כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) 06/05/2008 13:25 לתגובה הבאה
  21032103 לא מחובר 21032103  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון לשאול את זה-
אני טסה בעוד כמה שבועות לארה"ב, אשהה שם כמה חודשים ואז בתקווה לטיול בדרו"אמ.
אני צריכה להוציא כרטיס אשראי בינ"ל ורציתי לדעת מה עדיף - "מאסטרכארד" או "אמריקן אקספרס".

תודה! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 1 06/05/2008 13:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 1637 הודעות עד כה
בארה"ב,אין בעיה,העיניין מה בשימוש בדרום אמריקה,שם הפופולרי זה ויזה,העצה שלי כנסי לפורום דרום אמריקה,תשאלי את החברה שם
למה שימחקו?זאת שאלה באמת במקום,רק שתקבלי יותר עזרה בפורום של "הדרומים"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 1 06/05/2008 13:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  victordek לא מחובר victordek  משתמש מתחיל 38 הודעות עד כה
חשוב מאוד להוציא לא כרטיס בנלאומי אחד, אלא 2.

זה מה שאני עשיתי לפני שטסתי ומזל שכך.
אחרי חודשיים איבדתי אחד מהכרטיסים שלי. אמנם הפרוצדורה של לקבל כרטיס חדש אמורה להיות קלה מאוד, אבל בגלל שהייתי בדיוק בתנועה בין מקומות, ואז התחלתי לעבוד (כשאתה עובד אתה לא מסונכרן עם שירות הדואר המטופש שלהם) ולקח לי יותר מחודש לקבל כרטיס חדש. מזל שהיה עוד אחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 3 06/05/2008 14:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 492 הודעות עד כה
בארצות הברית, אם זה לשלם בחנויות זה לא משנה, אבל אם זה למשוך מזומנים עדיף מסטרכארד (יש יותר כספומטים שמכבדים אותו)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 4 06/05/2008 14:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
מסטרקארד וויזה אלה השניים שמכובדים בכל מקום
שאר הכרטיסים מכובדים רק במגזרים מסויימים אבל לא בכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 5 06/05/2008 17:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 1637 הודעות עד כה
השנה הזמנתי גם כרטיס ויזה(שיהיה שניים),ויש להם סידור שאם מאבדים אותו,יש הסדר שישלחו מזומנים דרך הדואר,אפשר למשוך את הכסף בכל סניף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 1 06/05/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1811 הודעות עד כה
בארצות הברית עצמה מכבדים את שני כרטיסי האשראי הללו ממש בכל מקום. יתכן ומבחינת כספומטים, למאסטר קארד יש יתרון (אבל בגלל העמלות הגבוהות אני משתדל להמנע משמוש בשירות הזה).
סביר להניח שבדרום אמריקה למאסטרקארד יש "שוק" גדול יותר, כי יחד עם ויזה הם כרטיסי האשראי בעלי התפוצה הגדולה ביותר.
לאמריקן אקספרס יש יתרון שהחיובים במט"ח מתבצעים ללא תוספת עלות במועד החיוב הקבוע ולא מספר ימים לאחר ההוצאה (כמו שקורה עם כרטיסי ויזה ומאסטרקארד רגילים המונפקים בארץ).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כרטיס אשראי (בתקווה שזה הפורום הנכון..) תגובה ל - 7 07/05/2008 08:48 לתגובה קודמת
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1143 הודעות עד כה
לגבי מועד החיוב של האמריקן - חשבתי שרק בגולד ובפלטינה המועד חיוב הוא הרגיל ולא מייד , לא ? זה לפחות מה שאני זוכר.

אני אישית משתמש ב mastercard corporate gold ואשר החיוב בו הוא בשוטף + 30 . כלומר לא במועד החיוב הקרוב אלא בזה שלאחריו.

אגב, למי שהולך להיות הוצאות גדולות בדולרים, אפשר לרכוש בחשבון הבנק דולרים, ולבקש מחברת האשראי שהרכישות ירדו מחשבון המט"ח ואז חוסכים את ההמרות לשקלים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול בקראוון בארהב
להודעה הבאה:יעוץ על מסלול במערב ארה"ב

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף