כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות 10/05/2008 12:07 לתגובה הבאה
  anatka1 לא מחובר anatka1  משתמש בינוני 95 הודעות עד כה
שלום לכולם, אשמח לחוות דעתעם כל המסלול שבניתי. יש לציין שאני מטיילת לבד והכל בתחבורה ציבורית

25/07-נחיתה בניו יורק בערב
26/07-31/07-ניו יורק, כולל יומיים טיול מאורגן או בכוחות עצמי למפלי הניאגרה (אגב, מישהו מכיר טיול מאורגן מסוג זה?)
1/08 -נסיעה ברכבת לוושינגטון (כ-4 שעות, בדקתי, עולה 69 דולר באינרנט, האם המחיר סביר או כדאי פשוט לקנות ביום הנסיעה?. סה"כ יומיים מלאים בוושינגטון מערב עד ערב.
3/08 בערב טיסה לווגאס
4/08-7/08-ווגאס. ברצוני לעשות טיול בן יום אחד לגראנד קניון, כנראה מאורגן כי בכוחות עצמי לא נראה לי שאגיע, האם זה הגיוני והאם מישהו מכיר טיול כזה?
8/08 בערב-טיסה או נסיעה ללוס אנג'לס-מה עדיף?
9/08-13/08-לוס אנג'לס, סן דיאגו (טיול של יאחד בעיר-מספיק?), דינסי.

אשמח להערות או הארות.

השאלה העיקרית היא האם הטיול בן יומיים לוושינגטון שווה את ההשקעה ויכול להיות ממצא (בהנחה שלא ידוע מתי פעם הבאה אגיע לארה"ב) ואם לא-אז מה עושים במקום בימיים שיש לי?
הערה חשובה-גם ווגאס וגם לוס אנג'לס זה חובה כי זה ביקור משפחתי...
תודה מראש על היחס.
ענת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 1 10/05/2008 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maz324 לא מחובר maz324  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
לפני שנה נסענו 2 נשים, נחתנו בניו יורק ולקחנו טיול של 5 ימים עם חברת למטייל בע"מ , הטיול עלה בערך 600 $ 3 ימים לאזור קנדה וכלל את מפלי הניאגרה,טורונטו, 1000 האיים חבך אונטריו ועוד בסביבה,כולל בתי מלון עם ארוחת בוקר ומדריך דובר עברית, לאחר מכן יומיים וושינגטון ופילדלפיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 1 10/05/2008 19:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  katzlimor לא מחובר katzlimor  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
מאחר ואת לא נוהגת בכוחות עצמך ויכולה להנות בדרך מהנופים ולעצור בכל מיני אטרקציות אז בוודאי לטוס מוגאס ללוס אנג'לס. זו חתיכת דרך. לא הבנתי כמה ימים יש לך בניו יורק אבל את הולכת לפספס אותה בגדול אם את מתכננת לצאת ממנה יומיים צפונה ויומיים לוושינגטון, מה עוד שאת מתחילה מניו יורק וסביר שיהיה לך יום-יומיים של ג'ט לג (לא חייב להיות אבל זה קורה להרבה ואז קצת "הפוכים"). הגרנד קניון קצת רחוק מוגאס, כמה שעות נסיעה, גם תלוי לאיזה צד בגרנד קניון... בוגאס, אם את לא מהמרת כבדה, מספיק 2 לילות להנות מהאטרקציות השונות של בתי המלון ולהמשיך הלאה ואז אם את מקצרת קצת בוגאס, את יכולה להאריך בניו-יורק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 3 10/05/2008 20:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה, יוצא לי בערך 4.5 ימים בניו יורק נטו,
מקווה שזה יספיק מאחר ואני לא חובבת מוזאונים של אומנות או מוזאונים בכלל, למעט דברים ממש מיוחדים.
מה דעתכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 4 10/05/2008 20:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 777 הודעות עד כה
מבחינת הימים בניו יורק, לדעתי זה מספיק. למרות שגם אני חושבת שיהיה מיותר לנסוע לניאגרה (אני ויתרתי עליה בטיול הראשון שלי וגם בשני, אולי בשלישי זה יקרה) בעיקר בגלל הג'ט לג וגם בגלל שתמיד אפשר להיות יותר בניו יורק. יומיים בוושינגטון גם מספיקים בשביל לחוות את כל האתרים המרכזיים ולא הייתי מוותרת עליה. לגבי הגרנד קניון, אני לא עשיתי אבל אני יודעת שיש טיולים מאורגנים שיוצאים מוגאס ליום או יותר לפארקים השונים. אני הייתי בוגאס 4 ימים (ויתרנו על נסיעה לציון וברייס כי כבר היינו עייפים מנסיעות) ונשארתי עם טעם של עוד. לגבי הנסיעה לל.א, אם את בלי רכב ומתכוונת לצאת בערב, אז עדיף בטיסה. לגבי סאן דייגו תלוי מה את מתכוונת לעשות שם. זו נסיעה של שעתיים וחצי - שלוש. בד"כ ממליצים על לפחות שלושה ימים שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 5 10/05/2008 20:28 לתגובה קודמת
אני די מתעקשת על ניאגרה כי קיבלתי חופש יחסית ארוך מהעבודה ולא נראה לי שבכמה שנים קרובות תיהיה לי בכלל הזדמנות לבקר באיזור בכלל ולזמן כה ממושך בפרט. מקווה שזה ישתלם.
בסן דיאגו חשבתי בעיקר לסייר בעיר העתיקה ובטיילת לה הויה עם האטרקציות שהיא מציעה וכן התצפית המפורסמת שאיני זוכרת את שמה כרגע, לא יותר מכך.
בדקתי את מערכת הרכבות ולפיה יהיה לי בערך 5 שעות לכל הסיפור.
נראה לכם כדאי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מיוסמיטי ללאס וגאס
להודעה הבאה:האם יצא למישהוא

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף