כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלון טופקאפי אנטלייה 09/05/2008 08:18 לתגובה הבאה
  tali063 לא מחובר tali063  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
יצאנו לנופש עם 4 ילדים בגילאים 14 12.5 5.5 ושנה, למלון טופקאפי באנטלייה. דווקא נסענו אחרי חול המועד פסח והמלון לא היה
מפוצץ בכלל, למרות שהרוב שהיה בו היו ישראלים Smile
החופשה כמובן בגדר של "הכל כלול" רק חבל שזה לא באמת הכל כלול.
ארטיקים,תירס חם,פופקורן ושאר הדברים שמוציאים לילדים את העיניים, מוקמו ממש ליד הבריכה המרכזית, וכל תענוג שכזה עלה 3 דולר.
מאוד מאוד רחוק מהבריכה הייתה מסעדה קטנה שבה נתנו גלידה קטנה ללא תשלום, וגם אז רק מבחר של 4 טעמים (ומי יצא מבריכה רטובה ויצעד 10 דקות הליכה בביל גלידה Mad
גם בחדר המשחקים של הילדים רוב המשחקים עולים כסף!!!
כל אסימון למכונת משחק עולה 1 דולר, הבאולינג עולה 7 דולר ל-10 דקות.רק הביליארד בחינם!!!
המגלשות(שזה כל הכיף לילדים) היו פתוחות משעה 9 בבוקר (שעדיין בקושי נכנסים לבריכה בשעה הזאת)ועד השעה 12. ואז הם יוצאים לשעתיים שלוש הפסקה וסוגרים לילדים את המגלשות.פותחים שוב רק בסביבות השעה 15:00 שכבר נגמר לילדים הכוח בכלל להיות בבריכה.
רוב הספורט הימים כרוך בתשלום, חוץ מפדלים קייקים ובננה.
ריחוף,סירת מירוץ הכל עולה שימו לב!!!!!!45 יורו ל-10 דקות.
פשוט מטורף!!!!!

בחדר האוכל - האוכל ממש ממש לא טעים, וגם לא מגוון.
5 ימים אכלנו את אותו הדבר. מזל שמבחוץ לחדר האוכל היה תמיד ציפס
כנפיים,קבב, ועל זה למעשה חיינו 5 ימים.
המרקים והקינוחים היו טובים.

והחדרים - אנחנו קיבלנו את הדופלקס בגלל היותנו 6 נפשות.
החדר חמוד, לא יותר, מאוד אפלולי, בקושי אפשר למצוא איזה בגד שהנחת בארון. מיטת התינוק פשוט שערורייה אומנם מיטה עמוקה שתינוק לא יצא ממנה אבל מזרון!!אלוהים ישמור איך אפשר לישון על מרגרינה? Rolling Eyes

בקיצור - ציפיתי להרבה יותר ממלון כמו הטופקאפי ודי התאכזבנו
כנראה שצריך ללכת לקלאבים חדשים יותר, טופקאפי כנראה מיצה את עצמו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלון טופקאפי אנטלייה תגובה ל - 1 09/05/2008 13:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טלוש לא מחובר טלוש  משתמש פעיל 1270 הודעות עד כה
תודה על המידע המפורט
כדאי לפרסם את המידע ב1001 טיפים ובפורום קלאבים השכן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מי מכיר קלאבים מעולים בתורכיה?? תגובה ל - 2 09/05/2008 14:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לי 8 לא מחובר לי 8  משתמש בינוני 135 הודעות עד כה
תודה על המידע.
אני רוצה לנסוע עם בעלי והילדים לקלאב שיהיה מוצלח, שהכל באמת יהיה כלול, אוכל טעים, שפע פעילויות...
ואם קיים דבר כזה - מין מרכז שאפשר לצאת לטייל לא מאוד רחוק מהמלון...
מי היה וממליץ??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. royal wings תגובה ל - 3 09/05/2008 15:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 210 הודעות עד כה
אנחנו היינו בפסח עם 3 בני נוער - 11 14 18
מאד מאד נהננו.
החדרים היו נקיים מאד ויפים (לא שילמנו תוספת לחדר פונה לבריכה ולכן החדר היה אחורי) החדר כלל מיטה זוגית ומיטה בודדת ועוד פינת ישיבה, חדר אמבטיה נקי מאד ומרווח ומרפסת שפנתה ללונה פארק של המלון. במלון יש לונה פארק ומגלשות מים לגדולים כולל מגלשה עם אבובים ולייזי ריור נחמד ומגלשות לקטנים יותר בבריכה נפרדת. הלונה פארק כלל גלגל ענק , מקפצות, סירת פיראטים גדולה ומפחידה וסחרחת סוסים לקטנים. חשוב לציין שכל זה לא פתוח כל היום רק שעתיים בבוקר למגלשות 10 - 12 ושוב מ2 וחצי עד 4 וחצי והלונה פארק גם בין 2 ל4 (אלו היו השעות בפסח אולי בקיץ יש יותר שעות). זה בהחלט הספיק לנו - כמה אפשר להתגלש? אין שם תורים...
בחדר האוכל היה אוכל מצויין ושעות הארוחות היו נוחות . חדר האוכל נסגר בדיוק בשעה הכתובה אבל בכל שאר הזמן פתוחים כלכך הרבה דברים אחרים שאין מצב שתיהיו רעבים. הגלידה פתוחה שעתיים ביום , בשעתיים אחרות השווארמה, תפוחי האדמה האפויים או אוהל תורכי ובו מאפים שעושים כל היום עד 5, ליד חוף הים יש עוד מסעדה ובאר המשקאות ליד הבריכה פתוח עד 5 אחה"צ, בקומת הלובי יש מעדנייה של עוגות שפתוחה מהצהרים עד הערב והקוקטילים והבירה חופשית בכל נקודה שאת נמצאת. גם בתוך הבריכה המקורה יש פינת קפה ומשקאות קלים. מה בכל זאת בתשלום? הבאולינג והביליארד, הטיפולים בחמאם (אפשר להכנס לחמאם ללא תשלום לסאוונה) ולגבי הספורט הימי אני לא יודעת כי לא בדקנו. אנחנו מאד נהננו.
IMG_0873.JPG
IMG_0873.JPG(גודל:28.16KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מלון טופקאפי אנטלייה תגובה ל - 1 10/05/2008 17:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סימקה לא מחובר סימקה  משתמש בינוני 51 הודעות עד כה
אנחנו היינו לפני שנה ומאד נהננו. אני חושבת שזה תלוי בגודל הציפייה.
המלון נוח, חדרים נעימים, לא מרווחים...אבל מי נשאר בחדר....בכל מקום יש קפה, תה וגלידה .לגבי האוכל...יותר מדי ....הרגשנו שאנחנו ב"מחנה פיטום"...חשבתי שבלילה יאכילו אותי בזונדה...... Laughing
הילדים מאד נהננו. ואנחנו, המבוגרים - לקח לנו יום להבין שאפשר להנות גם מלא לעשות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מלון טופקאפי אנטלייה תגובה ל - 1 10/05/2008 23:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לורה לא מחובר לורה  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אנחנו היינו עם שני ילדים באוגוסט לפני שנתיים ומאוד נהננו.
ליד הבריכה לא מכרו כלום. נהננו לצעוד לגלידות וזה עזר לנו לחלץ את הילדים מהבריכה מידי פעם.
האוכל היה מגוון ומאוד טעים וכל יום אכנו במסעדה אחרת.
החדר היה רגיל ולא היה צפוף.
הילדים לא רצו לזוז מהמגלשות ושעות הפתיחה היו נהדרות, כי בצהריים אכלנו והלכנו לנוח.
לדעתי, תלוי בציפיות ובעונה.
אנחנו מוכנים לחזור בכייף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מי מכיר קלאבים מעולים בתורכיה?? תגובה ל - 3 11/05/2008 21:53 לתגובה קודמת
  tali063 לא מחובר tali063  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אני גם שמעתי שהרויאל וינגס הוא מעולה, ליגה אחרת!!!
גם הסאן גט פורט רויאל מאוד מומלץ בתור קלאב משפחתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לארה"ב בחגים
להודעה הבאה:והרי לפניכם טיוטה ראשונית של המסלול