כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סוד מדינה ? :-) 04/05/2008 12:21 לתגובה הבאה
  avner roi לא מחובר avner roi  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
שאלה לקהל הגולשים המטיילים שבפורום :

אני מנסה לברר טלפונית מחירי חיסונים במקומות הבאים, אך מסרבים לומר לי טלפונית את המחירים :

לשכת הבריאות המחוזית ת"א (רחוב הארבעה)
המרכז לרפואת מטיילים (שיבא)
מרכז בריאות למטייל (ת"א, דיזינגוף סנטר)

אם מישהו יודע מה המחירים במקומות הנ"ל, אשמח אם יכתוב לי אותם, עבור החיסונים הבאים, תודה !

קדחת צהובה
טיפוס הבטן
צהבת A
צהבת B
טטנוס ודיפטריה
חצבת
פוליו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סוד מדינה ? :-) תגובה ל - 1 05/05/2008 01:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  samkal77 לא מחובר samkal77  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
ביררתי לפני שבוע ואכן קשה להוציא מהם מחירים

מה שכן, מחיר של חיסונים לצהבת A + צהבת B + טיפוס הבטן הוא טיפה למעלה מ-200 ש"ח (לא זוכר מחיר מדוייק) ואם יש לך ביטוח משלים יש לך החזר של כמעט 80% כה שיוצא בסופו של דבר משהו בסביבות 45-50 ש"ח.

מקווה שעזרתי. ביום שלישי הקרוב אני אדע תשובה מדוייקת יותר לשלושת החיסונים הללו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סוד מדינה ? :-) תגובה ל - 2 06/05/2008 13:10 לתגובה קודמת
  ירדן א לא מחובר ירדן א  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אני לא זוכרת מחירים מדוייקים...אבל במרכז למטייל בדיזנגוף סנטר אתה יכול לקחת דף מאוד מפורט שכתוב בו את המחירים לכל חיסון, כמה זריקות זה וכמה זה עולה לכל קופ"ח..
הם לא יגידו לך איזה חיסונים אתה צריך עד שלא תראה רופא ( שזה גם עולה כסף) והוא יקבע לפי היעד שלך והחיסונים שכבר עשית בעבר.
מה שכן- אם אתה בקופ"ח מאוחדת במקרה- בשיבא אתה מקבל אוטומטית 75 % הנחה במעמד התשלום על החיסונים ( ייעוץ רופא 160 ומשהו ש"ח,לא מקבלים הנחה ,ושם יותר יקר מבסנטר) ובמרכז למטייל אתה מקבל 75% הנחה בזיכוי רטרואקטיבי אם אתה לוקח את הקבלות אח"כ לקופ"ח, כולל הנחה על הייעוץ ( אם אתה חבר כללית מושלם אתה מקבל 75 הנחה במעמד התשלום). אני עשיתי שם צהבת A,צהבתB,טיפוס הבטן וקדחת צהובה+ייעוץ ושילמתי בסביבות ה-500 ש"ח. אח"כ קיבלתי החזר מהקופה של יותר מ-300 ש"ח.
מקווה שזה עזר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעבר גבול ....
להודעה הבאה:איך עדיף להזמין טיסות פנים?