|
| 2. סין בחודש יולי,אךך,דילמות קשות תגובה ל - 1 |
08/05/2008 10:24   |
| |
רוני |
380 הודעות עד כה |
|
|
שלום.
לדעתי דלגת על שני מקום היפים בסין גווילין ויאנשו ושיאן.
את הונג קונג תשאיר לסוף, האמת אפשר לוותר, או להקדיש לה יום יומיים.
אני מציע להוסיף את יונאן ואולי צ'נגדו ( סצואן).
בחודש ניתן לראות הרבה לא חייבים להקדיש לכל מקום כמה ימים לביגין למשל אנימציע להקדיש 4 ימים כולל החומה.
שים לב שאתה מגיע כחדש לפני האולימפיאדה !יתכן וביגין ומקומות אחרים יהיו צפופים ויקרים.ובנוסף חם ולח ברמות וגם גששששום!
האמת שאני לא הייתי מגיע לסין בתקופה זו הייתי דוחה לשנה הבאה.
|
|
|
|
|
|
|
| 6. סין בחודש יולי,אךך,דילמות קשות תגובה ל - 5 |
08/05/2008 12:58   |
| ~נועה~ |
 |
|
|
אני לא מכירה את כל המקומות (חוץ משיאן וחיילי הטרה קוטה שנמצאים שעה משם), אבל נראה שסידרת את עצמך יפה לחודש.
אין טעם להוסיף עוד מחוזות, ועוד כ"כ מרוחקים.
תשמור משהו לפעם הבאה...
|
|
|
|
|
|
|
| 10. כמה שאלות בסיסיות... תגובה ל - 9 |
10/05/2008 11:48   |
| |
y y y |
1595 הודעות עד כה |
|
|
|
שוב השאלה הזאת של "להספיק", כאילו שיש פרס על כמות מחוזות שמטיילים בהם, האם המטרה היא "להספיק" או להנות מהטיול? בשביל להקל עליך ועל ההתלבטויות הקשות הייתי מניח הנחת יסוד- בחודש אחד של טיול בסין לא "תספיק" לראות אפילו קמצוץ מהגרגיר של הפרומיל של מה שיש למדינה הזאת להציע.
אחרי שעברנו את זה נשאל- כתבת רשימה של 5 מחוזות(!!) שאתה רוצה לטייל בהם, שגודל כל אחד מהם לפחות כמו מדינה אירופאית גדולה, ובכל אחד מהם לבדו אפשר לטייל חודש, האם אפשר להספיק אותם תלוי מה אתה רוצה לראות בכל מחוז. בהנחה שמוותרים על הונג-קונג הייתי אומר שמדובר ברשימה שנראית על פניו הגיונית..
לגבי יונאן-סיצ'ואן- לטעמי, אם אין לך לפחות שבועיים לכל אחד מהמחוזות האלו, ממש אין טעם להגיע אליהם! טיול קצר יותר מזה בסיצ'ואן יכלול כנראה רק את צ'נגדו (שכפול של העיר הסינית המודרנית הסטנדרטית, שכמוהו יש עוד כמה מאות בכל סין) וכנראה את ג'וזאיגו (שת'אמת, כמות התיירים הסינים המופרכת גרמה לי די להסתייג ממנה), אותו זמן ביונאן יספיק לקונמינג-דאלי-ליג'יאנג שזה בעיקר לשבת מוקף בישראלים בבתי קפה "מערביים" ולהקשיב לסיפורי הגבורה שלהם מכל העולם (שזה בעיקר- מבתי קפה מערביים בארצות אחרות).אל תבהל מכך שרוב האנשים אומרים שיונאן וסיצואן הם "חובה", רוב מי שאומר את זה עושה כך פשוט כי אלו המקומות היחידים (כמעט) שטייל בהם.
|
|
|
|
|