כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה לגבי טיסות לאוסטרליה 09/05/2008 13:19 לתגובה הבאה
  revital2910 לא מחובר revital2910  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
יש לי שאלה לגבי יעדי טיסה באוסטרליה שניתן להגיע אליהם מהארץ, אני וחברה שלי מעונינים להתחיל את הטיול מאזור קיינס ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנחות שם מטיסה מהארץ(כמובן דרך נחיתות ביניים בתיאלנד או הונג קונג) כמו כן אם למישהו יש מושג לגבי עלויות טיסה ואם הגעה לקיינס מיקרת את הטיסה משמעותית ואז אולי עדיף לנחות בערים הגדולות סידני או מלבורן, אני ישמח מאוד לקבל תשובה.
נ"ב: הטיול מתוכנן להתחיל בסביבות דצמבר כך שעדיף להתחיל בצפון ולא בדרום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למה את לא שואלת את סוכן הנסיעות שלך? תגובה ל - 1 10/05/2008 01:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danitpeleg לא מחובר danitpeleg  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

דנית פלג נחיתה רכה בקריסטצ'ירץ'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למה את לא שואלת את סוכן הנסיעות שלך? תגובה ל - 2 10/05/2008 19:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  revital2910 לא מחובר revital2910  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
מממ אין לי סוכנת נסיעות אני עדיין מנסה לברר דרך איזה סוכנות ניתן להשיג כרטיסים במחיר הזול ביותר..

ובכל מקרה סתם חשבתי שאולי מישהו יודע משהו ויוכל לעזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אז חוץ מהמחיר הזול ביותר תגובה ל - 3 10/05/2008 19:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1734 הודעות עד כה
תבחרי סוכנות שיכולה לסדר לך טיסה כזו. זה אפשרי כעקרון. אפשר גם להזמין טיסת פנים מסידני (או עיר אחרת) לקיירנס. את הטיסה הזו את יכולה לקנות לבד או בסוכנות, תלוי בהצעה שנותנים לך. בעקרון טיסה כזו, אם מזמינים אותה מספיק זמן מראש יכולה לעלות לך פחות מ-150$ מקומי. רק תשימי לב אם את מזמינה לבד שיהיה לך מספיק זמן בין הנחיתה של הטיסה הבינ"ל ובין טיסת הפנים, בעיקר לאור העובדה שמדובר בטרמינל שונה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני ממליצה לך להרים טלפון ולהתחיל לברר תגובה ל - 4 10/05/2008 23:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נעמה רוצה לטייל לא מחובר נעמה רוצה לטייל  משתמש בינוני 124 הודעות עד כה
כשניסיתי באפריל לקבל טיסה לקירנס בסוף אוקטובר כל הטיסות לשם כבר היו מלאות. אבל יש כאלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה לגבי טיסות לאוסטרליה תגובה ל - 1 12/05/2008 20:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  koshiri לא מחובר koshiri  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
היי!
אין טיסות בינלאומיות שנוחתות ישר בקיינס. תצטרכי לרכוש טיסה פנימית. תוכלי לבחור סידני, מלוברן, פרת'.
מומלץ סידני הכי קרוב לקיינס.
תהני Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. את בטוחה בזה? יש שם טרמינל בינ"ל.... תגובה ל - 6 12/05/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1734 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני חושבת שאת טועה תגובה ל - 7 13/05/2008 00:15 לתגובה קודמת
  נעמה רוצה לטייל לא מחובר נעמה רוצה לטייל  משתמש בינוני 124 הודעות עד כה
אני הייתי על waiting list לטיסה לקיינס. שמעתי משני סוכנים שיש כאלה טיסות, פשוט לא היה עליהן מקום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוסטרליה
להודעה הבאה:מסלול באוסטרליה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר