כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שתי שאלות לגבי הקניונים באוגוסט 06/05/2008 08:33 לתגובה הבאה
Zeev  משתמש לא מוכר
שלום לכולם,

אנחנו (זוג + בן 13 ובן 9) מתכננים את הטיול שלנו אשר בין השאר יביא אותנו לפארקים של יוטה בתחילת אוגוסט. מדובר על ארצ'ס, קניונלנדס, ברייס וציון. יש לי בעצם שתי שאלות. האחת, האם נראה מספיק להקדיש שבועיים לטיול שמתחיל בדנבר, עובר דרך מסה וורדה, הפארקים, כולל גראנד קניון, ומסתיים בלאס ווגאס? אנחנו מתכננים עוד שבועיים בקנדה. שנית, האם החום ביוטה יאפשר טיול סביר? אישתי ואני זוכרים שכשהיינו בארצ'ס לפני מספר שנים ביולי יצאנו לטיול בחמש בבוקר כי אמרו שאחרי 9 כבר חם מדי. תודה, זאב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שתי שאלות לגבי הקניונים באוגוסט תגובה ל - 1 06/05/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2263 הודעות עד כה
1. לגבי מזג האויר והשפעתו על הטיול - אתה מוזמן לקרוא תגובה שלי מאתמול באותו נושא בדיוק.
http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-997242#msg_num_2

2. בקשר למסלול - בשבועיים בהחלט אפשר לבנות מסלול יפה בין דנבר לוגאס. מלבד ששת הפארקים שציינת יש עוד מספר פארקים לאומיים ואתרים נוספים שאפשר לשלב במסלול, תלוי כמובן במסגרת הזמן המדוייקת (לא ציינת האם השבועיים כוללים גם ימים בוגאס ודנבר) ובאיזה קצב אתם רוצים להתקדם. הייתי מקדיש יותר זמן בחלקו הראשון של הטיול לאתרים בקולורדו, לאורך הרוקיס. גם מגוון יותר וגם מתאים יותר מבחינת מזג האויר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שתי שאלות לגבי הקניונים באוגוסט תגובה ל - 2 06/05/2008 23:51 לתגובה קודמת
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1991 הודעות עד כה
שבועיים יכולים בהחלט להספיק. עשיתי טיול דומה ב- 2005 (אם כי בחודש יוני, כשחם פחות).

אם חם מדי ביוטה, אולי תשקלו להשאר באיזורי ההרים היותר צוננים. למשל, לעלות צפונה לוויומינג ולפארקים גרנד טיטון וילוסטון, או לטיל קצת יותר בדרום קולורדו ולגלוש לניו מקסיקו. איזור Taos וסנטה פה הוא מאד יפה ועירות אלו שונות ממה שתראו במקומות אחרים. בדרום קולוראדו אני אזכיר את פארק דיונות החול ואת איזור Ourey - Durango. אני בטוח שהילדים יהנו מטיול ברכבת הקיטור מ- Durango ל- Silverton.

אגב, סביר להניח שכל המערב יהיה חם, ובלאס וגאס צפו לטמפרטורות של 40 מעלות ומעלה. הירידה בטמפרטורות היא בעיקר ענין של גובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מיני וון פורד וינדסטר למכירה בארה"ב
להודעה הבאה:עזרה בתכנון מסלול דחוף

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף