כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  מרחקים עזרה בבקשה, תודה 28/04/2008 07:11 לתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 316 הודעות עד כה
הי רציתי בבקשה את עזרתכם מאחר וה- gogle earth לא מודד מרחקים בדרום אמריקה...
א. אולי אתם מכירים אתר/מפה למדידת מרחקים בארגנטינה וצ'ילה?
ב. מה המרחק בין פוארטו נאטאלס - טורס דל פיינה - לאושוייה?
ברכב כולל מעבורת, והאם יש למישהו את האתר של המעבורת. תודה
ג. מה המרחק בין אושוויה לחצי האי ולדז?
הייתי שמחה אולי יש באמת מישהו שעשה את הנסיעות האלה ואז הוא
יוכל להגיד לי כמה זמן הגה זה? והאם זה ריאלי? ומה מצב הכבישים?
תודה רבה רבה רבה מראש Cool
ושיהיה לכולם יום מקסים.
מיכל Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מרחקים עזרה בבקשה,-מישהו אולי? בבקשה תגובה ל - 1 05/05/2008 15:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 316 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מרחקים עזרה בבקשה, תודה תגובה ל - 1 07/05/2008 22:41 לתגובה קודמת
harel  משתמש לא מוכר
שלום מיכל,
אתר של מפות מצורף, רק שעכשיו הוא לא פעיל מסיבה כל שהיא - תנסי מאוחר יותר.
המרחק בין פוארטו נטאלס לבין הטורס דל פיינה הוא כ- 150 ק"מ שרובם עפר. זה אומר באזור השלוש שעות נהיגה.
מפוארטו נטאלס לאושוויה המרחק הישיר הוא 814 ק"מ בתוספת מעבורת, אם כי אנחנו עשינו את הדרך רק עד לפונטה ארנאס (245 ק"מ) ולא המשכנו לאושוויה.
מאושוויה לחצי האי וולדז ישנם 2007 ק"מ ! ללא סטייה מכביש 3 לחניות לילה וביקורים בישובים, המרחק כולל את הכניסה לחצי האי בכביש מס' 2.
רצוי לתכנן את הנסיעה ל- 550 ק"מ ביום +- אם אין דרך עפר, יש להתאים את מהירות הנסיעה לתנאי הדרך ולהתחשב ברוחות צד.
מקום נחמד מאוד ומומלץ בדרך, אם כי הוא מאריך ב117 ק"מ לכל כיוון היא העיירה פוארטו דסאדו, שמימנה ניתן לצאת לשייט בסירת מנוע (יצאנו עם שנטל דוברת אנגלית ובעלה המשיט) ולצפות בפינגוונים, ציפורי ים ובסוג של דולפינים לבנים שחורים (לא לוויתנים)- חוויה אדירה כשמוצאים אותם, לא תמיד זה ניתן. קרוב לחוף המעגן ישנם צימרים נחמדים (ראול) והשקיעה יפהפיה. בעיירה יש נקודת אינפורמציה ברח' סן מרטין גם סופר טוב.

הטיפ החשוב ביותר שאני יכול לתת לך הוא לבחור את השותפים הנכונים למסע הזה (ברכב), לפעמים זה מה שעושה או הורס טיול - לי היה מזל לטייל עם חבר'ה נהדרים (30 יום כש60-70 % בקמפינגים ובישול עצמי), אני יודע גם על כאלה שהחזירו את הרכב כעבור זמן קצר או שההנאה נפגעה להם בגלל השותפים. תתחלפו בנהיגה ותעשי חיים...
הראל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מתי אפשר לראות לוייתנים בפנינסולה ואלדס?
להודעה הבאה:דרישות קצת מוזרות של הסוכנים ?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף