כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מודאג ממזג האויר בניו זילנד 04/05/2008 16:53 לתגובה הבאה
  ladbd לא מחובר ladbd  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
בחמישי לנובמבר אני ממריא לאוקלנד ונאמר לי שאני אסבול מקור וגשם אפילו שחודש זה מוגדר כקיץ בניו זילנד (כן, אני יודע שכל השנה יורד גשם בניו זילנד)..
במקור תכננתי לטייל קודם באי הצפוני ואחרי חודש וחצי לרדת לדרומי.
שאלה האם כדאי לקחת טיסה מאוקלנד ולבלות חודש וחצי באיי קוק ופיג'י ורק אז להתחיל לטרק בניו זילנד...?
תודה מראש לכל העוזרים (שקד את נראית לי חזקה בתחום).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קודם כל, אני לא שקד תגובה ל - 1 04/05/2008 17:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 697 הודעות עד כה
צ'מע. אני לא חושב שבנובמבר זה זמן בעייתי ביחס לדצמבר. כך שלא בהכרח כדאי לשנות מסלול בגלל זה.

לגבי איי קוק, אני לא יכול להוסיף הרבה. תסע לשם אם בא לך (זה נשמע כמו מקום מדהים), אבל אני חושב שעדיף לך לסוע לשם כי אתה רוצה להיות שם ולא בגלל חשש ממזג האוויר בניוזילנד.

דרך אגב, אני מבין שאתה עדיין לא נמצא ב"איזור" כך שעומד בפניך מבחר הרבה יותר גדול של מקומות שאתה יכול להגיע אליהם בלי מאמץ משמעותי נוסף... כך שאם אתה כבר בארץ אתה יכול לטייל כאן חודש?! או... לעצור במזרח, קצת תאילנד/נפאל/סין?! הונגקונג/מאקאו/סינגפור?! או... אולי בעצם לפיליפינים?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נשמעת כמו אחלה תשובה תגובה ל - 2 04/05/2008 19:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1635 הודעות עד כה
נראה לי באמת שיכול להיות נחמד להיות באיי קוק או במדינה אחרת בסביבה, אבל לא הייתי עושה את זה בשביל להרוויח זמן של מזג אוויר. במיוחד אם אתה נוחת באוקלנד, תטייל כמה שבועות שאי הצפוני ותרד דרומה - לא נשמע לי בעייתי בכלל.סע למקומות אחרים אם אתה רוצה, לא בגלל מזג האוויר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ואם אתה לא רוצה ובכל זאת מפחד ממזג האויר תגובה ל - 3 04/05/2008 19:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נעמה רוצה לטייל לא מחובר נעמה רוצה לטייל  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
אז למה לא לדחות קצת את הטיסה?
זה לא נשמע כאילו יש לך הגבלה על מתי לחזור אם אתה כ"כ בקלות "מוותר" על החודש וחצי הראשונים של הזמן שלך בניו זילנד...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ואם אתה לא רוצה ובכל זאת מפחד ממזג האויר תגובה ל - 4 05/05/2008 22:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
מניסיון שלי - בנובמבר יכול להיות גם חם, יבש ושטוף שמש. אני טיילתי באי הדרומי בנובמבר האחרון וחזרתי שזופה מאוד. מזג האוויר הפכפך בניו זילנד גם בשיא הקיץ. כך שנובמבר טוב באותה מידה כמו פברואר או מרץ..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ואם אתה לא רוצה ובכל זאת מפחד ממזג האויר תגובה ל - 5 06/05/2008 00:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 143 הודעות עד כה
תשמע, גם לי היו אותם חששות, אני נחתתי באוקלנד ב-23 לאוקטובר שנה שעברה. צפיתי לגשם רב, ע"פ הסטטיסטיקות והאנשים שדיברתי איתם. במשך כל השלושת החודשים הבאים היה אפשר לספור את ימי הגשם הרציניים שלי על יד אחת (רק טרק אחד התחרבן לי בגלל מזג האויר). לעומת זאת, פגשתי זוג שהתחיל את האי הדרומי משהו כמו שלושה ימים אחרי, וכל מקום שזכיתי בו לשמש, הם סיפרו לי שהם הגיעו והיה להם מזג אויר מסריח (וזה כבר היה דצמבר ינואר). ככה שמה שאני מנסה בעצם להגיד (חוץ מאיזה כיף לי), שאי אפשר לדעת.
אם שום דבר לא מונע ממך להגיע בשיא הקיץ, תגיע אז. אבל דע לך שאתה יכול להתקל בכל מזג אויר בכל יום נתון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתה מודאג ממזג האויר בניו זילנד? תגובה ל - 1 06/05/2008 02:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בצל טוב לא מחובר בצל טוב  משתמש פעיל 268 הודעות עד כה
אני מודאג ממזג האוויר בניו זילנד..
שנה שעברה בסוף מאי תחילת יוני עוד היו ימים חמימים, ועונת הסקי היתה בסכנה.
שלא לדבר על זה שבינואר היה קצת קריר, ופברואר היה החודש הכי חם כאן מזה עשר שנים,
ושלא לדבר על זה שוולינגטון (כן, פאקן וולינגטון) זכתה להכי הרבה שעות שמש בקיץ האחרון מכל חמשת הערים הגדולות,
ושלא לדבר על זה שהיתה פה השנה הבצורת הכי גרועה אי פעם,
ושלא לדבר על זה שחבר שלי היה אצלנו בשבועיים האחרונים וחוץ משני לילות לא היה גשם בכלל, ואפילו כמעט כל יום היתה שמש - ורבאק, מדובר על סוף אפריל, מה יהיה עם היובש הזה?

בקיצור - אכן, יש מה לדאוג. או בעוד יותר קיצור - בטוח שבנובמבר יהיו גם ימים יפים וגם לא. אה, ובטוח שזה יהיה גם בדצמבר, וגם בינואר וגם בפברואר.. שאני אמשיך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. רד לכריסטצ'רצ' בצל תגובה ל - 7 06/05/2008 07:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danitpeleg לא מחובר danitpeleg  משתמש בינוני 110 הודעות עד כה
היתה פה סופת ברד כל השבת ושלג על הגבעות.
השלג הזה כבר נמס, אבל ההרים כבר לבנים למעלה.
הלילה היה 7 מעלות מינוס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תעלו לצפון חברים תגובה ל - 8 06/05/2008 12:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניצן nz לא מחובר ניצן nz  משתמש בינוני 74 הודעות עד כה
נכון, היה קצת רטוב השבוע אבל אני עדיין במכנס קצר...
אני לא יכול להגיד שחם אבל בטח לא קר.
כך שכל מי שמעונין להתחיל את הטיול בנובמבר, יכול לעלות אלינו לצפון ולהתאקלם בקלות לפני שממשיכים דרומה.
אנחנו מחשיבים את נובמבר כתחילת הקיץ ולמרות שיכול לרדת גשם ( כמו בכל חודשי השנה ) הטמפרטורות נוחות והימים ארוכים.

טיול נעים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לפני שאני אורז הכל לאוטו ומתחיל לנסוע... תגובה ל - 9 06/05/2008 12:33 לתגובה קודמת
  בצל טוב לא מחובר בצל טוב  משתמש פעיל 268 הודעות עד כה
אז הסופ"ש האחרון גם כאן היה סופה ובלגנים, ורימוטאקה היתה לבנה.. מה שכן, את טראנקי הצלחתי לראות רק היום בבוקר (עניין קטן של להציץ מהחלון Smile ) והוא יפה...

וניצן - אנחנו כמעט הגענו לקריקרי... רק ברגע האחרון היתה פרסה לוולינגטון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רכב למכירה במלבורן
להודעה הבאה:טיפים

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים