כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב 04/05/2008 14:07 לתגובה הבאה
  oframa לא מחובר oframa  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
שלום לכולם אנחנו זוג עם שני ילדים בגלאי 12ו8 טסים לארה"ב בתחילת יולילארבעה שבועות. שבוע ראשון נבלה בניו-יורק והסביבה שבוע שני באורלנדו.אני צריכה עזרה לגבי שבועיים האחרונים בעקרון אני רוצה לתכנן טיול שיוצא מניו יורק לחזור לניו יורק .אנחנו רוצים לבקר במפלי ניאגרה אלף האיים טורנטו הרים הלבנים וושנגטון .לראות בדרך טבע ונופים.אבקש עזרה דחוף כי הזמן אוזל ואני מאוד לחוצה שלא אצליח להזמין בתי מלון.תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 1 04/05/2008 17:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6118 הודעות עד כה
עופרה שלום
חלוקה קלאסית מאוד כללית ועדיין לא מחולקת לימים שתעבור ביעדים שסימנת:
ניו יורק>>קו החוף של קונטיקט + עמק הנהר קונטיקט וביקור במיסטיק>>
ניופורט רוד איילנד והגעה לעיר פלימות' וביקור בפלימות' פלנטיישן>>
כאן נשאלת השאלה אם חשבתם גם על בוסטוון???>>> הרים לבנים>>>דרך מרכז ניו המפשייר ומרכז וורמונט ועם כביש 100 הנופי של וורמונט
צפונה >>>אפשרות לשיטוט ובילוי באיזור הצפוני של וורמונט>>> מעבר על השמפליין לצד של מדינת ניו יורק,אפשרות ביקור באתרי טבע והגעה לעיירה לייק פלאסיד>>>נסיעה אל 1000 האיים צד קנדי>>>נסיעה דרך הצצה בטורונטו???>>>מפלי הניאגרה>>>מפלי הניאגרה>>>אגמי האצבעות>> הרשי והיימיש>>>וואשינגטון>>>ניו יורק.

תתיחסי לסימני השאלה,ובכלל אם זה הכיוון שאליו פיללת.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 2 04/05/2008 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maayanbiton לא מחובר maayanbiton  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
אנחנו זוג לפוס שני ילדים בני 13, רוצים לטוס בתאריכים דומים, האם יש לכם הצעות נוספות? רעיונות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 2 04/05/2008 22:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה מוני על התגובה האם אתה יכול לפרט יותר כמה ימים היית נשאר בכל עיר אני לא בטוחה שיהי לנו מספיק זמן לבוסטון אבל בטורנטו הייתי רוצה לבקר.בתודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 4 04/05/2008 23:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עם כל הכבוד לבוסטון ויש,אני גם חושב שהפעם באמת תשארו עם טורונטו וואשינגטון.
אני מציע חלוקה לימים כזאת לבדיקתך:-

יום 1 קו החוף של קונטיקט + עמק הנהר קונטיקט+ביקור במיסטיק,לינה באיזור או לקדם ללינה לקראת ניופורט רוד איילנד

יום 2 ביקור בניופורט +נסיעה וביקור בפלימות' ובמוזיאון הפתוח פלימות' פלנטיישן

יום 3 חצית בוסטון (האם היית רוצה להציץ בעיירת המכשפות סיילם?)
מסלול 6 גשרים מקורים מרכז ניו המפשייר והגעה ללינה הרים לבנים.

יום 4 הרים לבנים

יום 5 ירידה מההרים הלבנים כביש 113 בכיוון אגם סקואם(המוזהב), לאורך קטע מהאגם הענק (וניפוסאוקי)ומשיכה מערבה מרכז וורמונט

יום 6 עליה על כביש 100 צפונה לאיזור הצפוני של וורמונט ובילוי
סביב המפעלונים למייפל,לגלידה ,ואולי פינות ליטוף בחוות שלבורן הקרובה לברלינגטון ובילוי ערב במידרחוב של ברלינגטון.

יום 7 מעבר לצד של מדינת ניו יורק צפון האדירונדאק אתרי טבע וביקור
בעיירה לייק פלאסיד והמשך ללינה ב-Watertown מערבה עם כביש 3

יום 8 שייט ב1000 האיים וקידום ללינה בפאתי טורונטו.

יום 9 טורונטו ובערב להגיע לניאגרה ללינה ובילוי עם האורות על המפלים

יום 10 מפלים וסביבתן,אחר הצוהוריים להגיע ללינה בקורנינג.

יום 11 ביקור בשמורה בווטקינס גלן,או במוזיאון הזכוכית של קורנינג
וירידה ללינה לפנסילבניה כמה שניתן בכיוון הרשי.

יום 12 ביקור בהרשי ,ובהיימישים והגעה לוואשינגטון.

יום 13 וואשינגטון

יום 14 וואשינגטון עד אחה"צ וקידום ללינה צפונה.

יום 15 כניסה לפנה"צ לניו יורק

זאת דוגמית לאפשרות של מסלול בין שבועיים מחוץ לניו יורק.

מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 5 06/05/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו צריכים לקצר את הטיול שלנו לשבוע .אך אפשר לקצר את המסלול ועדיין לראות את הדברים המרכזיים כמו מפלי ניאגרה טורנטו הרים הלבנים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 6 06/05/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עופרה שלום

אם מקצרים לשבוע ימים הוה אומר 7 לילות וביום ה-8 חזרה לניו יורק
ועדיין את רוצה גם הרים לבנים וגם טורונטו, ידרוש הדבר מכם ומילדיכם ימי נסיעה לא קצרים(וביחוד ביום הראשון) על פי התוואי והחלוקה הבאה:-

יום 1 בעיקר קידום בכיוון ניו המפשייר בכבישים לפחות עד קונקורד על כביש 93 בניו המפשייר. קרוב ל430 קמ' ו-4:50 רק הגה.

יום 2 סיבוב מלא של ההרים הלבנים לינה לינקולן/נורת' וודסטוק בצד
המערבי של ההרים הלבנים.

יום 3 נסיעה לצפון וורמונט ,לינה או בברלינגטון או ב- Plattsburg
בצד של מדינת ניו יורק.

יום 4 אתרי טבע בדרך לליק פלאסיד ואחרי אתנחתת ביקור בה המשך מערבה
בכיוון 1000 האיים.

יום 5 עד הצהריים חייבים לסיים את השייט ב-1000 האיים ואו רק לצפות בהם ממגדל התצפית על מנת להמשיך ולהגיע לטורונטו.

יום 6 טורונטו שלושה רבעים ולהגיע לעת ערב ולילה לניאגרה.

יום 7 עד פחות משלושה רבעים של היום מקסימום אטרקציות ונסיעה
בכיוון קורנינג או פילו Bingampton

יום 8 נסיעה דרומה על ה-81 אחר כך 380 לצד הרי הפוקונו ועם ה-80
המהיר מזרחה אל גשר וואשינגטון כביש מס 95 איתו נכנסים לניו יורק.
להביא בחשבון מבינהמטון 280 קמ ו-3:10 שעות רק הגה.

אז ככה בעבר "אולצתי" לאלתר לגולשת בשם טובה את המסלול הזה,מאחר
ובמעבר לפורמט החדש של הפורום חתכו את התגובות מלפני שנתיים,אם
תבדקי את התוואי הנ"ל ותחשבי שאתם מוכנים לאתגר,אעשה מאמץ לשחזר אותו ביתר פירוט עבורכם.

רק בבקשה עופרה,לבדוק היטב כי בימים האלה אני טורח על המסלול שלנו,כך שאם לא רלוונטי עבורכם יחסך לי זמן יקר.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מוני תגובה ל - 7 07/05/2008 16:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 216 הודעות עד כה
במסגרת תכנון הטיול שלך, אם יש לך מקומות שעוד לא דובר עליהם כאן במסלול שלי , הרים לבנים, אדירונדאק, דרומה למסצ'וסטס, אשמח אם תשתף אותנו.מתי אתה מתכנן להיות שם? האם גם אנחנו ננופף יד על איזה כביש??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ל-r.s תגובה ל - 8 07/05/2008 19:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי רותי
כפי שאת יודעת מירב הטיול הפעם יתמקד במזרח קנדה,קרי נובה סקוטיה
ניו בראונסויק,קוויבק,קצת אונטריו ,וחזרה לצד האמריקאי ושם קודם
כל לב ליבו של האדירונדאק,דרום וורמונט,מרכז מסצוסטס, מרכז קונטיקט
וחזרה לטיסה מבוסטון(מקוה שבריטיש איירווייס תתאושש עד אז).
אנחנו מסיימים בסוף ספטמבר. אתם מתחילים בתוך אוקטובר.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. למוני -שוב תגובה ל - 9 08/05/2008 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למה מה קרה לבריטיש???
הכרטיסים שלי אצלם.
למה אתה קורא לב האדירונדאק?? פרטים בבקשה.
ואם אתה חוזר בסוף ספטמבר מתי בדיוק? אנחנו מתכננים לצאת ב-3.10 - נספיק לשמוע חוויות??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. למוני -שוב תגובה ל - 10 08/05/2008 11:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עד כמה ששומעים עוברת על בריטיש תקופה שלפחות בכל השנים הקודמות בהן טסנו עימה לא היו שום בעיות ,נהפוך הוא.עניני הגעה בזמן וקונקשנים,ובעיקר האחוז הגבוה של סיכוי לאי הגעת המזודות יחד עם הנוסע.
נקוה שעד ספטמבר יחזרו לעצמם.

לב האדירונדאק הוא כביש מס 30 היורד מ-Tupper lake דרומה.
הציצי במפה תראי את כמות האגמים האין סופית שלצידו,ההרים שמצדדיו
והיערות העצומים.
אז למי שזמנו איתו לדעתי לפחות מומלץ,גם אם העיירות שלצידי הדרך
קיבלו בפורום את ההגדרה -"רדומות".
דוגמית לנוף טיפוסי אפשר לראות בתמונה שבאתר המצורף ממש בקטע הדרומי ,ליד הישוב North ville
אם התוכנית לטיול שלנו תצליח נחזור ב-29/9 ,ובהחלט אפשר יהיה לדסקס.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 7 08/05/2008 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוני אני מאוד מודה לך על הזמן שאתה משקיע .אני מצטערת על הבילבול הסיבה העקרית היא שאני קצת מבובלת ולא באמת מודעת למרחקים בארה"ב מסלול שציינת נראה לי מאוד לחוץ ובסך הכל אנחנו רוצים גם להנות ולא רק לנסוע ממקום למקום.מסלול שמסתמן לי יותר הגוני הוא כזה 20/7 השכרת רכב בניו יורק ונסעה לכיוון מפלי ניגראה ביקור בקניון ווטקינס גלן 21-22/7 במפלי ניאגרה23/7 טורנטו 24/7 אלף האיים 25/7 וושינגטון 26/7 פלדלפיה -אימיש27/7 נסיעה חזרה לניו יורק האם זה מסלול הגיוני ויתרתי על הרים הלבנים הצער רב.שוב תודה על הטרחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 12 09/05/2008 00:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עופרה
לידיעתך מ -1000 האיים ועד לוואשינגטון 780 קמ' ובמקרה הטוב 8:00
שעות רק הגה,וגם אם תקדמו אותכם אחרי השייט ב-1000 האיים ללינה
עדיין תהיה לכם דרך ארוכה.
לדעתי צריך להוריד מהתוכנית את 1000 האיים למעשה חייבים להוריד אותם!!!,אולי להסתפק ביום אחד בניאגרה,ואז אפשר שיראה כך

20/7 השכרת רכב בניו יורק ונסעה לכיוון מפלי ניגראה ביקור בקניון ווטקינס גלן

21/7 ניאגרה צד קנדי

22/7 טורונטו

23/7 השלמות בטורונטו והגעה ללינה סביבת קורנינג.

24/7 יום מאומץ לנסיעה עד וואשינגטון

25/7 וואשינגטון

26/7 האמיני לי הייתי מוריד את פילדלפיה מתחיל בהרשי,עובר להימישים
ומבלה עם הילדים את הערב בגני לונגווד ולן בסביבתם.

27/7 חוזרים לניו יורק,ואם לא חייבים להגיע לניו יורק עד הצהריים אפשר בכל זאת שתציצו באיזור ההיסטורי של פילדלפיה בדרך לניו יורק.

מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. למוני -שוב תגובה ל - 11 09/05/2008 16:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בעניין מזוודות שלא מגיעות, עברנו את החוויה פעם אחת ולמדנו ש...לוקחים מזוודה קטנה ובה מוצרים הכרחיים ללילה ראשון בלי מזוודה, מודה שבנסיעות לארה"ב ההגעה היא למשפחה לכמה ימים כך שהבעייה לא ממש מטרידה, בכל מקרה כדאי תמיד להצטייד במוצרים ההכרחיים ללילה שהרי המזוודה תגיע לאחר יום או משהו כזה.
בכל מקרה נקווה שבריטיש יחזרו לעצמם כי הטיסה הקודמת איתם היתה מאד נוחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 13 27/05/2008 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לי מספר שאלות לגבי מסלול שהוצע בהנחה שאפשר להוסיף עוד יומיים למשך הטיול אך היית משלב את אלף האייםו אגמי אצבעות?האם מומלץ לבקר במערות how?איפה היית ממליץ ללון בכל יום?האם צריך להזמין מקומות לינה מראש או אפשר למצוא מוטלים בדרכים ולהיות גמישים לשינויים בדרך?להזכרך אנחנו נוסעים ביולי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 15 28/05/2008 09:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עפרה שלום
אני אעשה לך העתקה למסלול מפורט שנתתי לגולש בפורום שעשה אותו ב-6 ימים והגיע לוואשינגטון כתחנה אחרונה.(היו עם 2 ילדים)
לכם יש יותר מ 6 ימים מה שיאפשר לכם לרווח ולתת יותר זמן איכות ביעדים כמו למשל טורונטו,מפלים ,וכו'.
מראש הודעתי לו שהמסלול מאומץ מדי ושאני לא שלם איתו,אבל כשחזר
הודיע לי שעמדו בו יפה.
לכם שיש עודף ימים ורצון לפקוד ממש את אותם היעדים,לכן עייני בהצעה ורווחי אותה לכמות הימים שעומדים לרשותכם.
כך יהיה הטיול שלכם הרבה יותר נינוח והספק הביקורים רב יותר.

עכשו עוד משהו ההצעה מתיחסת להתחלה מניוארק,וההתחלה שלהם היתה על הבוקר מה שאני מניח שאצלכם היא תצא מאוחר יותר ומניו יורק,קחו זאת בחשבון.

והנה מה שרשמתי:-
בכל מקרה אני רושם תוואי לנסיון הגעה אפילו עד לייק ג`ורג`- ליום הראשון דרך עמק הנהר הדסון,לשם כך בהשכרה ישמחו לכוון אותכם אל ה-95איתו תעברו את גשר וואשינגטון אל ניו ג`רסי והאם יציאה מס 74 מיד אחרי הגשר אכן מובילה אל Palisades interstate Parkway בכיוון צפון שאיתו תסעו ואיתו תעברו גם בפארק הארימן,כאשר מגיעים אל ההצטלבות עם כביש גדת הנהר מס 9W פונים אליו צפונה בכיוון ווסט פוינט ואחריה אפשר לסטות אל הכביש מס 218 הנושק ממש למי הנהר (לשים לב ומשנה זהירות לנסיעה בו) בסופו חוזרים שוב ל-9W צפונה עד Newburgh .
מ-Newburgh אפשר אם נמצאים בלחץ זמן! לעלות על ה-87 המהיר עד להפסקה בקינגסטון ,מה שיקח לכם 40 דקות, ברם אולם אם מצב השעון עדיין טוב פנו מ-Newburgh מזרחה אל הגשר כביש 84 ובגדה המזרחית פנו מיד צפונה על ה-D9 ואחר כך עם ה-9 תעברו את Poughkeepsi
כל הזמן על ה-9 תגיעו אל Hyde Park ובהמשך איזור האחוזות של הידועים לצידי הפארקים והשמורות, את כביש 9 תעזבו בהגיעכם אל הצומת עם 9G אליו תפנו בכיוון צפון וכעבור מייל אחד תפנו מערבה על ה-199 איתו תחצו את הנהר אל קינגסטון, כל הקטע הזה אמור לקחת נסיעה נוספת של שעה לעומת הנסיעה על ה-87 המהיר .
מקינגסטון אחרי הפסקה לדעתי על מנת להשתדל לעמוד ביעד הסופי של היום הזה עלו על ה-87 המהיר צפונה , לעוד 170 קמ =1:40 שעות ללינה ליד האגם בלייק ג`ורג` יציאה 22 .

מה שכן רצוי למחרת שתתחילו מוקדם ועם ה-87 תמשיכו לעלות צפונה אל Keeseville אליה תצאו ביציאה 34 וממנה אל שמורת הקניון של ה-Ausable Chasm.זמן נסיעה משוער 1:30 שעות.
לאחר מכן מערבה על ה-9N ובצומת שלו עם ה-86 לעבור ל-86 ,ואם מזג אויר שהראות סבירה לפנות אחרי Wilmington אל העליה עם הרכב שלכם כל הדרך אל ה-Whiteface Mountain הגבוה שם ליד הפיסגה אתם מחנים את הרכב ושתי אפשרויות לכם עכשו או לעלות אליה במעלית החצובה בתוך ההר, או כמי שמחפש אתגר טיפוס רגלי לגשת אל מרכז המבקרים ממנו יש שביל עליה למיטיבי לכת.
חיזרו אל ה-86 והגיעו אל לייק פלאסיד, שם בנוסף לאגם פלאסיד קיים גם אגם מירור(Miror Lake) שלבטח משקף את צבעי השלכת על מימיו חובה!
אהבנו את העיירה מאוד, מקוה שגם אתם, בכל מקרה אם אחרי הפסקה רצינית זמנכם איתכם והשעה סבירה ,תחשבו על אפשרות של לקדם אותכם על כביש 3 מערבה ללינה עד Watertown מדובר על עוד קרוב ל-200 קמ` ולא פחות מ-3 שעות,ושוב אני אומר רק אתם שם תדעו מה מצב השעון והכוחות,ולכן ישנה האופציה שהיות והלינות בלייק פלאסיד יקרות ולא בא בחשבון הרבה מערבה אפשר להמשיך לסרנה לייק ,ואו אולי ל-Tupper Lake הלא רחוקות וללון שם.

ההמלצה שלי שוב מוקדם למחרת מוואטרטאון לעלות עם ה-81 המהיר אל הגשר ואיתו עברתם לצד הקנדי,ועם ה-401 תסעו מערבה קצת אל Gananoque שם תנסו ללכת על השייט הקצר בינות לאיים.
זה בהחלט מספק, ושוב בתקוה שיש לכם זמן הגיוני לקדם אותכם כמה שאתם יכולים מערבה בכיוון טורונטו, ושימו לב אמרתי בכיוון לא אמרתי שחייבים שתגיעו אליה , מספיק לדעתי עוד שעה וחצי עד שעתיים
מ 1000 האיים!
יום רביעי מגיעים לטורונטו, ואם אפשר לבקש מכם לא להתחיל לחקור אותה כי רצוי מאוד מבחינתכם להגיע לצד הקנדי של המפלים עוד בשעות אחר הצהריים המוקדמות על מנת שתבלו שם עוד באור יום
ותכנסו עם האורות על המפלים ללילה.

ביום החמישי עוברים לצד האמריקאי עולים על ה-190 דרומה עוברים על שני גשרים (אגרה)וביציאה מס 16 פונים אל ה-290 ואיתו נוסעים עד ליציאה מס 50 שם פונים לכביש אגרה 90 מערבה,איתו נשארים עד ליציאה מס 42 שם פונים דרומה על ה-14 אל עבר וואטקינס גלן,שם יש לכם אפשרות לספק את רצון הטיפוס פעם נוספת בכך שתעשו את הקניון של ווטקינס גלן מהכניסה התחתונה אל העליונה.(לברר אם יש הסעה מלמעלה בחזרה אל הרכב!).
שוב מאחר ואינני יכול לדעת מה מצב הזמנים שלכם לגבי המשך היום ,ושוב רק אתם תוכלו לקבוע אם מוצדק להגיע ללינה באיתקה –שלשת רבעי השעה מווטקינס או ללון במקום.
ואני חייב להעלות אפשרות שעל מנת שלמחרת הדרך הארוכה לוואשינגטון תתקצר קמעה אולי תגיעו ללינה לא לאיתקה אלא דרומה לקורנינג שם תבלו את הערב ובהכנה למחרת היום בו תעשו את הדרך לוואשינגטון(חמש וחצי עד שש שעות רק הגה!) .
מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 16 28/05/2008 22:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה מוני על תגובה מהירה . האם צריך להזמין מקומות לינה מראש בחודש יולי או ניתן למצוא מקומות לינה בקלות בלי להזמין מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. עזרה בתכנון מסלול מזרח-צפון ארה"ב תגובה ל - 17 28/05/2008 23:53 לתגובה קודמת
עפרה
שימי לב שאם נוספים יומיים אזי תכנני כך שתעשו גם ביקורים אפשריים
לפני הכניסה לוואשינגטון,בהרשי ובהיימישים.

אם תוכלי להשקיע קצת ולהחליט על היכן אתם מסיימים את היום,אפשר
להזמין מראש ובמיוחד שאתם עם ילדים שוה להגיע למוכן,לחסוך זמן יקר בו יותר בודקים היכן ללון מאשר תיור .

בלייק ג'ורג' שהוא אגם נופש של האמריקאים החודשים יולי ואוגוסט
עמוסים.
בשורה התחתונה נסי להזמין ברשתות מוטלים/מלונות שמאפשרים ביטול ללא קנס עד שעה 16:00 של יום הלינה המיועד ,ואו 24 שעות לפני יום הלינה,ובכך תשיגי אפשרות לשנות מיקום אם הזזתם יעד זה או אחר.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה בארה"ב
להודעה הבאה:קונקשיין בשדה התעופה במיאמי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף