|
|
|
| 4. המלצות לתאריכים תגובה ל - 3 |
11/05/2008 11:28  |
| |
leucistic9724 |
70 הודעות עד כה |
|
|
|
אני לא הייתי בקובה, אבל כל האיזור של קובה עד מכסיקו (ואפילו דרומה עד קוסטה ריקה, אבל בדרך כלל לא) ומפרץ הונדורס מועד לפורענות בתקופה הזו. שוב פעם, אני טיילתי זמן רב מחוץ לעונה בדרום אמריקה אבל זה הכל עניין של מזל. פה לא מדובר על סתם גשם, זו ממש סערה רצינית.
בנוסף, סערות כאלה מביאות איתן גשמים שפולשים גם למדינות השכנות, דבר שיכול להשפיע על כל האיזור.
הבעיה בקניית כרטיס טיסה מראש היא שלא ניתן לצפות הוריקן מתקרב, דבר שיכול ממש ליצור בעיה.
בנוגע למקומות הטיול- קוסטה ריקה אכן מדינה מתויירת, אבל אם הולכים למקומות הבאמת שווים לדוגמא: קורקובדו, קאוויטה, נסיעת שטח מסמרה למונטזומה ולילה על אחד החופים בדרך.. אפשר לברוח מההמונים וליהנות מאוד.
ניקרגואה בהחלט פחות מתויירת וגם הרבה יותר ענייה, דבר שמורגש מאוד בכל מקום, בעיקר למי שלא היה עדיין במדינות עולם שלישי (אני לא יודע אם זה מצבכם) אבל בהחלט מקום מעניין, שקל לשלב בטיול.
פנמה היא מקום מאוד טוב להחליל בו או לסיים בו, בגלל העיר המודרנית והחופים שלטעמי הם היפים ביותר במרכז אמריקה.
אופציה תהיה לנחות בגואטמלה שהיא קצת יותר פנימית ואולי במקרה סערה הדבר יורגש פחות ומשם לזרום או דרומה, או, במידה ומזג האוויר יאפשר, למכסיקו.
חודש הוא זמן קצר, כדי לנצל אותו כדאי שתתכננו הכל מראש ותכינו תוכנית למקרה שלא תוכלו להשאר בגואטמלה ותיאלצו להדרים.
בררו על אופציה לכרטיס טיסה שניתן לשינוי.
|
|
|
|