|
|
| 3. מומחי אוסטריה וגרמניה תגובה ל - 2 |
10/05/2008 07:46   |
| |
yosi555 |
521 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב
אז לגבי השאלה איזה מערת מלח לבקר זו אותה המערה רק הכניסה בצד האוסטרי ליד היילין או בצד הגרמני הכל תלוי היכן אתם מבקרים יותר בצד האוסטרי או בכוונתכם להמשיך לאגם KONIGSSEE אבל העיקרון זהה.
לגבי מערת הקרח לאחר ביקור רק במערה דרומית לזאלסבורג כמו שענתה קודמתי יש טיפוס במעלה ההר דרך ארוכה ולא קלה כ-30 דקות עליה ברכבל ושוב הליכה רגלית לא קלה ובתוך המערה כ-700 מדרגות עליה הליכה במערה וירידה של אותה כמות מדרגות לסיכום:
לא קל בכלל הייתי אומר קשה אבל כדאי (קר בתוך המערה מאוד)
המערה בהללשטט לפי התשובות של החברים נראת יותר קלה לא ביקרתי בה בינתיים אולי בעתיד הקרוב
יום טוב
 |
 |
| בית הקפה בדרך למערת הקרח(גודל:9.71KB) | הכניסה למערת המלח בהיילין.jpg(גודל:3.45KB) |
|
|
|
|
|
| 5. דורסו תגובה ל - 4 |
10/05/2008 09:03  |
| |
yosi555 |
521 הודעות עד כה |
|
|
שלום
האם הגיוני להספיק ביום אחד ביקור במגלשות ההרים בהליין, מכרה מלח, קן הנשרים ואגם המלכים? אנחנו ישנים בפלכאו כך שהנסיעה אינה ארוכה כל כך.
ובכן לא זוכר מגלשות הרים בהיילין אלא ב- Abtenau ,לגבי אגם המלכים הכל תלוי בתקופה שנה שעברה הגעתי בשעה 9:00 הפלגה ראשונה וכשחזרתי אחרי כשעתיים וחצי וזה מהתחנה הראשונה ,ביקור בקן הנשרים , ביקור במערת המלח בבד דורנברג שזה בערך שעתיים- שלוש שעות נראה לי עמוס ולחוץ מגלשות הרים +ביקור במערת המלח+קן הנשרים שזה גם שעתיים+הפלגה באגם המלכים, נראה לי עמוס מידי זה יום אמנם חוויתי אבל לא חבל הכל באותו היום
יוסי
 |
| אגם המלכים(גודל:11.43KB) |
|
|
|
|