| 1. טיול לנפאל - צריך עזרה: |
04/05/2008 16:44  |
| |
kevess |
119 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכל אנשי הפורום.
ראשית ברצוני לומר שאינני מטייל חדש, ואני רוצה לקבל קצת אינפורמציה אז מי שיכול ויודע לענות אני אשמח.
אני זוכר מעיון קודם שלי בפורומים באתר, שאתם יכולים לומר לי - תעשה חיפוש בטוח תמצא - אז התשובה שלי לכך היא שבכלל לא הייתי צריך את האתר הזה וישר הייתי מחפש בגוגל... אני מחפש תשובות של אנשים שהיו שם שבאמת יודעים לתת אינפורמציה אמינה ונכונה ויוכלו לעזור לי.
ואחרי ההקדמה ניגש לעניין:
אני סטודנט ואני מאד מעוניין לטוס לטיול בנפאל של חודש. המגבלות שלי הן שמרווח הזמנים לטיסה הוא מאד קצר - בין אוקטובר לנובמבר.
התכנון הראשוני שלי היה לעשות את הטרק המפורסם האנפורנה (אני מקווה שכתבתי נכון) ואולי עוד איזה טרק שניים.
שאלתי היא - איך לתכנן את הטיול, ואיזה עוד טרקים שיהיו שונים מהאנפורנה ניתן יהיה לעשות במגבלות הזמן של חודש, והאם אוקטובר הוא חודש טוב לטייל שם.
בתודה מראש
הכבששש
 |
| כבש מניו-זילנד(גודל:30.71KB) |
|
|
|
|
| 2. טיול לנפאל - צריך עזרה: תגובה ל - 1 |
04/05/2008 17:33   |
| |
shlomit_b |
38 הודעות עד כה |
|
|
הי,
אני טיילתי לפני שנה בספטמבר אוקטובר, לפרק זמן דומה, גם בחופשת לימודים. לדעתי בתקופה של חודש כדאי לעשות את הטרק הארוך, ראונד-אנאפורנה, מכמה סיבות: 1. הוא מאוד מגוון ומעניין מבחינת הנוף 2. זה שהוא ארוך מאפשר לך להכיר אנשים לאורך זמן. 3. אם אתה לא ממהר, ועושה טיולים צדדים, ועולה על תצפית הפון היל (מומלץ) זה יכול לקחת לך עד שלושה שבועות. בשאר הזמן תוכל להיות בפוקרה ובקטמנדו. אם תמהר, לעומת זאת, תוכל לגמור את הטרק בשבועיים ואם מאוד תרצה תוכל להספיק עוד טרק (ABC מומלץ מאוד, אך לא הייתי שם).
תהנה!
 |
| Nepal.jpg(גודל:24.00KB) |
|
|
|
|
|
|
| 5. סיימון תעזור לי תגובה ל - 4 |
04/05/2008 18:55   |
| |
יעקבס |
431 הודעות עד כה |
|
|
אני לא מצליח לעלות שום תמונה
כל הזמן אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מהמותר
מה עושים .
הקובץ גדול מדי (מעל למקסימום המותר של 1048576 bytes
 |
| תמונה 220.jpg(גודל:20.67KB) |
|
|
|
|
| 6. טיול לנפאל - צריך עזרה: תגובה ל - 4 |
04/05/2008 18:57   |
| |
kevess |
119 הודעות עד כה |
|
|
חס וחלילה התקפה... אני לא רוצה להתקיף אף אחד, פשוט מניסיוני בפורומים של ניו זילנד ודרום אמריקה, כשמישהו חדש שואל שאלה אומרים לו ישר לך תחפש, בייחוד שהשאלות הן טריוויאליות כגון שאלת עונות וזמנים אפשריים לטיול.
את האמת היא שאתם די כותבים לי בסינית כי אני לא מכיר את השמות הקטנים אלא רק את השם של הטרק ואת קטמנדו. וזהו, ברור שלפני הטיול אני אלמד את הכל, רק אם אפשר יותר אינפורמציה לגבי הטרקים הנוספים, ואיך עובדת ההתניידות אליהם.
תודה
 |
| קוואלה ממגנטיק איילנד אוסטרליה(גודל:23.67KB) |
|
|
|
|
|
|
|