כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב 04/05/2008 18:49 לתגובה הבאה
  GADI13 לא מחובר GADI13  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום,
אנחנו משפחה, עם ארבעה ילדים בגילאי 16,14,11,6
אנחנו עתידים להיות בארה"ב בין התאריכים 7-28.8
בנינו תוכנית כללית לטיול ונשמח לקבל המלצות, חוות דעת,טיפים למלונות בהם ניתן ללון בחדר אחד 6 אנשים בהתאם למסלול, ובעיקר נשמח לדעת האם מרחקי הנסיעה ריאליים-

7 נחיתה ולינה במיאמי
8- יום התארגנות ושהייה במיאמי
9-14 - אורלנדו, וביקור בפארקים העיקריים של דיסני
14- נסיעה דרך קפ קנדי, לינה באזור קולומביה-דרום קרוליינה.
15- נסיעה לצ'רוקי-כפר אינדיאני, ולינה בגטנבורג.
16- שהייה בגטנבורג+לינה.
17 התחלת נסיעה לוושינגטון, דרך מערות לורי, ולינה באותו אזור.
18- הגעה לוושינגטון, לינה בעיר.
19-יום בוושינגטון, לינה בוושינגטון.
20- נסיעה להרשי+ביקור במפעל השוקולד, לינה באזור קורנינג.
21- ביקור במפעל הזכוכית, איתקה ו\או אגמי האצבעות. לינה בבאפלו.
22-ניאגרה, לינה בבאפלו.
23- נסיעה לברלינגטון, ולינה באזור.
24- נסיעה לווטרברי (מפעל הגלידה), ביקור ולינה בהרים הלבנים.
25- נסיעה לניו יורק
26-28-ביקור בניו יורק,
28- טיסה חזרה לארץ.

תודה,
גדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 1 05/05/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 759 הודעות עד כה
למסלול הזה חסרים לכם בערך שבועיים.... אתם מתפזרים על יותר מדי מקומות וקילומטראז' מטורף. אתם רק תסעו ברכב עם מעט מאד זמן לראות באמת.
תכנסו לגוגל מאפס ותבדקו זמני נסיעה בין האתרים השונים. אין טעם לנסוע מאורלנדו לוושינגטון אם אתם כמעט לא רואים כלום בדרך. עדיף להוסיף טיסת פנים לוושינגטון, ניו-יורק או באפלו ולעשות משם סבוב מעגלי (או קווי). הטיסה לא אמורה לעלות יותר מדי, בעיקר אם תוכלו להכניס אותה לתמחור הכללי. בכל מקרה תצטרכו לשלם קנס על החזרת הרכב בניו-יורק, אז זו לא תהיה תוספת משמעותית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 2 05/05/2008 19:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום חגית,
קודם כל תודה על ההתיחסות.
גם לנו יש תחושה שהמסלול ארוך אך ישנם אילוצים...
ע"פ בדיקה שערכנו בגוגל, הנסיעות הארוכות הינם בין אורלנדו לסמוקי, שם במשך יומיים נוסעים 5 שעות נסיעה כל יום .אח"כ יומיים מנוחה, כמעט ללא נסיעות, ושוב יומיים בהם נוסעים 3-4 שעות עד וושינגטון.
דמי החזר של המכונית בניו יורק הם 300 דולר אולם השכרה בפלורידה זולה בכ-40 אחוז מבצפון.מבחינה כלכלית זו הדרך הזולה אך זו לא הנקודה. האם 5 שעות נסיעה עם הפסקות לא אפשרית או מוגזמת
תודה
גדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 3 05/05/2008 20:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 759 הודעות עד כה
הענין הוא לא של כסף. פשוט יש בארה"ב כ"כ הרבה מה לראות, אז פשוט חבל לבזבז כ"כ הרבה זמן על נסיעות. זה לא שתוכנית כזו היא בלתי אפשרית, אך נראה לי שיהיה מתיש ולא תוכלו לחוות באמת. עדיף (לדעתי) לצמצם אתרים ולהיות בהם "כמו שצריך" ולא לסמן V ולהמשיך.
נראה לי חבל להיות באורלנדו רק 4.5 ימים. אנחנו היינו 10 ימים - והיינו נשארים עוד שבוע. יש באורלנדו המון מה לעשות מלבד פארקים, וגם ככה קשה מאד ללכת כמה ימים רצוף לפארקים.
להיות באזור של הסמוקיס רק יומיים - כולל נסיעות זה כלום. גם יום וחצי וושינגטון זה מעט. גם הסבוב בצפון נראה לי צפוף מאד.
צריך גם לדעת ששעות נסיעה הן תמיד יותר ממה שכתוב. יש הפסקות - בעיקר עם ילדים, לעיתים יש תנועה כבדה, שיפוצים בכביש - וכו'. לא תהיה לכם גמישות מינימלית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 4 05/05/2008 22:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 617 הודעות עד כה
גדי שלום,
אני לא יודע מה האילוצים שלכם אבל בכל ראיה,המסלול הוא בלתי אפשרי לטעמי.אנו עשינו מסלול כמעט זהה בשני טיולים,אורך כל אחד כשלושה שבועות.בדקת כמה זמן נסיעה זה מבפאלו לברלינגטון?אין טעם וגם לא הגיוני להגיע לצ'ירוקי מהכיוון בו אתם נוסעים ולהיות לאחר מכן יום אחד בגטלינבוג(אנו היינו שם בחודש שעבר 4 לילות וזה בפירוש לא הספיק)מאורלנדו לקולומביה זה 7 שעות הגה נטו לפני עצירות ויום אחרי זה עוד כארבע וחצי שעות.
אני חושב שאתה חייב לצמצם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 5 08/05/2008 20:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חגית ורוי תודה על התגובה,
גם אנחנו חששנו שהמסלול יהיה יותר מדי עמוס, ועל פי המלצתכם, החלטנו לטוס מאורלנדו לוושינגטון ביום שישי, ולוותר על הקטע של גליטנבורג, ובכך לחסוף שעות נסיעה רבות ושלושה ימים שיעשו את הטיול בקטע הצפוני למרווח יותר..

נשמח לקבל המלצות למקומות שמומלץ לבקר בין וושינגטון באפלו ובוסטון...
תודה רבה על העזרה,
גדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 6 08/05/2008 22:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני מחובר מוני  משתמש פעיל 6213 הודעות עד כה
אם אני הבנתי נכון אם מגיעים לוואשינגטון ביום שישי ה-15/8
הייתי אומר שב- 16/8 סיום הביקור בוואשינגטון?

17/8-הרשי והגעה לקורנינג לינה באיזור קורנינג

18/8 -איתקה ווטקינס גלן ואני מניח שבחרת באפלו בגלל לינה זולה יותר או יש קרובים.

19/8 מפלי הניאגרה כולל צד קנדי ולינה בבאפלו.

20/8 יום נסיעה מאומץ אבל לא עד ברלינגטון אלא עד סביבות אולבני.

21/8 נסיעה בתוך וורמונט החל מבנינגטון בדרום מערב בכיוון ברלינגטון ולינה באיזור.

22/8 השלמות במפעלים ואו חוות בצפון וורמונט וקידום ללינה בפאתי ההרים הלבנים

23/8 סיבוב הרים לבנים

24/8 ירידה בכיוון דרומה לבוסטון וביקור בניופורט רוד איילנד

25/5 ביקור בקו החוף ועיירות החוף של קונטיקט ,אפשר גם בעמק הנהר קונטיקט ולינה סביבות ניו הייבן,למען הגעה בזמן סביר לניו יורק ב-

26/8-28/8 ניו יורק .
מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חוות דעת על מסלול לטיול בארה"ב תגובה ל - 7 09/05/2008 11:00 לתגובה קודמת
תודה רבה על העזרה
גדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פארקים במערב התלבטות
להודעה הבאה:המלצה על מסלול מכיוון לאס וגאס לכיוון הגרנד קניון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות