כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ארה"ב עם ילדים 05/05/2008 17:43 לתגובה הבאה
  raychoo לא מחובר raychoo  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום לחברי הפורום,

אני מתכננת לקחת בן 13 ובת 10 לארה"ב לטיול של 3 שבועות בארה"ב בקיץ ללא מבוגר נוסף. אני אמריקאית דוברת אנגלית, הילדים לא היו שם אף פעם. הם יודעים רק שהם רוצים לאורלנדו...פרט לזה הכל פתוח.
גלשתי המון כאן ובאתרים רבים כדי לאסוף מידע ולראות מה ואיך כדאי ואני מרגישה מבולבלת לחלוטין וגם מעט חרדה ומלעשות "מבצע" כזה ללא מבוגר נוסף.
מצד אחד...הילדים רוצים "לטעום" הרבה דברים שונים, אבל מצד שני לא רוצים לשבת באוטובוס/רכב כל היום (בצדק....).
אשמח לקבל עצות לגבי לטיול שישלב גם טבע....האם בשלושה שבועות אפשר לעשות גם מזרח וגם מערב? וכמה זמן להקדיש לכל מקום?
האם זה בכלל לעניין לעשות כזה דבר "לבד" עם הילדים?
אשמח לעצה ממנוסים...מהפרט הקטן ועד לגדול.
תודה.
מריי שמבולבלת וגם קצת לחוצה:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ארה"ב עם ילדים תגובה ל - 1 05/05/2008 22:12 לתגובה קודמת
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 791 הודעות עד כה
קודם כל, כמו שאת בטח יודעת - ארה"ב היא מדינה נורא ידידותית למטיילים בה. הכל כ"כ נוח ונגיש שעושה את הטיול לפשוט. החשש לטייל בלי מבוגר נוסף הוא מובן, אך בסה"כ מכיוון שהילדים כבר גדולים, ואין לך בעיות שפה הכל יהיה יותר פשוט. בעקרון נראה לי שאת צריכה מסלול בלי יותר מדי נסיעות/טיסות/ מעברים.
בשלושה שבועות לא מומלץ לשלב מזרח ומערב. אם אורלנדו היא "מאסט" אצלכם, נראה לי שכדאי להיות 8 ימים באורלנדו(אפשר גם יותר - תלוי בכם...) ומשם לטוס לבאפלו ולשכור רכב. ללון יומיים באזור הניאגרה, יומיים - שלושה בדרך לוושינגטון (ווטקינג גלן, קורנינג, הרשי והאימיש), עוד יומיים - שלושה בוושינגטון, ואז לנסוע לניו-יורק ברכב (או ברכבת ואז ניתן להחזיר את הרכב בשלב מוקדם יותר). אין בזה יותר מדי טבע אבל נראה לי מסלול נוח עם 5 מקומות לינה. כמובן שלזה צריך להוסיף 4 ימים בניו-יורק.
אפשר גם לנסוע ממש לצפון לאזור מיין אבל אני לא יכולה להמליץ (יש פה מומחים לאזור שישמחו לעזור לך). לא נראה לי שכדאי להוסיף ימים למיאמי, נניח, בגלל מזג האוויר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול להרי הרוקיס הקנדים
להודעה הבאה:הוזלת כרטיס טיסה לארה"ב

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות