כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטות לגבי חברת תעופה לניו-יורק- ישראייר//בריסל 05/05/2008 04:12 לתגובה הבאה
  חן1 לא מחובר חן1  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
שלום לכולם
מתלבטת בין טיסות לניו-יורק וצריכה להחליט דחוף
לישראייר יש טיסה ישירה - אבל היא צ'ארטר, משמע אין הזמנת מקומות ישיבה ואולי גם איחורים
בריסל איירלינס - טיסה ישירה, אבל עם עצירה (ל 5 שעות ) בבריסל.

מבחינת מחיר - בריסל יותר זולה בכמאה דולר, אבל נכון לעכשיו, זה השיקול הפחות משמעותי.

אשמח לשמוע האם מישהו מכל טס באחת החברות האלה.

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התלבטות לגבי חברת תעופה לניו-יורק- ישראייר//בריסל תגובה ל - 1 05/05/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3868 הודעות עד כה
"בריסל איירלינס - טיסה ישירה, אבל עם עצירה (ל 5 שעות ) בבריסל."
מה שתארת כאן זו לא בדיוק טיסה ישירה... Wink

לדעתי עדיף ללכת על ישראייר. בסה"כ מדובר על טיסה בודדת ולא כמה טיסות, שבהן יותר חשוב הדיוק.
לחכות 5 שעות לטיסה הבאה זה ממש, אבל ממש לא כיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התלבטות לגבי חברת תעופה לניו-יורק- ישראייר//בריסל תגובה ל - 1 05/05/2008 09:26 לתגובה קודמת
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1567 הודעות עד כה

תראי - לישראיר היו הרבה בעיות בזמן האחרון ! כולל העובדה שהיא מכרה כרטיסים לניו יורק במטוס שהיה צריך להגיע, אבל לא הגיע. ולכן השתמשו במטוס אחר עצרה באנגליה לתדלוק ללא להודיע מראש לנוסעים .
לישראייר אין מטוסים "ספייר". אם יש תקלה טכנית, את תקועה ! כנל לגבי אם את מאחרת טיסה במקרה, אז מגוון האפשרויות מצומצם.

בראסלס היא חברה בינונית. הטיסות לבריסל יוצאות ב 1 בלילה לערך. מטוס אירבאס 319 צפוף. ההמשך הוא כנראה באמריקן איירלינס, אבל אינני יודע באילו מטוסים משתמשים בקו לארה"ב.
שהייה של 5 שעות בבריסל היא באמת לא חוויה מרנינה. אתם מגיעים ב 5 בבוקר והכל סגור. אפילו לנסוע ברכבת לעיר זה לא לעניין ב 5 בבוקר...

בעקרון אני אישית הייתי מעדיף טיסה ישירה, אבל הייתי נמנע מישראייר.

אגב, חשוב לבדוק את תנאי הכרטוס/ביטול/שינוי,
ואם יש טיסות המשך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה בניאגרה
להודעה הבאה:מלון בניו יורק

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות