כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אוטבוסים בתוך דלהי 11/05/2008 11:22 לתגובה הבאה
  שירן 20 לא מחובר שירן 20  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
מישהו יודע במקרה עד איזה שעה יש אוטבוסים בתוך דלהי?
פשוט , אני רוצה לחזור לבד הביתה ואני לא רוצה לקחת את האפשרות של טיסה לפנות בוקר , ואז להיות בגסט האוס ולקחת מונית עד לשדה
אני יודעת שמכירים ומוצאים ישראלים ואתה לא לבד אבל עדיין.. בטוח הוא רק יום המוות... לכן צריך לתכנן גם מה יקרה אם אני לא אמצא ישראלים..
עכשיו, אין לי בעיה להיות בגסט האוס לבד, אין לי בעיה להתסובב בדלהי לבד, אבל לא ליסוע במונית לבד ,זה קצת מפחיד .
ועוד שאלה : יש אפשרות לקנות כרטיס הלוך מסוכנות נסיעות מסוימת ולקנות כרטיס חזור מסוכנות אחרת?
ועוד שאלה : האוטבוסים בדלהי ובכלל.. אפשר לסמוך עליהם? הם מגיעים בזמן או שהם כמו הרכבות מגיעים 5 שעות אחרי?
אני אשמח לתשובה מהירה.
שירן

[עודכן ב:11 מאי 2008 11:28:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אוטבוסים בתוך דלהי תגובה ל - 1 11/05/2008 11:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaronhirsch לא מחובר yaronhirsch  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
היי שירן,

התחבורה בתוך דלהי (ובכלל בתוך ערים בהודו) היא בעיקר ע"י (אוטו) ריקשה. המקום שבו בעיקר יש מוניות הוא בומביי (למרות שיש גם בדלהי).

לא תהיה לך בעקרון לקחת מונית גם בשעות מאוחרות - במיוחד משדה התעופה ואליו.

לדעתי לא תהיה לך בעיה למצוא תיירים ואנשים להתחבר אליהם בדלהי.

לא כ"כ הבנתי את הדילמה עם שדה התעופה והחזרה לבד או לא לבד.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אוטבוסים בתוך דלהי תגובה ל - 1 11/05/2008 12:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Babaji  משתמש לא מוכר
שירן,
חייב להודות שגם אותי הצלחת קצת לבלבל בהודעה.
אני מניח שאת צריכה לתפוש טיסה בלילה, חוששת לנסוע לבד במונית, ולכן מעדיפה לקחת "אוטובוס" עוד לפני שהאוטובוסים מפסיקים פעולתם בדלהי ,וכו', וכו'...
לא הייתי שוקל לנסוע באוטובוס לשדה התעופה בשום צורה. לא מדובר באוטובוס אחד, ואוטובוסים מקומיים בדלהי, אינם נוחים ובוודאי פחות בטוחים ממונית.

דרך להבטיח שלא תהייה שום בעייה עם המונית בלילה, היא לבקש מבעל הגסטהאוס להזמין את המונית עבורך. לבקש את שם הנהג ממנו. וטוב מכל לבקש מאחד מחברייך אם בסביבה, לצאת איתך אל המונית בלילה, בכדי שהנהג יראה שיש איתך חברים שראו את פניו. אם רוצים להגזים אז אותו חבר מלווה יכול גם לרשום את מספר המונית של הנהג, "ולהציג" בפניו כי לקח את מספרו ולבקש (בעדינות, בעדינות...) לעזור לך בנסיעה.

זה בהחלט ישמור עלייך מכל רע מצד הנהג...
ואגב, אני עדיין לא שמעתי על נהגי מוניות שתקפו מטיילים.(אבל כן שמעתי על מטיילים שתקפו נהגי מוניות משום ויכוח על גובה התשלום שנקבע קודם....)

נסיעה טובה ובטוחה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אוטבוסים בתוך דלהי תגובה ל - 1 11/05/2008 15:32 לתגובה קודמת
  mariposa30 לא מחובר mariposa30  משתמש פעיל 180 הודעות עד כה
הי שירן

אני מבינה את החשש שלך היות וגם אני בשנה שעברה לפני שנסעתי הרגשתי סוג מסוים של פחד אבל באופן מפתיע גיליתי שהשד לא כזה נורא כמו שהוא נראה

נסעתי אולי משהו כמו 3 פעמים בלילה/לפנות בוקר עם נהגי מוניות הודיים, לבד במונית ... באמת שזה לא כזה נורא אם את נוקטת באמצעי זהירות כמו להזמין נהג מונית שבעל הגסט האוס מכיר טוב, או דרך המלון שאת ישנה בו

בלילה האחרון שלי בדלהי הזמנתי נהג מונית דרך בית חב"ד (נהג מונית שהבחור בבית חבד מכיר והזמין אותו אישית) וממש לא היו לי בעיות, להיפך הוא עזר לי לסחוב את התיקים בשדה והיה ממש נחמד.

אז לא צריך להיות כאלה היסטריים, יהיה טוב ...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם חודש יוני יולי טוב לטיול בתאילנד??
להודעה הבאה:הארכת ויזה

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף