כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD) 10/05/2008 10:40 לתגובה הבאה
  anatka1 לא מחובר anatka1  משתמש בינוני 99 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני מנסה לתכנן את הטיול שלי בארה"ב. אני צריכה להגיע מוושינגטון ללאס וגאס.
מצאתי טיסה סמחיר יחסית נורמלי משדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD), אך אין לי מושג האם הטרחה להגיע לשדה זה מדאון טאון בוושינגטון משתלמת.
האם יש למישהו מושג איך מגיעים לשדה זה בתחבורה ציבורית, כמה זמן זה לוקח וכמה זה עולה?
אודה לתשובה בהקדם כי הכרטיסים הזולים אוזלים...
תודנ ושבת שלום,
ענת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD) תגובה ל - 1 10/05/2008 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1281 הודעות עד כה
יש תחבורה ציבורית. כל הפרטים באתר המצורף

[עודכן ב:10 מאי 2008 11:05:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD) תגובה ל - 2 10/05/2008 11:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התשובה, אך האתר לא מציע תחבורה מוושינגטון לשם, או שהבנתי משהו לא נכון....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD) תגובה ל - 3 10/05/2008 11:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אגב, מצאתי את הדרך
מתחנת התחתית Rosslyn Metro Station (קו כחול או כתום)ישנו קו 5A המגיע לשדה תעופה זה.
מקווה שהאדם הבא שיחפש-זה יעזור לו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD) תגובה ל - 3 10/05/2008 11:40 לתגובה קודמת
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1281 הודעות עד כה
אם תלחצי על האייקון של האוטובוס, ואחר כך על SCHEDULE תראי שיש לו"ז מוושינגטון לשדה התעופה, כולל זמן הגעה ופרטים מאיפה הוא יוצא. יש גם מחיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למטיילים בקרוואן: רשימת בדיקה ליום הקבלה.
להודעה הבאה:עזרה בבנית מסלול ל3 חודשים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף