כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מבקשת עזרה חשובה 09/05/2008 18:36 לתגובה הבאה
  roni לא מחובר roni  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לספי , סיגלית וכל שאר העוזרים,

ביקשתי הבוקר עצה לגבי סדר הטיול בניו יורק-אורלנדו ולשלב קרוז.

בינתיים החלטנו שהיות וזו פעם ראשונה מאד חשוב לי לטעום קצת מהמערב (לאס וגאס וסן פרנסיסקו) וההצעה שקיבלתי היום מהסוכנת למסלול כזה: טיסה לאורלנדו 3 לילות) משם 5 לילות בקרוז ואז טיסה ממיאמי ל-10 ימים נוספים בלאס וגאס -סן פרנסיקו ולסיים בלוס אנג'לס.

האם נשמע סביר ? יש לנו 4 לילות סה"כ להספיק את LA ו-SF ביחד...

אשמח לעזרה,
רוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקשת עזרה חשובה תגובה ל - 1 09/05/2008 23:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
דבר ראשון הייתי מחליפה את הסוכנת....
ארה"ב כ"כ גדולה, ויש בה כ"כ הרבה מה לראות, שבכל מקרה לא תוכלו לראות את המיטב. עדיף להשאיר את המערב לטיול אחר.
חבל להיות רק 3 ימים באורלנדו. זו עיר נפלאה - גם בלי ילדים. אם כבר אתם במיאמי - לא כדאי להקדיש יומיים לקייז? (שרשרת איים מדהימים המחוברים בגשרים אינסופיים).
כל טיסה - ולו הקצרה ביותר (ומאורלנדו למערב לוקח רק טיסה - 5 שעות!) לוקחת חצי יום (נסיעה לשדה התעופה, הגעה לפחות שעתיים לפני, הטיסה עצמה, יציאה משדה"ת לעיר עצמה, התמקמות...). איך המסלול במערב? אמורים לטוס מוגאס לסאן פרנסיסקו ו-LA או לשכור רכב? ל-S.F רצוי לפחות 3 ימים, וגאס גם. אבל מה עם הנסיעות (טיסה?) מוגאס ל-S.F (יומיים), ומ SF ל-LA? צריך עוד 3 ימים... וזה ממש לא הגיוני היות בערים ולא לנסוע בכביש החוף.
מקסימום - תוסיפו רק את וגאס ומשם חזרו הביתה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מבקשת עזרה חשובה תגובה ל - 2 09/05/2008 23:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mirinv לא מחובר mirinv  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
מסכימה עם כל מילה שחגית כתבה
ולרוני ,אם בכל זאת אתם רוצים לטעום מהמערב למה אתם לא מאריכים את הטיול ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מבקשת עזרה חשובה תגובה ל - 3 10/05/2008 09:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roni לא מחובר roni  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
קודם כל תודה על התגובות.
ראשית, אין באפשרותינו להאריך את הטיול המקסימום שלנו הוא 3 שבועות עקב אילוצי עבודה.
בנוסף, קשה לי לותר על ההפלגה...היא לבד גוזלת 5 לילות ולכן אני מתלבטת מאד.
חשבתי על אופציה אחרת: ניו יורק ואורלנדו בשבוע הראשון, אחר כך הפלגה ומשם לוגאס. לפי תגובותיכן אני מבינה שאין טעם להמשיך עד לוס אנג'לס אם נותרו לי רק 4 ימים ?הנסיעה מתוכננת ברכב שכור ולא בטיסה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מבקשת עזרה חשובה תגובה ל - 4 10/05/2008 13:55 לתגובה קודמת
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
הי רוני.
לא לגמרי הבנתי כמה ימים אתם מתכננים בכל מקום - מלבד הקרוז שהוא 5 ימים.
ללאס וגאס לא צריך יותר מ-3 ימים אם אתם לא מתכננים לטייל בפארקים הקרובים. כדי לא לבזבז זמן על טיסות - כמו שכתבתי קודם - טוסו לוגאס בטיסת לילה (22:00), כך שתגיעו לוגאס אחרי 5 שעות טיסה, בשעה 24:00 (בגלל הפרש השעות), ויהיה לכם לילה לישון כמו שצריך, וזה לא יהיה ע"ח המזרח. חזרה משם שווה טיסת המשך הביתה.
אם תהיו 4 ימים בניו-יורק, 4 באורלנדו, 5 קרוז, 3 וגאס - עדין נשארים לכם 5 ימים. כדאי להוסיף עוד יום, לפחות, למיאמי - בעיקר אם הקרוז יוצא משם - יש מעל 4 שעות נסיעה מאורלנדו. תיאורטית אתם יכולים להשכיר רכב בוגאס ולנסוע ל-LA - ומשם לטוס הביתה. אבל זו באמת תהיה "טעימה" מכל מקום. גם אין לי מושג מתי הטיסות שלכם מ/ל ישראל, כי זה יכול להוריד יום.
אפשר להוסיף את הימים לקייז, אפשר להוסיף יומיים לוגאס ולטייל בברייס ובציון (או לקחת טיול יום מאורגן לגרנד קניון). ואפשר, כמובן להוסיף ימים לכל המקומות (מיאמי, NY, אורלנדו).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול וגאס -פארקים -וגאס
להודעה הבאה:מחפש מקום לינה ללילה בפריס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף