כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מרכז אמריקה בחודשיים וחצי- מאוגוסט..איפה מתחילים?. 07/05/2008 19:13 לתגובה הבאה
  mor nov לא מחובר mor nov  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אהלן,
אני רוצה לטוס למרכז אמריקה (מקסיקו, גוואטמלה, ניקרגוואה, קוסטה ריקה ופנמה ובדרך לקפוץ לאיזה שבועיים לקובה.

איפה עדיף להתחיל? מהצפון (טיסה לקובה ומשם מקסיקו דרומה....או להיפך? לנחות בפנמה, לטפס צפונה ומשם טיסה לקובה וחזרה הביתה?

תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מרכז אמריקה בחודשיים וחצי- מאוגוסט..איפה מתחילים?. תגובה ל - 1 08/05/2008 08:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אייל ה. לא מחובר אייל ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 3195 הודעות עד כה
שלום רב,
ראשית, הרשה לי לציין כי לאור הזמן שנקבת והיעדים שאתה מבקש להגיע אליהם, נראה לי כי יש לך תכנית שאפתנית מידי. חודשיים וחצי יספיקו לדעתי לסביב שלוש מדינות כשמדובר בטיול בקצב 'טיפוסי'.
אני מאד מציע לך על כן להעזר במדורים השונים באתר ויותר מכל להגיע להרצאה אודות מרכז אמריקה באחד מסניפי למטייל על מנת לשמוע על תת היבשת ולכוון עצמך ליעדים המובחרים מבחינתך. אגב, אני הייתי מתרכז בפנמה, קוסטה ריקה וניקראגווה. אחרים יגידו לך מקסיקו, גואטמלה וקובה.
בהצלחה,
אייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מרכז אמריקה בחודשיים וחצי- מאוגוסט..איפה מתחילים?. תגובה ל - 1 09/05/2008 12:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leucistic9724 לא מחובר leucistic9724  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
היי,
אייל צודק בהחלט בנוגע למשך הזמן ביחס לכמות המדינות.
הרבה אנשים מנסים לדחוף כמה שיותר ובסופו של דבר מתבאסים, שכן במקום לראות איזור אחד כמו שצריך, הם רק טעמו מעט מכל מדינה.

באילו מדינות לבחור זו שאלה שתצטרך לשבת ולחשוב עלייה.
האם אתה צולל? אוהב טרקים? חופים? ג'ונגלים? לכל מקום יש את ההילייטים שלו.

אני גם כן הייתי (וזו רק דיעה אישית) מתמקד במדינות היותר דרומיות.

פשרה טובה תהיה לשלב את גואטמלה וקוסטה ריקה עם סיום או במקיסקו או בפנמה כאשר את הדגש אתה שם על המדינות הראשונות ובסיום נהנה בחופים של מקיסיקו או פנמה שהם הטובים ביותר.

מקווה שקיבלת קצה חוט...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מרכז אמריקה בחודשיים וחצי- מאוגוסט..איפה מתחילים?. תגובה ל - 3 09/05/2008 23:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mor nov לא מחובר mor nov  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אהלן,
אז ככה-
בעיקרון אנחנו טסים זוג אחרי שהיינו כבר 8 חודשים בדרום אמריקה ככה שאני מניחה שהכל יזרום טיפה יותר בקלות.

נגיד שאנחנו מוותרים על צלילות ורוצים קצת מכל דבר- קצת חופים...קצת טראקים....קצת אותנטיות...לא מספיק חודשיים במרכז?

ובכל אופן- בהנחה שאנחנו טסים בתחילת אוגוסט עד אמצע אוקטובר- איפה עדיף להתחיל? בצפון או בדרום?

תודה רבה על העזרה!

מור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מרכז אמריקה בחודשיים וחצי- מאוגוסט..איפה מתחילים?. תגובה ל - 4 10/05/2008 03:10 לתגובה קודמת
  leucistic9724 לא מחובר leucistic9724  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
אם טיילתם 8 חודשים בדרום אז אין בעיה.. טוסו לגואטמלה, תנו לה 3 שבועות עד חודש ומשם טיסה או אוטובוס לקוסטה ריקה.
3 שבועות או חודש בקוסטה (שימו דגש על שמורות טבע, לא על חופים) ומשם, לסיים בשבוע+ בפנמה שכולל 3 ימים בבוקאס דל טורו, 3 ימים בסאן בלאס ויומיים שלושה בפנמה סיטי לסיום. אתם תהנו בטוח.

אם יש שאלון אשמח לעזור..

ביי ביי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איך מגיעים מגואטמלה-סיטי ישירות לפנחצ'ל
להודעה הבאה:ממקסיקו לגואטמלה - איך כדאי?