אטאנוגה-לילה אחד
צ'אטאנוגה לגטלינבורג,שם שהינו 4 לילות
ומשם בכיוון צפון מזרח
למעט שני מקרים לא היו לנו יומיים רצופים של נסיעות ארוכות
השתדלתי כל פעם ליצור רווח של מנוחה בין נסיעות ארוכות ותכננו רק פעמיים לישון לילה בודד באותו מקום.
איני יודע אם אתם מורגלים בנסיעות ארוכות אך אנו עושים רבות כאלה כי אינן באות ברציפות והנסיעה עצמה הופכת כייפית בגלל המון עצירות מעניינות בדרך ובעיקר לפי טעם הילדים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לאורלי תגובה ל - 4 03/05/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה בכללי 23/9 אמור להראות כתם כאן וכתם שם,ולא מרבדים,אבל אם יש סיכוי למשהו זה בעיקר באדירונדאק אומנם בתאריכים האלה אולי בצפון יותר יהיו סימנים רבים יותר ,אבל במגבלות שלכם מקוה בכל זאת שישאר לכם לפחות קמצוץ של צבעים רכים מהביקור בקצה הדרומי באדירונדאק.

עכשו לגבי פארק הרימן בהחלט שמגיע לכם לעבור בו ואתם לא צריכים לעשות סיבוב במיוחד אליו אם בכוונתך לחנות ב-22/9 ב-Newburgh
לשם כך הרי לבטח תצאו על גשר וואשינגטון(95) ועם כביש הפליסדס תתחילו בעליה שלכם צפונה הכביש הזה חוצה את פארק הרימן קחו את אחת היציאות נדמה לי 15 אל -Seven Laks Road וכל דקה יהיה לכם אגם
שבמזג אויר נאה יהיה מקסים.
אחר כך תחזרו לפליסדס עד סופו ושם תעלו על ה-9W של ההדסון צפונה עד ניוברג.
תלכי לגוגל מפס ותרשמי פארק הרימן ותקבלי את פירוט הכבישים שבו.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 9 03/05/2008 23:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רוי ומוני היקרים!
תודה על הפירוטים וההכוונות.
עכשיו הזמן לשבת על התוכנית הזו ולהתחיל לעבוד ברצינות, כלומר, לשבת על כל יום בנפרד ולראות איך באמת מסתדר. מאד נראה לי שאת השינויים שהיצעתם (רוי- צ'טנוגה ונסיעה ישירה, מוני- האדידרונק ודרך שבעת האגמים וקורנינג) - נאמץ בשמחה.
הערות נוספות:
מוני - מאד מקווה לראות שלכת בצפון מזרח אבל עדיין תהיה לנו ההזדמנות לנסות ולתפוס אותה באזור הרי הסמוקי באוקטובר - ואם לא? אז נתכנן טיול נוסף בשנה הבאה...הלוואי...
רוי- אנחנו ממש לא חוששים מנסיעות ארוכות, הילדים שלנו הם מאד נוחים (מהסוג שנרדם באוטו כשיוצאים מחיפה ומתעוררים באילת...באמת, זו לא הגזמה!- החברים שלנו תמיד מקנאים בנו על כך...).אבל בנוסף, פיתחנו "פטנט" בטיול שעבר, ההורים מתעוררים מוקדם, מתארגנים ויוצאים לדרך. וכאשר הילדים מתעוררים (אני מזכירה לכם - קראוון!!!) אנחנו כבר אחרי שלוש-ארבע שעות של נסיעה...
המשמעות היא , כמובן, הורים עייפים וילדים רעננים , אבל בטיול כזה העייפות מבורכת!
אחזור עם שאלות נוספות בקרוב
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 11 04/05/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי אורלי
הבוקר חזרתי לעסוק במילוי תוכן לימי הטיול המתוכננים שלנו במזרח קנדה בספטמבר, והחזרה דרך מעט יעדים שהחסרנו(מזג אויר) בצפון מזרח בטיול השלכת שלנו ב-2005.

מסתבר שב-23/9 אם הכל ילך לפי התוכנית אנחנו הולכים לנוע מ-
tupper lake בכיוון דרום לאורך כל כביש מס 30 באדירונדק.

התאריך הזה היה מוכר לי בהקשר שלכם ומסתבר שאם אכן תאמצו את הרעיון
להמיר את לייק ג'ורג' בכביש מס 30 יש סיכוי שנוכל לנופף לשלום אלו לאלו בלב האדירונדאק.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 12 04/05/2008 09:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני !
בודאי ששינינו את התוכניות וברור לי שניסע דרך כביש 30 בדיוק כמוכם באותו יום . בשמחה ובחפץ לב ננפנף לשלום!
ובהחלט מומלץ אפילו יותר מזה
אם תרצו נוכל לתאם במייל הפרטי פגישה קצרה ותוכלו להתרשם גם מהקראוון שלנו (אנחנו נוסעים עם הדגם המפואר, אוטובוס)
דרישת שלום חמה
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 13 04/05/2008 10:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1050 הודעות עד כה
הי אורלי ומוני,

איזה יופי! תמיד מרגשים אותי עיתויים שמצליחים לקרב בין אנשים במקומות הכי לא צפויים...
יהיה חבל אם לא תעזרו לו קצת, לעיתוי, שעשה מאמץ לא קטן והביא אתכם לאותה נקודה על הגלובוס באותו יום ממש!

בקנאה חיובית ועליזה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 14 04/05/2008 13:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני שוקל להצטרף למפגש המדובר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 15 04/05/2008 13:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1050 הודעות עד כה
הזמנה

הנכם מוזמנים למפגש היסטורי ומרגש בפארק אדירונדאק במדינת ניו-יורק.
המפגש יערך במפגש של כביש 30 וכביש 28 ב-Blue Mountain Lake,
ביום שלישי ה- 23.9.08 בשעה 14:00.

בתכנית: נפנוף לשלום, סיור בקרוון של אורלי, ועוד...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מסלול מזרח ארה"ב מהצפון לדרום - רוי ומוני תגובה ל - 16 04/05/2008 14:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי רוי מוני
אני בהחלט עומדת אחרי ההזמנה
ואם תצא לפועל אני מתחייבת שיהיה מקסים !!!
בכיף .............
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. סוזי כתבתי לך מייל לפרטי , תעני לי בבקשה תגובה ל - 16 04/05/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. סוזי כתבתי לך מייל לפרטי, תעני לי בבקשה תגובה ל - 16 04/05/2008 14:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אורלי - לתשומת לב תגובה ל - 19 04/05/2008 23:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 307 הודעות עד כה
בחודש אוקטובר שעבר טיילנו ב"סקיי ליין רוד" וב"בלו רידג' מאונטיין"אצטט לך מה שכתבתי ביומן הטיול _ הדרך יפה , נוסעים רוב הזמן ביער- כל כמה ק"מ מפרצים להשקיף על הנוף- סנאים ,צבאים,, ישנם מסלולי הליכה בוחרים מסלול למפל מים ירידה נוחה ,מעט מאד מים במפל, בהמשך שעת בין ערביים בצד הכביש דובים שחורים ואמא דובה עם שני גורים קטנים, נוסעים שעות בדרך די חד גונית" למחרת נסענו בבלו רידג' - נראה כמעט אותו הדבר, המקום שכדאי לבקר בו הוא ה"natur bridge" מאד יפה - אנסה להעביר תמונה של המקום.
בקיצור אם אתם עושים את הסקיי ליין רוד , אפשר בקלות לוותר על הבלו רידג', הכבישים הם כבישי הרים אמנם טובים אך לא מהירים, וכל אחד מהם לוקח כ- 6 שעות , כמעט כל היום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. מנסה להעלות תמונה תגובה ל - 20 04/05/2008 23:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
של הנייטשר ברידג'
DSCN0638.JPG
DSCN0638.JPG(גודל:18.69KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. אורלי - לתשומת לב תגובה ל - 20 04/05/2008 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ס.ז.!
תודה על המידע והנסיון שחילקת איתי/איתנו.
התאור של הנסיעה, טיולי טבע קצרים והרבה חיות בר נשמע לי נהדר
יכול להיות ש"מינון יתר" גורם לעייפות גם מנסיעה כזו.
בכל מקרה התוכנית היא להתחיל נסיעה על הבלו רידג' וכאשר יראה לנו שמיצינו את העניין, פשוט נפרוש לכביש המהיר , נלחץ על הדוושה והקראוון שלנו יפליג לו לכיוון פארק הרי הסמוקי.

אני מצרפת לינק לסרטון על הדרך ולאוהבי לד זפלין זה כיף אדיר...(פשוט כביש, אופנועים, נוף ומוסיקה טובה)
http://www.youtube.com/watch?v=ppvaYgVsaJM

לגבי אתרים ספציפיים:
רשמתי לפני את אתר natural bridge ובדקתי במסלול והוא אכן בדרכנו וברור שנוסיף אותו לתוכנית.
האם הייתם במערות לוריי, הר סבא, באגם לור ובכלל?כל טיפ , פיסת מידע על אזור זה מבורכת.
להשתמע

אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מנסה להעלות תמונה תגובה ל - 21 04/05/2008 23:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזו תמונה מדהימה, תודה מקרב לב על הטיפ המצויין
והאתר שלהם :
http://www.naturalbridgeva.com/
אין ספק שנגיע לשם...
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. באותו עניין תגובה ל - 23 05/05/2008 00:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טילנו בסך הכל 3 ימים , היינו בביקור משפחתי ויצאנו לטיול, הגענו למערה אך היתה סגורה, האם אתם עם ילדים? אם כן איפשהו בסביבה יש מוזיאון דינוזאורים, באתר הנייטשר ברידג' יש מוזיאון משחקי ילדים נחמד, נוסטלגי כזה - טוב גם לגדולים. מצרפת תמונות אחת של הסקיי ליין דרייב בתוך הנוף הזה נוסעים כל היום!!!!
DSCN0588.JPG DSCN0678.JPG
DSCN0588.JPG(גודל:14.09KB)DSCN0678.JPG(גודל:24.34KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. באותו עניין תגובה ל - 24 05/05/2008 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

DSCN0622.JPG DSCN0670.JPG
DSCN0622.JPG(גודל:20.72KB)DSCN0670.JPG(גודל:21.81KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. באותו עניין תגובה ל - 24 05/05/2008 08:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התמונות היפהפיות
אכן אנחנו עם ילדים (זוג + 15, 12, 5.5) ולגבי מוזאונים צריך לבחור מההיצע העצום של ארה"ב. אשמח לשמוע כל דבר שתיזכרי בו...
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. באותו עניין תגובה ל - 24 05/05/2008 09:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על התמונות היפהפיות
אכן אנחנו עם ילדים (זוג + 15, 12, 5.5) ולגבי מוזאונים צריך לבחור מההיצע העצום של ארה"ב. אשמח לשמוע כל דבר שתיזכרי בו...
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. באותו עניין תגובה ל - 27 05/05/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין באמתחתי יותר רעיונות חוץ מאחד כללי מאד.
מאחר וכפי שציינתי היינו בביקור משפחתי טיילנו עם ילדי המשפחה ונכנסנו למוזיאוני ילדים בכמה מקומות , המקומות האלה מדהימים אפשר לבלות שם ימים שלמים למיטב ידיעתי בהרבה עיירות וערים יש מקומות מהסוג הזה, גם ילדים גדולים וגם מבוגרים יכולים להנות מהם בלי סוף,
אמנם את הטיול אתם גומרים באורלנדו, אבל לדעתי כדאי לעשות מפעם לפעם אתנחתא במקום שירגיע את הילדים ובפרט את הצעיר שביניהם.

אגב, הזמנתי מקום לינה במסצ'וסטס והיום קיבלתי מבעלי ה"צימר" מעטפה גדולה ובה מיני חוברות על אטרקציות בסביבה שלהם - מאד התפעלתי והתרגשתי מן המחווה היפה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. באותו עניין תגובה ל - 28 06/05/2008 08:47 לתגובה קודמת
תודה רבה בכל אופן על התייחסותך.
לגבי עצירות ואתנחתות, זו בהחלט הכוונה.
אנחנו מטיילים עם קראוון ומתכוונים לעשות את הנסיעות דווקא כשהילדים ישנים מוקדם בבוקר וכאשר הם מתעוררים- הפתעה , אנחנו שם !!!
להשתמע
אורלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפשת שותפה לטיול מאורגן
להודעה הבאה:לכבוד יום העצמאות - מסע אל העבר...

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף