כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ושוב איתכם...פריז לואר ונורמנדי 10/05/2008 18:26 לתגובה הבאה
  סימקה לא מחובר סימקה  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
קודם כל , לפני שאני מתחילה אני רוצה להודות לכל מי שמשתתף פה בפורום- אי אפשר לתאר את כמות המידע שיש בפורום. וכל פעם שאני רוצה לתרום מניסיוני ( לענות ולתרום) - אני מגלה שמישהו כבר הספיק לענות או שעצוב יותר אני לא מספיק יודעת/זוכרת ( למרות שהייתי באיזור Sad )

בניתי את המסלול הבא - הכל מהפורום - מיונית, זיוה, רבקה, איריס גלית הותיקה, ג'מוס ואורי עם הפרחים....זה נורא מצחיק אבל כאילו שאני כבר מכירה אתכם.... Cool
ואשמח מאד לחוו"ד
12/10- נחיתה ( לאחר טיסת לילה ) - נסיעה ל chartres -האם מישהו מכיר /ממליץ על מקום לינה - עם מטבח באיזור ?

13/10 - נסיעה לכיוון לואר - סיורים בטירות
14/10 - פארק פוטורוסקופ - פארק "לכל המשפחה"
15/10 - נסיעה לכיון סן מאלו - שהייה באיזור מותאם לתקופת הגאות
18/10 - בבוקר חזרה לפריז (300 קמ") אחה"צ - תערוכת מכוניות בינלאומית- לגברברים שבחבורה. והבנות?...בקניונים כמובן
19/10 - אסטריקס -
מה18 ועד ה-23 פריז "רוטיני" + איל דה פראנס , מיניפראנס וכד.

התכנון בנוי בהתאם לתאריכי גאות בסנט מישל, תערוכת מכוניות ופתיחה של האסטריקס
אסטריקס פתוח רק ב- 18, 19 ( וגם ב11,12)
תערוכת מכוניות 4-19
גיאות 13-19
* בחרנו לינה מעט מחוץ לפריז - דירה- נשאיר את הרכב אצלנו לאורך כל השיהות - אין הבדל גדול במחיר - לא נחנה בפריז אלא הכי קרוב ליעד ונשתמש במטרו וברגליים...מזל שהבנדיטים מיטיבי לכת.
יונית- זו הייתה הצעה שלך שאימצנו אותה בחום- סיפרת שכך את עשית- האם יש לך המלצה על מקום לינה מחוץ לפריז -שיתאים לאיזור איל דה פראנס, ורסאי מיני פראנס ?

יש שיפורים והארות?
תודה רבה, Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ושוב איתכם...פריז לואר ונורמנדי תגובה ל - 1 10/05/2008 20:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13027 הודעות עד כה
לא מבינה את הלינה בשרטר? או הנסיעה דרכה

אני הייתי נוסעת דרך אזור אורליאן ,קרוב ונגיש.

לא תוכלי למצוא דירה ללילה בודד עם מטבחון (או הסיכוי קלוש) את יכולה לחפש אולי דירות של מלונות סיטאדיאן,אבל זה לא ממש לצרכי בישול,אולי ארוחה קלה בלבד.

לגבי לינה מחוץ לפריז-אכן זו אופציה בכלל לא רעה, וכלכלית כאשר מדובר בטיול שאמור לכסות יותר אתרים מחוץ לעיר מאשר בתוכה.

נסו לחפש באתר "ג'יט דה פרנס" לפי האזורים הרלוונטיים- ותתחילו להתכתב על מציאת לינה בדירה(פחות משבוע, לא פשוט).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ושוב איתכם...פריז לואר ונורמנדי תגובה ל - 1 11/05/2008 09:04 לתגובה קודמת
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3699 הודעות עד כה

לסימקה,

יש כאן משפחה שהציגה שאלה באשכול אחר ("צרפת ב-11 יום", או משהו כזה). הפסקה הראשונה שכתבתי שם הייתה מיועדת לך. כבר התבלבלתי לגמרי בין כל המטיילים והמסלולים. על החצי הראשון אין לי מה להגיד (רק ללמוד לטיולים הבאים שלי), ועל פריז עוד נדבר Smile

שבוע טוב ויום נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה כללית לגבי ביטול כרטיסי טיסה...
להודעה הבאה:והמסלול הזוכה הוא: המסלול של רוניה בירושלים