כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי 21/04/2008 11:59 לתגובה הבאה
  mayabee0 לא מחובר mayabee0  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
אני אנחת ביוני באתיופיה ואכנראה שבחודשים אלו אטייל באתיופיה ואוגנדה הבנתי שזאת לא העונה המומלצת לטיול אבל רציתי לשאול דבר ראשון האם זה ממש משנה וקריטי ואיפה כן אפשר לטייל שם בחודשים האלו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 1 27/04/2008 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלי אוגנדה לא מחובר אלי אוגנדה  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
טעות טעות ,לגבי אוגנדה החודשים יוני יולי הם חודשים טובים מאד לטיול מזג האויר מעולה בין 25-15 מעלות ואם יורד גשם זה לשעתים שלוש ואחרי כן השמש חזרת. חודש יולי הוא בדרך כלל מלא בתירים וקשה להשיג מקום בטיסות. ממליץ לך לעשות הזמנה עכשיו כי לא בטוח שיהיה מקום.ברוכה הבאה לאוגנדה אין לי מושג על אטיופיה אך לגבי אוגנדה הרגישי בטוחה שהזמן הוא מעולה כך גם לגבי טנזניה וקניה שהם גם באיזור. יש היום טיסות זולות ביותר בין קמפלה לטנזניה וקניה בין 80 ל 120 דולר שזה בערך כפול ממחיר אוטובוס כך שכל האופציות פתוחות לפניך. תבלי ולא לשכוח לעשות סיבוב על הבודה בודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 2 03/05/2008 12:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  karnihaz לא מחובר karnihaz  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
באיזו חברה טסים ב-$80-120$ ? לי ידוע שעם אתיופיין הטיסה בין מדינות אפריקה עולה 400-600$. מה מחיר טיסה מקניה לאתיופה?
תודה קרני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 3 03/05/2008 17:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בדצמבר 07 הוקמה חברת תעופה חדשה באוגנדה שנקראת UGANDA AIR והם טסים לכל יעד במזרח אפריקה ב 120 דולר הם טסים לנירוביי,דאר, קילימנגרו, ולדרום סודן לא עלינו, במידה ויש ענין אשלח אליכם את הווב שלהם וניתן לרכוש כרטיס בעזרת האינטרנט. אני עוד לא טסתי איתם אבל חברים שלי שטסו איתם היו מלאי מחמאות.לגבי אתיופיה האפשרויות הם מוגבלות או בקניה אירווז או באתיופיאן. תרשו לי לא להגיב לגבי חברת התעופה האתיופית. במידה ונדרשים פרטים נוספים אשמח לעזור.
בילוי נעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 4 03/05/2008 17:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 245 הודעות עד כה
לגבי הטיסה: הכרטיס שלי באתיופיאן היה משולב עם טיסה לאוגנדה בתוספת של כ-100 דולר.
לגבי הטיול באתיופיה - יורד גשם כל יום, אבל בסה"כ זה לא מפריע במיוחד לטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 4 03/05/2008 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

אשמח לקבל את כתובת האתר שלהם.
תודה קרני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 4 03/05/2008 18:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול הטיול שלי הוא : אוגנדה, רואנדה, קניה ואתיופיה.
האם יש לכם רעיון אחר עם איזו חברה אפשר לטוס פרט לאתיופיין שכל כך משמיצים ?
תודה קרני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 6 03/05/2008 21:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טעות שם החברה הוא air uganda .לגבי התוספת במחיר הכרטיס באטיופיאן הוא תלוי ביעד שאליו ממשיכה הטיסה, עם תטוסי אדיס אנטבה בורונדי זה אפשרי אבל לדעתי זה לא אפשרי לטוס איתם לאנטבה ומשם לנירובי או דאר כי אז יש צורך לטוס דרך אדיס. לצערי אין אפשרות אחרת חוץ מהאטיופים להגיע לאפריקה בטיסה ישירה. יש אפשרות לטוס עם klm,ba,sn bracell ועוד כמה חברות אירופיות אבל יש הבדל גדול במחיר, כעט לדוגמא KLM יצאו במיבצע הוזלות עד יוני אבל יש הגבלות רבות על הכרטיס.גם EAGPT AIR טסים לאנטבה דאר ונירובי זה צריך שילוב עם אייר סיני המחיר זול יותר בהשואה לאתיופים אבל זה מצריך מעבר דרך קהיר לטרנזיט של כמה שעות טובות, בסופו של יום להגיע לאפריקה צריך לעבור את החוויה האתנית של האטיופים.
טיול נעים ובטוח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אתיופיה-אוגנדה/יוני-יולי תגובה ל - 5 05/05/2008 09:52 לתגובה קודמת
קרני
http://www.air-uganda.com טל 256412165555
מחירי הטיסות שלהם הועלו השבוע טיסה לנירובי עולה 160 דולר ולדאר 198 דןלר.
תבלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חיסונים לתינוק
להודעה הבאה:מרוקו - גאנה, יש טיסות שמחברות?

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר